Отидете към основна версия

18 367 19

Гала се хвана на порно майтапа със Сашка Сивова (ВИДЕО)

  • гала-
  • на кафе-
  • фалшива новина-
  • сашка сивова

Водещата показа снимката ѝ в ефир, водена от измамно чувство за партиотизъм

Водещата на "На кафе" по Нова телевизия Гала се върза на един от най-популярните майтапи, които се въртят из социалните мрежи. В национален ефир тя показа снимка на хубавицата Сашка Сивова (в някои версии — Ганева), за която се твърди, че се е върнала от САЩ, за да работи за родината си. Тя заемала важна и високоплатена длъжност в НАСА, но я зарязала ей така, за да постъпи в БАН, където да получава 2000 пъти по-малко пари.

Гала я засипа с комплименти и суперлативи, показвайки явно своето възхищение. Водещата случайно попаднала на нейна снимка в Instagram и решила да я покаже „за пример“ в последния брой на предаването си.

"Млада, изключително красива, различна външност. Човек, посветен на науката, работил е в чужбина, страхотни успехи, решава да се върне и да прави наука в България. Заслужава си да я покажем", заяви водещата на "На кафе".

Всъщност въпросната Сашка Сивова е порноактрисата Саша Грей, чиято снимка с лъжлив текст остроумно се разпространява в интернет, за да лови наивистични патриотични трепети и да кара хората масово да споделят за нейното емигрантско "завръщане" и любовта към България.

"Няма нищо по-хубаво от това една сексапилна, интересна, интелигентна, умна жена - това е трудно постижимо, но нека се стремим към този идеал", додаде в подкрепа на казаното експертката по всичко Кристина Патрашкова.

А ето и още няколко примера за "достойни българи". Кои всъщност са те е тест, с който техният създател изпробва наивността, псевдопатриотизма и знанията на българина за порноиндустрията и нейните "велики" представители.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини