Отидете към основна версия

17 951 41

Новата предница на BMW ще дебютира с фейслифта на X7

  • bmw-
  • x7-
  • фейслифт-
  • дизайн

Продажбите на BMW X7 започнаха през март 2019 г., но баварците вече готвят фейслифт за модела. От снимки на тестови мулета става ясно, че необичайната нова предница с "двуетажна" оптика, каквато ще има флагманът 7er, най-вероятно ще дебютира именно с най-голямото SUV на марката.

X7 и 7er няма да се единствените BMW-та с такива фарове. Аналогично стилистично решение ще бъде приложено и при бъдещата X-осмица, чиято премиера се очаква догодина.

Както показват рендерите на руския художник Никита Чуйко, в останалата си част модернизираното X7 няма да се промени особено. Калниците и предният капак ще останат същите.

Под маскировката на заснети от папараци тестови автомобили не се виждат изменения в дизайна на задницата. Може обаче да се предположи, че стоповете ще бъдат свързани със светодиодна ивица като при фейслифта на 7er.

Информация за предстоящите технически промени засега липсва. Слуховете вещаят нови хибридни модификации и изцяло електрическа версия. Модернизираното BMW X7 ще бъде представено догодина.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 22 гласа.

Свързани новини

  • Първи поглед към новото BMW 7er

    Миналата година BMW модернизира флагманския си модел. Основният конкурент на седмѝцата Mercedes-Benz S-Klasse обаче вече смени поколението и отговорът ...
    26.11.2020
    32 663
    60
  • Първи изображения на BMW X8

    Наскоро слуховете, че BMW разработва нов флагмански всъдеход с индекс X8, получиха потвърждение. Папараци заснеха тестово муле на бъдещия модел по вре ...
    28.10.2020
    21 841
    40