Отидете към основна версия

31 118 39

Какви коли притежава Лионел Меси?

  • меси-
  • лионел меси-
  • pagani-
  • ferrari

Бившата звезда на Барселона се радва на интересни автомобили в своята колекция

Бившата звезда на Барселона и настояща на ПСЖ, Лионел Меси е един от най-високоплатените футболисти в целия свят. Както повечето си колеги, така и той притежава някои интересни автомобили, част от които и доста ексклузивни.

Може би най-интересният автомобил в личната колекция на Меси е Ferrari 335 S Scaglietti Spider от 1957 година, което според близки на футболиста е струвало около 30 милиона евро. То е задвижвано от 4.0-литров бензинов V12 мотор и достига скорост от 300км/ч.

Това не е единственото Ferrari, което суперзвездата е притежавал. Аржентинецът често е засичан с кабриото Ferrari F430 Spider, което според запознати е една от любимите коли на футболиста. По време на престоя си в Барселона, Меси често бе засичан още с Maserati Gran Turismo MC Stradale.

Освен „практичните“ автомобили като Caddilac Escalade, Range Rover Vogue, Audi A7, Audi Q7, в гаража на Меси могат да бъдат открити още Pagani Zonda Tricolore и Mercedes SLS AMG.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 42 гласа.

Свързани новини

  • Семейство Меси ще живеят в замък

    Лионел Меси и семейството му обмислят да живеят в замък в покрайнините на френската столица Париж. От подписването на договора си с Пари Сен Жермен, а ...
    17.09.2021
    9 583
    4