Отидете към основна версия

21 449 35

Пребит журналист: Как хванаха нападателите на Слави Ангелов, а моите - не

  • стоян тончев

Каква е разликата с мен - източникът на поръчката, корумпирани полицаи, кое?, пита Стоян Тончев

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Борисов, Гешев! Как за един месец разбрахте кои са пребили Слави Ангелов и се извършиха арести, а не можете (или най-вероятно не искате) да разследвате и разкриете хората, които ме следяха по поръчка и трябваше да реализират отново покушение срещу мен в Поморие в края на януари - началото на февруари месец 2020 г.? Това написа в профила си във „Фейсбук“ разследващият журналист Стоян Тончев.

Дори главният прокурор днес каза, че с побоя над Слави Ангелов се е целяло да бъде дестабилизирана държавата.

Каква е разликата с мен - източникът на поръчката, корумпирани полицаи, кое?

Казал съм много ясно какво трябва да се направи! След като не се прави, това е наказуемо и е отказ на длъжностни лица от изпълнение на служебни правоотношения и вменени от закона задължения! Още по-страшното е: прикриване на престъпление и подготовка за извършване на предумишлено такова!

После се чудете защо хората не вярват на властимащите и на институциите. Но гражданите остават и с други впечатления - че именно властта поръчва неудобните журналисти. Опровергайте тези съмнения!

Г-н Гешев, кога ще разпоредите ново разследване и издирване на физическите извършители и поръчителя на покушението над мен от 14 януари 2016 г.? Трябва Съветът на Европа ли пак да пише писмо до българския парламент и да иска чрез него информация от прокуратурата докъде е стигнало делото по моя случай?

Ами дело вече няма, то приключи с оправдателни присъди за набедените за физически извършители. Кога ще получат наказание според закона истинските извършители - аз знам кои са те, както и поръчителя! От Поморие са и са в Поморие. Общо са 4 човека! Като могат да бъдат повдигнати обвинения и на други лица за затaяване на истината.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 81 гласа.

Свързани новини