Отидете към основна версия

26 185 25

Нестандартна секс поза, носеща оргазъм и на двата пола

  • секс-
  • поза-
  • русалка-
  • оргазъм

Вижте инструкции как точно да я направите

Снимка: Shutterstock

Ако искате да правите любовния си живот по-вълнуващ, вижте с коя секс поза ще постигнете до най-върховни усещания в спалнята, тъй като стимулира страхотно G-точката. Тази поза не е особено популярна, но според специалисти няма двойка, която да не е останала доволна.

Сексологът Саманта Коул разкрива, че позата „Русалка” е просто идеална и за двамата партньори, пише jenata.blitz.bg. Тя дава инструкции как точно да я направите, за да се чувствате перфектно.

„Първо жената трябва да легне по гръб на леглото, а партньорът ѝ да застане на колене пред нея. След това тя вдига краката си във въздуха, като ги опира на едното рамо на своя любим. Той от своя страна трябва да я хване и да повдигне таза ѝ”, подема инструкциите си сексоложката. Според нея при тази поза удовлетворението е и за двамата участници в акта.

„Позата наистина е много стимулираща, защото членът на мъжа е в пряк контакт с предната стена на вагината. Там пък се намира силно чувствително място, по-известно като G точката. Допълнително удовлетворение за силния пол представлява и това, че краката на половинката му са затворени, т.е. той ще чувства пространството по-малко и тясно”, казва Коул.

„За по-голямо удобство и на двамата участници в акта, може да се използва възглавничка, която да се подложи под таза на дамата”, допълва Коул.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.

Свързани новини