Отидете към основна версия

18 109 51

Хванаха Даниел Петканов в груба фитнес измама

  • измама-
  • фитнес-
  • спорт-
  • лудия репортер-
  • даниел петканов-
  • александра петканова

Платено фитнес приложение предизвика гнева на феновете на Лудия репортер

Инфлуенсърското семейство Дани и Александра Петканови най-редовно приковават вниманието върху себе си чрез всевъзможни драми, последната от която беше не какво да е, а бракът им. Този път обаче, под прицел се оказа само Лудия репортер, а причината е потресаваща, пише Шоу Блиц.

Явно, за да докаже на амбициозната си жена колко и него го бива в предприемачеството и новите идеи, Петканов наскоро падна в собствения си капан, казано метафорично.

Насред пандемията Даниел Петканов измисли нов начин да привлича вниманието - този път чрез платено мобилно приложение за фитнес маниаци. За целта той избра именно периода, в който фитнес залите бяха затворени, за да привлече бързо и сигурно аудиторията.

Петканов не спира да показва мускули и да анонсира новото си начинание, което по думите му, "било сваляно над 100 пъти всяка минута". Негови гневни последователи обаче, бързо го свалиха на земята с коментарите си.

Оказва се, че приложението е бъгаво и пълно с проблеми от всякакъв характер въпреки, че е платено. "Много странно защо кода е точно "dani4" и като цяло това стана като нов измамен бизнес. В България гледат как да ти вземат парите от нищото и това е някакви си по-известни личности започват да рекламират разни зарибяващи глупости и глупавия народ вярва", коментира Тино Караджов под поста на Петканов в Инстаграм.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 34 гласа.

Свързани новини