Last news in Fakti

8 Март, 2018 16:14 5 014 23

Няма по-гнусно от това българин да се прави на чужденец

  • николай марков-
  • българин-
  • чужденец

Първо ни разделят на българи и цигани

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Николай Марков от фейсбук

Спрямо българите има морален фашизъм! От други българи.

Не една неправителствена организация се обявява в защита на малцинствата. Финансират се с огромни грантове, които си поделят една шепа лаладжии. Не защото разбират проблема, а защото им се плаща за конкретна дейност. Има два типа подобни същества - преяждащи с пари и желаещи да преяждат!

Кой разделя българските граждани, при факта, че с обявяване на целите си, платените скотове защитават само едната страна? Тази страна е слаба, тя е жертва по подразбиране и скрит инструмент за политическо влияние. Кой на практика разделя една нация, една държава?

Първо ни разделят на българи и цигани. Те, защитниците на едните, не друг. Строени по етноси и в редици. Кой, обаче, от тези псевдо защитници на човешки права познава цигани или знае истинските им проблеми? Тези плазмодии си гледат преводите в сметките и личният финансов интерес от скалъпени съдебни производства.
..........................................................................................
Кой от тях защитава циганката от циганина? Децата на циганина от семейството им? Децата, жената и циганина от дивашките традиции, нрави и обичаи? Никой. Абсолютно никой. За такава защита не се плащат пари от грантове.
Знаете ли колко циганки са наблъскани като кучета по затворите в ЕС и извън него, защото мъжете им ги експлоатират като роби да крадат? Не, нали. А да проституират? Такава статистика никой не води, но аз зная. Защото познавам в дълбочина много цигани и зная, че живеят между нас само чрез нерафинирани животински инстинкти.
Защитават ли се от правозащитните плъхове циганските деца, които раждат деца? Не. Защитават ли да не бъдат продавани хора, като животни, оправдано с някакви изсмукани от пръстите традиции? Не. Колко от тези виртуални, но добре платени защитници знаят, че циганите са жертви повече на циганските традиции и обичаи, отколкото на българите?
............................................................................................

Няма нищо по-гнусно от това българин да се прави на чужденец. Да презира и да се гаври със своите, в името на парите. Моралният фашизъм иска да направи копи-пейст на друго общество! Да смени идентичността на собствения си народ и да подпечата с черен печат устойчивия морал на род и родина. Тези морални фашисти са повърхностни личности без стабилна идентичност, които, според мен, никога няма да бъдат уважавани в обществата които боготворят. Да си гражданин не е проста работа и много ви моля - бита не определя съзнанието.

Когато искаме да бъдем българи, първо трябва да сме убедени, че можем да устоим на ветровете на времето. Предатели и подлеци ще пускат вода в основата на нашата крепост, но ще дойде час, когато сами ще се удавят в нея. Плъхът е много опасно животно, защото то има интелигентност, която много хора подценяват. Затова подлецът трябва да има печат върху челото си и да знае, че словото е творец на битие, в което той няма място.

Няма никакво значение кой от какъв етнос произлиза, когато знамето на България се вее над главата му, а затова е платено през вековете и до днес с много реки от българска кръв...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миседниш накура

    53 8 Отговор
    мързеливо нещо е циганина,не ми казвай че са експлоатирани...само крадът и проституират...циганин миньор да си видял?

    Коментиран от #18

  • 2 толерантен

    55 1 Отговор
    Нпо-рките са "българи", ама друг път. Колкото серГея, примерно, е българин, Солеймон Паши, Местаня, Пръмова... Може да говорят и пишат на български и да са български граждани, ама всъщност са българофоби под прикритие на българи.
  • 3 Гост

    52 4 Отговор
    Браво! Много точно написано!
  • 4 Дикембе Мутомбо

    52 1 Отговор
    А кой беше Николай Марков?!

    Марков, знаеш ли каква е разликата - че ако разделиш едните от другите, едните ще оцелеят, а другите - не. И тук не говорим за прочутата адаптивност на циганите, а за нуждата им да вегетират на гърба на други човешки същества.

    Дали да пробваш да отгледаш кърлежи, въшки или пиявици, изолирани в природата без други видове край тях?!

    Коментиран от #13

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Дикембе Мутомбо

    64 3 Отговор

    До коментар #5 от "смок":

    А, между другото - много важно уточнение, да не ни сметнете за шовинисти. Нямам нищо против българските мюсюлмани. Имал съм колеги в университета от тях, имал съм на работа, работили са в къщата ми, бил съм по места, където преобладават. Съвсем нормални хора, като в някои отношения са по-съвестни дори и от самите нас. Бих могъл да ги определя като съвсем нормална и полезна част от нашето общество, въпреки различията помежду ни.

    Но при циганите - тук говорим за фундаментални различия в разбиранията за живот и морал.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 обикновен БГ

    9 26 Отговор
    Май забравихте ''нашият'' велик тенисист
    Дришу мУнакски,
    или по-известен като
    Вълшебното раменце.
    В зависимост от плащането и от изгодата се прави току на БЪЛГАРИН, току не.

    Коментиран от #16

  • 9 толерантен

    30 2 Отговор

    До коментар #7 от "Байно":

    "Няма никакво значение кой от какъв етнос произлиза, когато знамето на България се вее над главата му, а затова е платено през вековете и до днес с много реки от българска кръв..".

    Мъда бе. И няма значение, че турци и цигани са ляли българска кръв, а българите са проявили толерантност и не са ги изкоренили до крак, когато е трябвало. Както направиха турците с тракийските българи. И сега българите получават циганско-турската "благодарност".
  • 10 соросоидни кърлежи

    35 0 Отговор
    Всичко е вярно, но само едно ще спре тези нпо гризачи, да ги изгонят от България, както прави Орбан и др. нормални държави. Много изроди се позволяват да гаврят с българска история и нейните герои.
  • 11 hoho

    2 26 Отговор
    Този защо го слушате-той както лъже кой да му вярва.
  • 12 обективен

    23 3 Отговор
    Някой тук не сващат какво казва човека.
  • 13 goni

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "Дикембе Мутомбо":

    Вярно! Не малка част са паразити! Но,не трябва да се изпада в крайности! Някои стават! Ако, Адолф и другите около него бяха преценили по-добре- Светът щеше да е по-различен!
  • 14 me be re

    22 1 Отговор
    Конкретно циганите са ПРОСТИ.
    На тег
    Техен гръб, разни политици, разни НПОта и тем подобни си правят PR и точат луди пари.
    И те както и ние българите сме прецакани.
  • 15 Кумчо Вълчо

    21 1 Отговор
    Браво , много точен анализ.
  • 16 затова е платено

    11 3 Отговор

    До коментар #8 от "обикновен БГ":

    Много добро сравнение !
  • 17 Koko

    10 0 Отговор
    В общината в Люлин има длъжност : ромски медиатор - няма нищо общо с напитката ром... В бюрото по труда, щото те много бачкат ромите..евала Данче, погрижихме се и за тея
  • 18 куку руку ку

    17 1 Отговор

    До коментар #1 от "миседниш накура":

    Хич не бяха мързеливи преди 30 години. Кучето скача според тоягата.
  • 19 Родолюбец

    13 1 Отговор
    Отлична статия. Браво!
  • 20 аве фюрер

    12 0 Отговор
    Колко добре написано . Колко много истина в тази статия . Време е вече да започне острела на БХК.
  • 21 The TRAPPER

    1 0 Отговор
    Българинът може да стане циганин , но циганин да стане Българин - никога. И тия тъпотии дето ги слушаме от политиците- за интеграция са пълни глупости. всичко е само за гласове.
  • 22 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Нашите политици на кой свят живеят ??
    Може би си вярват, че като вземат 20/двадесет / пъти по-вече пари месечно от един пенсионер, са 20 пъти по-умни ??
    Правилен е въпросът - кой ни разделя? Сиромашията ! Кой я създаде - умишлено, със злоба към трудовия човек ???
    Не се правя на чужденец !!
    Срам ме е да кажа, че съм българин, а и не ми вярват, защото не съм мургав със синкави устни!!Гледа ме холандският митничар, сякаш съм ислямски терорист, гледа ми личната карта и цъка с язик !
    Да, аз не слизам от правителствения , на България, самолет - аз пътувам с фолксваген Голф. И се обръщат с гръб към мен , като към прокажен. Ако ще и три български трикольора да се веят над главата ми , по червен от червеното на знамето не мога да стана! Иде ми да потъна в дън земя !!!
    Да, като изляза от басейна, ще се ударя в гърдите и ще викна : Булгар, булгар !!
  • 23 Uflaf

    0 0 Отговор
    И за парите на най-доблестния българин -Цветелин Кънчев. Само да се грижи по-добре за българите ,щото ние от къде ще крадем ? Взехме да бараме по нашите къщи ,магазини ,лимузини и булки. Е на брат ми плазмата гепаха , а той тамън си я открадна от вилната зона и само дето я носи до къщи. Не бива така ...В българските къщи само някой компот останал . Няма ракия обаче. Ни прасето ,ни кокошка за крадене. Чакаме сега кмета да отпусне агне за май-месец та да го изберем пак. И ракия, кумете и бира.Селата празни и огради няма за да берем железото. Някакви мършави кучета и бабички дето кльощави и за нищо не стават. Лозата пустеят щото и те като няма ко да берат и ги зарязаха,та затуй няма ко да пием. Ако знаят българите къде държим килограмите злато дето вадим само по сватбите ,тогава лошо ще става. Ще ни окрадът тези гладните . На братчеда дето живее до съборената мандра и полето му лепнаха Бе Ен Ве -то Хич 5 от Германията го донесе. Е бива ли така бе Цветелине . Де е мешарето тука сега . Държавата в държава дето е. Нали да не е...ваме съд ,полиция а да таковаме само мешерето да се грижи за нас. Пазете българите щото без тях лошо. Малко останаха.