Отидете към основна версия

3 285 27

Бедствието е общо

  • божидар чеков-
  • матео салвини-
  • франция

Салвини използва събитията във Франция за вътрешна политика

Снимка: БГНЕС/EPA
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Мед му капе на душата на Салвини днес, от случващото се в Париж. Разбира се, че е прав да крещи срещу африканското нашествие. Обаче, той използва този проблем за вътрешно политическа реклама!

Салвини мълчи по отношение на парите-милиони, които италианското правителство дава на главорезите от Триполи, да "контролират" бреговете си. Същите тези "ислямски милиции" търгуват с бягащите от Африка. Много по-лесно е да се обвинява Макрон за всичко, вместо да се търси общо разрешение. Никоя европейска, при това богата страна, не може да спре сама нашествието. Самият Макрон ходи по острието на бръснача.

Във Франция има голяма маса африканско население с документи и дори френско гражданство. Това население е солидарно с новопристигналите. Има стотици организации, защитнички на "Правата на човека", които подкокоросват чернокожите, има и една крайно лява, псевдо-интелектуална каста, която проповядва самоубийствени идеи.

Последната нахлу в новия европарламент с етикета "Зелени" и ще пречи с всичка сила на взимане на радикални мерки с нелегалната емиграция. Всичко това трябва да се знае, преди да се сочи Макрон, като виновник за всичко.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.

Свързани новини

  • Протести и сблъсъци в Париж - Юли 2019

    Френската полциия разпръсна протести в Париж, съобщи France 24. Група от протестиращи са се насочили към Северната гара в столицата. Парижани масов ...
    13.07.2019
    2 413
    7
  • Мигранти блокираха парижкия Пантеон

    Стотици нелегални мигранти нахлуха в Пантеона в Париж, съобщи France 24. Мигрантите поискаха да им бъде осигурено право да останат в страната. Демо ...
    13.07.2019
    2 220
    55