Отидете към основна версия

2 130 4

Ново признание за боговете на метъла (ВИДЕО)

  • джудас прийст-
  • роб халфорд-
  • метал хамър

"Джудас прийст" са сред номинираните за наградите "Златни богове" на сп. "Метъл хамър"

Британските величия на тежката музика "Джудас прийст" са сред номинираните за наградите "Златни богове" на сп. "Метъл хамър", съобщи Contactmusic.

Роб Халфорд и компания ще се съревновават за отличието за най-добра британска група. В категорията са номинирани още "Крадъл ъв филт", "Ейлсторм", "Роло Томаси" и "Аскин Аликзандрия".
С номинации за най-добра международна група са "Стоун сауър", "Тривиум", "Паркуей драйв", "Мерилин Менсън" и "Арч енеми".

Носителите на приза за най-добра група на живо ще бъдат избрани измежду "Сабатон", "Лакуна койл", "Конвърдж", "Кенибъл корпс" и "Солстафър".

В категорията за музикално събитие на годината са номинирани фестивалите "Даунлоуд", "Блъдсток", "Тек-фест", "Чикаго оупън еър" и "Вакен".

Водещ на "най-тежката" церемония в музиката ще бъде вокалът на "Хейтбрийд" Джейми Джаста.

Отличията ще бъдат раздадени в Лондон на 11 юни.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • JUDAS PRIEST са почти готови с новия албум ВИДЕО

    В интервю за The Entertainment Outlet китаристът на JUDAS PRIEST Ричи Фокнър разкрива подробности около работата на групата по дългоочаквания наследни ...
    02.10.2022
    1 465
    7
  • И "Judas Priest" отлагат турнето си

    Турнето на Judas Priest се отлага за 2022 г. Групата, водена от емблематичния си фронтмен Роб Халфорд, трябваше да отбележи своята 50-годишнина с обик ...
    08.04.2021
    1 737
    1