Отидете към основна версия

16 886 7

Кои български звезди вдигнаха тайни сватби? (СНИМКИ)

  • сватба-
  • тайна-
  • звезди-
  • знаменитости-
  • брак

Тази година бе обсипана със звездни сватби, за някои от които научихме постфактум

През изминалите месеци много от родните звезди минаха под венчило, но повечето от тях решиха да си кажат заветното "да“ тайно, без медиите да знаят. И Евгени Димитров- Маестрото, и Радина Боршош се взеха без много шум с любимите си хора и не издадоха датата и мястото на венчавката си, подвластни на максимата "щастието обича тишината“.

Най-обвит в мистерия се оказа бракът на Маестрото. Той се врече във вярност на 26 години по- младата от него новинарка Виктория Готева на плажа в Лозенец. Запознати споделиха, че церемонията по подписването е била изнесена на самия бряг, а купонът след това се е пренесъл в ресторанта на певицата Белослава в морския курорт. На събитието са били около 70 човека. Целият "Ку- Ку бенд“ също е уважил венчавката.

Слави Трифонов така и не се е появил, но пък се е отчел с голям подарък пред младото семейство, разказват хора от екипа му. Маестрото не е обявил официално кога е вдигнал сватба, но според информация на "Телеграф“ датата е 18 юни. Искрата помежду им е пламнала преди 3 години по време на уроци по пиано, които Маестрото давал на младата Вики.

Без излишен шум, прекрасна сватба вдигна и талантливата ученичка на Стефан Данаилов - Радина Боршош. Тя се омъжи за фотографа Владимир Томашевич. Двамата станаха семейство на едно от най-предпочитаните места за летни сватби в гората на Пасарел.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 11 гласа.

Свързани новини