Отидете към основна версия

1 045 1

Джордж Клуни ще излиза в бащинство

  • клуни-
  • бащинство-
  • амал-
  • близнаци
Снимка: БТА/АР

Джордж Клуни е готов да остави на заден план кариерата си, за да сменя памперси. 55-годишният актьор и съпругата му Амал Аламудин очакват близнаци през юни и посребрелият хубавец вече няма търпение да се заеме с бащинските задължения.

Клуни е оборудвал специални детски спални в луксозното си имение в Англия, които са обезопасени от всеки ъгъл. Той с огромно нетърпение очаквал да влезе в ролята на татко и не се притеснявал, че кариерата му може да пострада от това. Половинката му още отсега е заявила, че майчинството ѝ ще трае само 6 месеца и след това веднага се завръща в кантората, за да продължи работата си като адвокат по човешките права.

„Щастието на Амал е много важно за Джордж и той е готов на всичко, за да ѝ угоди. Той е оставил всички решения на нея, включително избора на бавачки и други организационни детайли покрай появата на близнаците“, разкри източник пред RadarOnline.

Майката на Джордж вече разкри пола на своите бъдещи внучета. Клуни и Амал очакват момче и момиче.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Джордж Клуни не мърда от вкъщи

    56-годишният Джордж Клуни е изключително напрегнат и притеснен, защото всеки момент ще стане баща за пръв път. Актьорът е стигнал до там, че дори не и ...
    01.06.2017
    3 515
    1