Отидете към основна версия

37 360 221

Г-н Радев, напуснете поста си или отново вдигнете юмрука

  • румен радев-
  • отворено писмо-
  • зелен сертификат-
  • оставка-
  • юмрук

Отворено писмо до Президента на Република България

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Уважаеми г-н Президент,

Обръщам се към Вас като гражданин на Република България и български учител, който има дълбоко личен мотив да го направи. За двадесет и две години като гласоподавател, не съм подкрепил нито една политическа партия или личност, с изключение на Вашата кандидатура на президентските избори през 2016 г. Сигурно можете да оцените степента на доверие, което съм Ви гласувал, изневерявайки на принципи и убеждения, непоколебимо отстоявани почти две десетилетия?

В този момент, аз категорично съм оттеглил подкрепата си към Вас и Вие не сте моят президент. Съвсем наскоро обърнахте гръб на българския народ и се продадохте на глобалистката адженда. Под лъжливия и клиширан претекст, „грижа за здравето на хората“, се опитвате насилствено да въведете „зеления сертификат“. Мярка, която е незаконна, противоконституционна и тиранична. С нея искате чрез принуда да наложите експериментални генни терапии, чиито „ефективност и безопасност“ са доказани само от покварената корпоративна псевдонаука, вирееща с помощта на брутална цензура и потисничество над открития научен дебат. Тезата Ви за дълга към обществото и обществения интерес се клати , тъй като няма никакъв фундамент – нито морален, нито логичен.

Очевидно обществото само заявява какъв е собственият му интерес и е цинично армия от марионетни чиновници, да определят какъв е той. Тираничното нарушаване на фундаментални и изконни човешки права не може да бъде рационална и морална мярка за ограничаване разпространението на заразата, защото е доказано неработеща от световния опит. Тези факти също се прикриват от корпоративните „независими“ медии, които заливат обществеността с пропаганда, целяща да угоди на официалния разказ на глобалистките човеконенавистни сили. Като човек, който счита свободата за най-велика житейска ценност, аз не приемам този подход и съм решен на използвам всичките си сили, за да се противопоставя на войната, която обявихте на своя народ.

Ще го направя заради бъдещето на моето дете, заради собственото си бъдеще и бъдещето на всички хора, независимо дали са притежатели на „зелен сертификат“ или не. Въпреки че адресатът на писмото ми е президентът Радев, аз се обръщам към човека, офицера и мъжа Радев. Напълно съм наясно с мащабите и мощта на външния натиск, на който сте подложени, за да прокарате това поробващо решение. Вие можете покорно да продължите да служите на тези тъмни, задкулисни сили, но можете и да преоткриете войнската си доблест и мъжка чест, които вярвам, че все още живеят във Вас. Можете да ги запазите живи, като напуснете поста си и изчистите личността и съвестта си. Но може да направите и нещо още по-добро. Вдигнете отново юмрука си и застанете зад своя народ, в най-решаващата битка за неговото съществуване!

Не знам дали тази битка би била по силите Ви, но знам, че тази война ще бъде спечелена от човечеството. Също така знам, че в борбата се раждат герои, които са почитани и възхвалявани и предатели, които биват презрени и линчувани. Вярвам, че за всеки участник в тази борба съществуват само тези два варианта. Аз отдавна съм решил коя страна да заема. А Вие?

Автор: Александър Георгиев ПОПОВ, гр. Пазарджик - читател на ФАКТИ

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 428 гласа.

Свързани новини