Отидете към основна версия

49 583 46

Земята е куха, а вътре живеят извънземни, викинги и нацисти (ВИДЕО)

  • земя-
  • куха-
  • теория-
  • родни клаф-
  • извънземни-
  • викинги-
  • безсмъртни нацисти-
  • под земята

Според една от най-налудничавите теории на конспирацията, човечеството е шпионирано от създания, обитаващи недрата на нашата планета

Теориите на конспирацията са безброй, някои звучат смислено, други са доста невероятни, а трети могат да бъдат описани като щури и забавни небивалици. Именно като такава може да бъде определена псевдонаучната теория, която разглежда Земята като кух обект, в който живеят какви ли не създания. Тя обаче, съвсем не е единствената щура и откровено налудничава идея, появявала през вековете, пише News Channel.

Напоследък поддръжници на тази идея стават все повече. Те вярват, че нашата планета е куха, а във вътрешността й има "райска градина", в която живее общество, съставено от свръхразвити извънземни, безсмъртни викинги и нацисти.

Клаф е толкова уверен в тази теория, че през 2007 г. организира пътуване до центъра на земята през един от входовете, който според него се намира на Северния полюс. Експедицията обаче, така и не се състоя.

Освен на Северния полюс, имало и друг вход, който се намирал в Хималаите.

За извънземните, които живеят във вътрешността на Земята, Клаф твърди, че постоянно шпионират земляните, включително с помощта на НЛО.

"Те ни държат под контрол, тъй като искат да предотвратят ядрена катастрофа. По-голямата част от неидентифицираните летящи обекти всъщност идват от вътрешността на нашата планета", твърди Клаф.

През 1811 г. норвежкият моряк Олаф Дженсън разказвал, невероятна история за свое плаване, което го отвело във вътрешността на Земята през Северния полюс. Там той видял рай, в който живял заедно с баща си в продължение на 12 години.

Според неговите разкази, хората, обитаващи подземната райска градина, били високи по около 3,5 метра и били имунизирани срещо всяка известна болест.

"Градът се намира в една прекрасна долината, която всъщност е до най-високата планина във вътрешния континент", разказвал той.

Съвременната наука разбира се отхвърля подобни теории.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.

Свързани новини