Отидете към основна версия

53 014 28

Тотален обрат за тези 6 зодии в началото на 2019 г.

  • обрат-
  • промени-
  • зодии-
  • 2019-
  • хороскоп

Астролозите обещават щастие за няколко зодиакални знака

Снимка: Shutterstock

Край на лошия късмет и лошите неща, които ви се случват. Астролозите разкриха за кои знаци от зодиака началото на 2019 г. ще се окаже повече от прекрасно и ще сложи край на черната серия, в която са влезли.

Началото на 2019 г. носи със себе си нови шансове и късмет. Астролозите са убедени, че за много зодиакални знаци е идеалното време да сложат край на неуспехите и да се разделят с миналото си. Лошите моменти ще отстъпят място на много положителни промени. Астролозите обещават щастие за няколко зодиакални знака, които са затънали в нещастия и неприятности и нямат търпение да се измъкнат от тях.

Началото на годината е идеалното време да се отървем от миналото, което ни мъчи и не позволява на много знаци да заживеят по-добър живот. Всичко старо и лошо се отдалечава. Освобождението от лошия късмет е съвсем близо.

2019 година ще помогне на тези, които вече са отчаяни в личен план и искат да намерят любов. Онези от вас, които са самотни, най-накрая ще срещнат сродна душа. Тези от вас пък, които са обвързани, но отношенията им са пред тотален колапс, ще успеят да открият баланса с партньора си.

Ето представителите на кои зодии ще заживеят по-щастливо още в началото на новата година:

Овен

Колкото и трудна да е била изминалата година, то началото на 2019 г. ви обещава късмет в бизнеса. Очакват ви много срещи, които ще ви помогнат да намерите съмишленици за новите си идеи. Началото на годината ще успее да ви избави и от всички болезнени спомени, които ви пречиха да продължите напред без да сте обременени.

Близнаци

Вече можете да решите всички проблеми в личния си живот и в семейството си. Няма повече да чувствате, че светът е против вас. Ще осъзнаете колко много хора се нуждаят от вас. Януари може да ви даде нови перспективи за работа, които ще ви помогнат да се отървете от неприятностите и дори ще разширите обхвата на дейностите си.

Рак

В началото на тази година вие ще израснете вътрешно. Ще намерите сили да сложите край на всички отношения, които ви тормозят и ще забравите за проблемите. Това за вас ще е един старт – една промяна, която ще ви заведе към големи успехи и щастие.

Дева

Вие трудно приемате промените, точно заради това началото на 2019 г. може да ви се стори неразбираемо и непонятно. Веднага щом разберете, че няма смисъл да държите миналото си близо до вас, животът ви ще се обърне в друга посока и в него ще влязат много различни цветове, пише jenata.blitz.bg.

Везни

За много от представителите на този знак 2018 г. беше наистина трудна. Още от началото на новите 365 дни постепенно ще започнете да оставяте всичко лошо в миналото. Много от вас ще намерят щастие, ще усетят, че съдбата е на тяхна страна и ще успеят да изчистят дълговете си. Кризата в отношенията ви ще завърши сама по себе си, без да остави нещо лошо зад себе си, освен желанието никога повече да не минавате през нещо подобно.

Козирог

Дори и ако 2018 г. не е успяла да ви донесе нещо от това, към което се стремите, то 2019 г. ще сложи край на тази тенденция. Бързо ще успеете да постигнете целите си и ще промените живота си. Януари ще ви донесе много късмет и подкрепа на хората около вас.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини