Отидете към основна версия

25 352 64

Това е Илиан Тодоров. Той е областен управител. Не правете като него

  • илиан тодоров-
  • областен управител-
  • софийска област

Сайтът на Областна администрация Софийска област е превърнат в личен Фейсбук профил на Тодоров

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ако някога се случи така, че заемете среден или висок пост в държавната администрация на България, никога не правете като областния управител на Софийска област - Илиан Тодоров. Никога не превръщайте сайта на институцията, която администрирате, в свой личен Фейсбук. А просто си направете Фейсбук и там споделяйте политическите си възгледи, нападайте опоненти, или се подмазвайте на правителството, ако това ви влече.

Именно на Фейсбук профил прилича първата и най-важна страница от сайта на Областна администрация Софийска област, оглавявана от бившия атакист Илиан Тодоров. Почти всеки българин, живеещ в чужбина, с когото съм разговарял, отбелязва как в сайтовете на институциите на държавите от цивилизования западен свят - първата страница е изпълнена с полезна информация за гражданите. Абсолютно немислимо е да се използва за лични политически словоизлияния, както прави г-н Илиан Тодоров. В тази връзка, понеже това не му е за първи път, редно е настоящото правителство, което го назначи, незабавно да го отзове. Ще бъде направена услуга и на обществото, и на самия Тодоров, който ще има повече време да си направи Фейсбук, за да ''бие'' виртуално по Мая Манолова, както и да подкрепя правителството във всяко едно негово дело.

СНИМКИ:

Както споменах, въпросният господин не се излага за първи път. Преди около два месеца ФАКТИ писа за подобни на подвизите по-горе. Може би някой ще запита защо Илиан Тодоров действа по този начин. Отговорът не е сложен, всъщност два са. Първо, настоящият областен управител на Софийска област е много, много далеч от това да има капацитет и понятие как се управлява каквато и да е администрация. Второ, Илиан Тодоров напусна ПП ''Атака'', а на него най-вероятно му се седи на тази позиция още. Това пък от своя страна предполага предразположение към всичко, което прави правителството на ГЕРБ и остатъците ОП. По това направление не можем да отречем, че бившият другар на Волен Сидеров се справя много добре.

На финала едно предложение към областния управител Тодоров. Видно е, че има афинитет към писането на статии. Съветвам го да помисли за преориентиране към журналистическата професия.

П.П. Всъщност, по последното, препоръката важи, само ако си ги пише сам. В противен случай... не знам.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 87 гласа.

Свързани новини