Отидете към основна версия

7 Април, 2021 16:35, обновена 7 Април, 2021 16:35 10 540 31

5 всъдехода на рама, които ще минат навсякъде

  • всъдеходи-
  • джипове-
  • рама-
  • проходимост-
  • автомобилът на старо

Въпреки избледняващата популярност на конструкция на рама, всъдеходите от този вид се смятат за най-проходимите. Ето и пет от най-добрите офроуд автомобила, които могат да се намерят у нас в добро техническо състояние.

Mitsubishi Pajero

Класически всъдеход от Япония, задвижван от двигатели с доста прилична мощност. Колата има и добри динамични качества, но най-важното - висока проходимост. Особеност при този модел от трета генерация е, че рамата не е класическа, а е вградена в конструкцията. Това е т.нар. RISE конструкция на Mitsubishi. За разлика от повечето други офроуд автомобили на рама, високопроходимият флагман на Mitsubishi се отличава с интегрирана такава, която намалява теглото на колата, но не твърде много.

Jeep Wrangler

Още един легендарен всъдеход. В последната си актуализация колата даже стана по-удобна. В същото време цената на автомобила не е ниска, но предлаганото ниво на проходимост и оборудване в Jeep Wrangler донякъде съответства на цената му.

Nissan Patrol

Голям и брутален всъдеход на рама от Nissan. Може би с времето в някои екземпляри са настъпили радикални промени, но машината все още запазва чертите на „пионер“ при високопроходимите автомобили.

Mercedes-Benz G-Klasse

Тази кола не се кара често в пресечена местност, но моделът е най-добър именно в такава среда. G-класата има широка гама от задвижващи агрегати и огромен потенциал за модификации и подобрения. Най-новите поколения имат доста приличен комфорт.

Toyota Land Cruiser

И разбира се, не може да не споменем Toyota Land Cruiser. Автомобилът се счита за фаворит на пазара на истински всъдеходи. Традиционното японско качество, подходящата цена и последните технически иновации правят Land Cruiser много атрактивен автомобил в този клас.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 19 гласа.

Свързани новини