Отидете към основна версия

32 676 60

Първи поглед към новото BMW 7er

  • bmw-
  • 7er-
  • g70

Миналата година BMW модернизира флагманския си модел. Основният конкурент на седмѝцата Mercedes-Benz S-Klasse обаче вече смени поколението и отговорът на баварците надали ще закъснее. Следващата генерация на 7er вероятно ще бъде представена догодина или най-късно през 2022-ра.

Дизайнът на бъдещата лимузина, разбира се, ще бъде тайна още дълго време, а и окончателният му вариант надали е избран все още. Въпреки това за външността на новата седмѝца могат да се правят догадки въз основа на тестовите мулета, които все по-често попадат в обективите на автомобилните папараци.

Своя версия как ще изглежда 7er G70 представя руският художник Никита Чуйко, който базира рендерите си на детайли от маскираните прототипи, заснети по време на изпитания. Най-смели са прогнозите му за предните светлини на следващата седмѝца, които ще бъдат разположени ниско, а над тях ще има светодиодни ленти.

Пропорциите и габаритите на каросерията надали ще се променят особено, но контурът на страничното остъкление в задната част ще бъде по-ъгловат по подобие на класическите E32 и E38. Единственото съществено изменение отзад ще бъде преместването на регистрационния номер на бронята. Стоповете ще запазят L-образната си форма.

Стратегическите планове на BMW предвиждат пускането на 25 електрифицирани модела до 2030 г. Сред тях ще бъде и следващата седмѝца, която ще има не само хибридни версии с 48-волтови стартер-генератори, а и изцяло електрическа модификация с най-вероятно име i7.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 44 гласа.

Свързани новини