Отидете към основна версия

13 269 21

Куката преследва Джоли в Москва, но тя го отряза (СНИМКИ)

  • куката-
  • анджелина джоли-
  • москва-
  • актьор-
  • мариан вълев-
  • международен кинофестивал в москва-
  • кинофестивал

На 41-вия филмов фестивал в руската столица Вълев представя своя филм "Лошо момиче"

Снимка: Instagram

Актьорът Мариан Вълев, известен като “Куката”, заради емблематичната си роля в сериала “Под прикритие”, е в Русия, за Международния кинофестивал в Москва.

В рамките на 41-то издание на фестивала, Вълев представя своя филм "Лошо момиче“, като това е и първата премиера на лентата зад граница.

Още на тръгване от България той се зарече, че ще направи всичко възможно да се запознае с Анджелина Джоли, а защо да не я покани да участва и в следващия му филм?!

Няколко дни актьорът, който вече се изявява и като продуцент и режисьор, обикалял около червения килим с надеждата да зърне голямата холивудска звезда. В един от дните късметът му се усмихнал и Джоли пристигнала в целия си блясък.

Актьорът от "Под прикритие" силно се надявал тя да се появи на прожекцията на неговия филм "Лошо момиче". Това е второто участие на "дебютния филм на Куката на международен филмов форум, след "София филм фест“, където продукцията бе едно от 10-те заглавия в специалната селекция "Ново българско игрално кино“, пишат родните клюкарски издания.

В Москва филмът на обществената медия отново е сред ексклузивните прожекции извън конкурсната програма в категорията Films Around the World, в която ще бъдат представени продукции от Македония, Мексико, Китай, Япония, САЩ, Франция, Индия, Ирландия и други. Международният кинофестивал в руската столица, чийто президент е знаменитият руски режисьор, сценарист, актьор и продуцент Никита Михалков, е вторият най-стар филмов фестивал в света след Венецианския. За първи път Московският международен филмов фестивал се провежда през 1935 г., а от 1959 г. се превръща в ежегодно събитие.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Куката обмисля да сменя професията

    Актьорът Мариан Вълев отново сменя попрището. След като стана любимец на много български зрители с превъплъщението си в образа на Кукакта от хитови ...
    12.06.2019
    3 174
    8