Отидете към основна версия

7 980 52

Свалиха песента на БГ звездите "Кураж", видеото и текстът ужасиха всички (ВИДЕО)

  • звезди-
  • музика-
  • страх-
  • коронавирус-
  • естрада-
  • певци

Песента, в която пеят видни наши музикални звезди, си навлече десетки негативни коментари и реакции онлайн

Песента „Кураж”, която само преди ден разбуни духовете в социалните мрежи, бе свалена от авторите си. Парчето, чиито автори са Иван Беловски и Камен Николов, предизвика негативните реакции както на публиката, така и на музикалната гилдия. Музикалната творба бързо бе изтрита от YouTube, където преживя само ден.

Парчето, в което пеят Маргарита Хранова, Кристина Димитрова, Петя Буюклиева, Джина Иванова, Христо Кидиков, Искрен Пецов и Сунай Чалъков, предизвика бунт заради нелепия си текст и мрачните кадри с носилки, кръвни банки и брой заболели.

Текстът на естрадното парче разказва апокалиптична история, че ни стряска „невидим убиец”, тръгнал в обход. Злокобният сюжет продължава с картина на „старици провесили сухи ръце”, които: „В последната своя зима издъхват и чезнат в земята с черно лице". И за да ни стане по-хубаво, улиците пустеят, при това не само у нас, но и в Европа и "в далечен Китааааааай”, а „уплахата сее навсякъде глад”.

Явно реакцията срещу инициаторите на нелепия опит да вдъхновят българите с песен ги е накарала да свалят видеото в YouTube.

Само за няколко часа сред близо 25 000 гледания едва 25-30 фенове бяха харесали творбата, близо 500 категорично отхвърлиха творческите напъни на авторите. Останалите предприеха стратегията „за умрелия или добро, или нищо”, пише trafficnews.bg.

Все още мнозина се питат това опит за разведряване на обстановката ли беше или пореден опит да сплашат населението, за да си стои вкъщи. Въпреки, че оригиналният клип е махнат от YouTube канала, Искрен Пецов е решил да качи видеото в своя канал:

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 49 гласа.

Свързани новини