Отидете към основна версия

4 750 14

Honda Accord дебютира с нова визия, много технологии и повече лукс

  • google-
  • honda-
  • accord-

Google също има участие в разработката

Тази година се очертава изключително добра за феновете на Honda, след като японската компания представи новото поколение Civic, CR-V, а по-рано днес и новия Accord. Това е 11-тото поколение на модела, което дебютира с по-спортна визия, а също така и с още повече технологии, разработени заедно с Google.

Новият модел следва дизайнерския език на по-рано споменатите модели на марката и представя голяма решетка свързана с тънки фарове с LED технология. Страничната линия е сравнително обла с прави линии, а в задната част откриваме свързани светлини, отново разчитащи на LED технология. Колата е пораснала и на размери като предлага 1036мм място за пътниците отзад или с 10мм повече от преди. Багажникът е с обем от 473 литра.

Интериорът е познат от другите модели на марката с 10.2-инчов дисплей пред водача и 7-инчов дисплей в средата на таблото или 12.3-инчов при по-високите нива на оборудване. От Google също са се намесили и инфотеймънт системата на колата вече поддържа услугите на технологичния гигант, включително Google Maps, Google Assistant и Google Play. От Honda обещават и по-луксозни материали, особено на местата, където водачът и пътниците докосват най-много.

Под капака работи 1.5-литров бензинов двигател със 195 конски сили и 260 нютон метра, който задвижва само предните колела. По-високите нива на оборудване разчитат на 2.0-литров двигател в комплект с електромотори, които доставят мощност то 215 конски сили и 335 нютон метра въртящ момент.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 16 гласа.

Свързани новини