Отидете към основна версия

4 432 2

"Моторхед" приключват със смъртта на Леми Килмистър

  • моторхед-
  • приключват-
  • леми килмистър-
  • леми

Това обяви барабанистът на групата Майки Дий

Снимка: БТА/AP

Барабанистът на рок групата „Моторхед“ Майки Дий обяви, че групата прекратява съществуването си след смъртта на нейния вокалист Леми Килмистър, съобщи „Дейли Стар“.

„Леми беше „Моторхед“. Бандата обаче ще живее в спомените на мнозина. Няма да правим повече турнета. Няма да има и повече записи. Марката обаче ще оцелее, а Леми ще живее в сърцата на всички ни.“, заяви Дий.

Барабанистът допълни още, че Килмистър се е чувствал много изморен в края на последното европейско турне на групата. Той почина само 2 дни след като бе диагностициран с агресивна форма на рак. Всъщност лекарите казали, на Леми, че му остават два месеца живот. Той обаче почина дни след диагнозата.

„Невероятно е, че Леми успя да завърши турнето в Европа. Невероятно е дори, че успя да свири. Това беше само преди 20 дни“, допълва Дий.

 

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Завещанието на великия Леми Килмистър (ВИДЕО)

    Соловият албум на фронтмена на Motorhead Леми Килмистър ще излезе посмъртно тази година. В диска са включени 10 парчета, съобщава "Контактмюзик&q ...
    01.04.2017
    3 540
    4
  • Отиде си Леми Килмистър

    Основателят на британската рокгрупа Motorhead Йън Фрейзър "Леми" Килмистър почина дни след като навърши 70 години. Това съобщи групата на оф ...
    29.12.2015
    9 356
    21