Отидете към основна версия

3 890 16

Гущерови направиха второ пищно парти за рождения ден на дъщеря си

  • гущерови-
  • светлана гущерова-
  • парти-
  • рожден ден-
  • дъщеря

Светлана и Християн отпразнуваха специалния ден в края на февруари с торта и много подаръци, а през март вдигнаха и второ, още по-голямо парти в чест на своята наследничка

Пандемията от коронавирус по никакъв начин не попречи на семейство Гущерови да отбележат подобаващо 2-ия рожден ден на дъщеря си Анелия-Добромира.

Парти имаше и то не едно, а цели две! Светлана и Християн отпразнуваха специалния ден в края на месец февруари с торта и много подаръци, а през месец март вдигнаха и второ, още по-голямо парти в чест на своята наследничка, пише trafficnews.bg.

Светлана Гущерова пусна професионални снимки от събитието в Инстаграм профила си, на които позира сред пищна украса.

"Love you, my baby girl" - написа щастливата майка към кадрите и тагна таткото Християн Гущеров.

От фотосите става ясно, че празненството е било в стил "Дисни", с разкошен декор на приказен замък и с една от най-обичаните героини от приказките – Пепеляшка.

Впечатление прави и огромната 5-етажна торта, която е в син цвят и е украсена със златни орнаменти и цветя в пастелни нюанси.

Рожденият ден на малката Анелия-Добромира се е състоял отново в тесен кръг, с малък брой гости, които са сред най-близките приятели на популярното у нас семейство.

Светлана е избрала спортно-елегантен аутфит на модната марка "Burberry" и събра редица комплименти за визията си и красивото тържество.

Не липсваха и отрицателни коментари от потребители, които пишат "И къде е детето? Защо ги правите тия украси за вас или за децата? Само повод са снимка да има, другото е макиаж..."

Самата г-жа Гущерова, пък неведнъж е споделяла, че никога няма да покаже лицето на дъщеря си и явно е наистина твърда в решението си.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.

Свързани новини