Отидете към основна версия

5 634 15

Какви автомобили ни очакват в близко бъдеще: Руският свръхлуксозен всъдеход

  • комерсант-
  • aurus-
  • suv-
  • коли

В близко бъдеще трябва да се състоят много интересни автомобилни премиери, но една от тях е особено любопитна, защото става дума за луксозен автомобил и руска автомобилна промишленост.

Aurus Komendant

През следващата година трябва да се състои и премиерата на новото луксозно SUV - Aurus Komendant, разработено от НАМИ в рамките на правителствения проект "Кортеж". Автомобилът трябваше да бъде представен този август на Московското международно автомобилно изложение, но това събитие беше отменено поради COVID-19 пандемията.

Визията на "Коменданта" обаче вече е известна - в откритата база данни на Роспатент бяха публикувани снимки на екстериора на автомобила. Дизайнът на SUV-то ще бъде изпълнен в съответствие с фирмения стил на Aurus: с характерна огромна радиаторна решетка с тънки лайстни и масивни въздухозаборници, обрамчени с хром.

В същото време иновацията ще се различава от седана Senat със различни брони, по-строг цялостен дизайн и изпускателни тръби с квадратна форма. Но техническият пълнеж ще остане същият: хибриден силов тракт, базиран на 4.4-литров турбо двигател, работещ заедно с електромотор и 9-степенна автоматична трансмисия. Системната мощност на агрегатите ще бъде 600 конски сили.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 15 гласа.

Свързани новини