Отидете към основна версия

2 528 0

Нейно величество в коледни одежди (снимки)

  • елизабет втора-
  • мадам тюсо

Восъчните фигури на Елизабет Втора и нейното семейство в музея на Мадам Тюсо в Лондон бяха украсени с коледни пуловери

Снимки: БТА/АР

Восъчните фигури на британската кралица Елизабет Втора и нейното семейство в музея на Мадам Тюсо в Лондон бяха украсени празнично с коледни пуловери. Събитието е в подкрепа на благотворителна акция в полза на децата, съобщи Би Би Си.

Восъчната скулптура на 90-годишната кралица в лондонския музей вече е облечена в зелен пуловер с картинка на куче от породата корги. Облеклото й е част от отбеляването на Деня на коледния пуловер на 16 декември и инициативата "Спасете децата".

Фигурите на принц Уилям и херцогинята на Кембридж - Кейт Мидълтън получиха двоен пуловер. "Всеки обича кралското семейство и всеки обича коргитата. Затова за нас беше изключително важен техният принос за кампанията", каза ръководителят на връзки с обществеността на инициативата Хелена Уилтшир.

Восъчните фигури на принц Филип, принц Чарлз, херцогинята на Корнуол Камила и принц Хари също бяха облечени в коледни пуловери. Те ще останат в тази премяна до края на декември.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Британската кралица на 90!

    Снимка на кралицата, заобиколена от своите пет правнука и двамата й най-малки внука бе освободена, за да отбележи 90-атия й рожден ден.Това е една от ...
    21.04.2016
    1 781
    3
  • Кралица Елизабет: Светлината в мрака свети

    В коледното си послание кралица Елизабет Втора ще заяви, че светлината ще победи мрака.  „Гардиън“ разпространи фрагменти от колед ...
    25.12.2015
    1 271
    0