Отидете към основна версия

34 806 28

Пол Уокър е починал след удар с над 160 км/ч

  • пол уокър-
  • катастрофа-
  • аутопсия

Червеното Porsche Carrera GT, в което загинаха актьорът от "Бързи и яростни" Пол Уокър и приятелят му Роджър Родас, се е движело с повече от 100 мили/ч (160 км/ч) по време на катастрофата, сочи докладът на Съдебна медицина в Лос Анджелис. Шофьорът е изгубил контрол над управлението "по неизяснени причини". Последвали са четири удара - в бордюр, дърво, електрически стълб и след завъртане на 180 градуса в друго дърво, след което е възникнал пожар. Според токсикологичната експертиза нито Уокър, нито Родас са употребили алкохол или наркотици преди инцидента.



Ударът е бил толкова силен, че е разполовил автомобила. Смъртта е настъпила в 16.30 ч на 30 ноември, гласи докладът от аутопсията на Пол Уокър. Съдебният лекар е отбелязал множество фрактури на няколко ребра, ключица, таз и горна част на едната ръка. Основна причина за смъртта обаче са тежките изгаряния. Тялото на актьора е било обгорено до неузнаваемост. Според медиците Уокър е бил жив за известно време и е дишал, но смъртта е настъпила почти веднага. Шофьорът Роджър Родас е починал от фатални наранявания на мозъка.

От Universal Studios смятат да "пенсионират" героя на Пол Уокър в седмата част на "Бързи и яростни", вместо да го "убиват", твърди The Hollywood Reporter. Зрителите ще могат да видят Браян О'Конър за последен път на 10 април 2015 г., за когато бе отложена премиерата на филма.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.

Свързани новини