Отидете към основна версия

14 Януари, 2019 10:34, обновена 14 Януари, 2019 10:34 3 703 5

Крис Прат се сгоди за щерката на Арнолд Шварценегер (СНИМКА)

  • арнолд шварценегер-
  • катрин шварценегер-
  • крис прат-
  • годеж-
  • сгоди

Холивудският актьор и звездната дъщеря са заедно от няколко месеца

Снимка: Shutterstock

Крис Прат и Катрин Шварценегер са сгодени! Двойката е готова да направи важната стъпка към брака, след като романсът помежду им започна през изминалото лято. Прат сподели за щастливото събитие със снимка в Инстаграм, на която са те двамата, а пръстенът вече прилежно е сложен на безименния пръст на щерката на Шварценегер.

Скъпа Катрин, толкова се радвам, че каза "да"! Развълнуван съм, че ще се оженя за теб. Горд съм да живея във вярата с теб. Започваме!", написа Крис към снимката, качена едва преди минути.

Въпреки че двойката се срещна чрез майката на Картин - Мария Шрайвър едва миналия юни, нещата бързо се разпалват помежду им, съобщава People.

"И двамата са много сериозни за връзката си и живеят с надежда за бъдещето", сподели източник, близък до сгодените пред изданието. "Крис не иска просто да излиза на срещи за спорта, на същото мнение е и Катрин. Тя е много развълнувана. Крис и Катрин са много щастливи заедно. Много си пасват и имат много общо помежду си."

Годежът идва година след като Прат съобщи, че се разделя с бившата си съпруга Ана Фарис. Двамата обявиха за раздялата си през август 2017 след девет години брак. Това е първата връзка на звездата след развода.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • "Джурасик свят 3" ще ви отвее

    Актьорът Крис Прат заяви, че е останал очарован от сценария на третата част от поредицата „Джурасик свят“, съобщи Cinema Blend. Първите ...
    16.02.2019
    5 599
    5