30 Март, 2018 10:51 2 064 4

Ново признание за боговете на метъла (ВИДЕО)

  • джудас прийст-
  • роб халфорд-
  • метал хамър

"Джудас прийст" са сред номинираните за наградите "Златни богове" на сп. "Метъл хамър"

Ново признание за боговете на метъла (ВИДЕО) - 1

Британските величия на тежката музика "Джудас прийст" са сред номинираните за наградите "Златни богове" на сп. "Метъл хамър", съобщи Contactmusic.

Роб Халфорд и компания ще се съревновават за отличието за най-добра британска група. В категорията са номинирани още "Крадъл ъв филт", "Ейлсторм", "Роло Томаси" и "Аскин Аликзандрия".
С номинации за най-добра международна група са "Стоун сауър", "Тривиум", "Паркуей драйв", "Мерилин Менсън" и "Арч енеми".

Носителите на приза за най-добра група на живо ще бъдат избрани измежду "Сабатон", "Лакуна койл", "Конвърдж", "Кенибъл корпс" и "Солстафър".

В категорията за музикално събитие на годината са номинирани фестивалите "Даунлоуд", "Блъдсток", "Тек-фест", "Чикаго оупън еър" и "Вакен".

Водещ на "най-тежката" церемония в музиката ще бъде вокалът на "Хейтбрийд" Джейми Джаста.

Отличията ще бъдат раздадени в Лондон на 11 юни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Deborg

    2 0 Отговор
    Роб Халфорд-един от най-великите вокали в рок музиката....
  • 2 Чичо АДИ

    0 2 Отговор
    Ташак Джудас с 4 акорда и Роб ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, стига бе
  • 3 Чичо АДИ

    0 2 Отговор
    Направо съм в ступор как съм ги слушал преди 30 години ВСЯКО парче на Куин е по музикантко от Джудас А къде са Мейдън,ДИО,Моторхед, ......................
  • 4 Александър Спасов

    0 0 Отговор
    Love bites е едно от емблематичните парчета на Judаs, превърнало се в химн още с появата му. Не ми е любимо, но е знаково. Простите неща, когато са поднесени по ефектен начин остават в историята и превръщат изпълнителите в легенди още приживе. Наградите не ме вълнуват, още повече, че в сегашния състав, като изключим Роб и Йън, групата се е превърнала в сянка на себе си, ако приемем, че съществува, независимо от пълните зали и стадиони и не лоши композиции. Поклон пред Дейв Холънд! Топовният му метеж пронизваше 80-те и допринесе за визитката на състава, а Даунинг е един от основоположниците, на когото дължим и присъствието в групата на самозабравилия се от известно време Типтън, но Бог си знае работата.