Отидете към основна версия

5 021 23

Няма по-гнусно от това българин да се прави на чужденец

  • николай марков-
  • българин-
  • чужденец

Първо ни разделят на българи и цигани

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Николай Марков от фейсбук

Спрямо българите има морален фашизъм! От други българи.

Не една неправителствена организация се обявява в защита на малцинствата. Финансират се с огромни грантове, които си поделят една шепа лаладжии. Не защото разбират проблема, а защото им се плаща за конкретна дейност. Има два типа подобни същества - преяждащи с пари и желаещи да преяждат!

Кой разделя българските граждани, при факта, че с обявяване на целите си, платените скотове защитават само едната страна? Тази страна е слаба, тя е жертва по подразбиране и скрит инструмент за политическо влияние. Кой на практика разделя една нация, една държава?

Първо ни разделят на българи и цигани. Те, защитниците на едните, не друг. Строени по етноси и в редици. Кой, обаче, от тези псевдо защитници на човешки права познава цигани или знае истинските им проблеми? Тези плазмодии си гледат преводите в сметките и личният финансов интерес от скалъпени съдебни производства.
..........................................................................................
Кой от тях защитава циганката от циганина? Децата на циганина от семейството им? Децата, жената и циганина от дивашките традиции, нрави и обичаи? Никой. Абсолютно никой. За такава защита не се плащат пари от грантове.
Знаете ли колко циганки са наблъскани като кучета по затворите в ЕС и извън него, защото мъжете им ги експлоатират като роби да крадат? Не, нали. А да проституират? Такава статистика никой не води, но аз зная. Защото познавам в дълбочина много цигани и зная, че живеят между нас само чрез нерафинирани животински инстинкти.
Защитават ли се от правозащитните плъхове циганските деца, които раждат деца? Не. Защитават ли да не бъдат продавани хора, като животни, оправдано с някакви изсмукани от пръстите традиции? Не. Колко от тези виртуални, но добре платени защитници знаят, че циганите са жертви повече на циганските традиции и обичаи, отколкото на българите?
............................................................................................

Няма нищо по-гнусно от това българин да се прави на чужденец. Да презира и да се гаври със своите, в името на парите. Моралният фашизъм иска да направи копи-пейст на друго общество! Да смени идентичността на собствения си народ и да подпечата с черен печат устойчивия морал на род и родина. Тези морални фашисти са повърхностни личности без стабилна идентичност, които, според мен, никога няма да бъдат уважавани в обществата които боготворят. Да си гражданин не е проста работа и много ви моля - бита не определя съзнанието.

Когато искаме да бъдем българи, първо трябва да сме убедени, че можем да устоим на ветровете на времето. Предатели и подлеци ще пускат вода в основата на нашата крепост, но ще дойде час, когато сами ще се удавят в нея. Плъхът е много опасно животно, защото то има интелигентност, която много хора подценяват. Затова подлецът трябва да има печат върху челото си и да знае, че словото е творец на битие, в което той няма място.

Няма никакво значение кой от какъв етнос произлиза, когато знамето на България се вее над главата му, а затова е платено през вековете и до днес с много реки от българска кръв...

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини