Отидете към основна версия

8 591 24

Петков и Василев практически нямат власт над малка група шефове в НЕК, свързани с ГЕРБ и ДПС

  • стефан гамизов-
  • павецчаира аец козлодуй-
  • русия

Живеем в гражданска война между прозападното ни правителство и воюващите срещу него, завзели разни държавни територии руски енергийни окупационни сили

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Много хора ме питат тук, дали започнахме ремонта на ПАВЕЦ “Чаира” с японските ми партньори, построили централата след скандала между Делян Добрев и Асен Василев в петък в “Панорама”, който привлече вниманието към проблема.

Пак казвам: Нищо не вършим и не се очертава нещо да вършим, както не ни допускаха 30 години до централата след построяването ѝ, което доведе до тази катастрофа!

Независимо от думите на Кирил Петков, преди и на Асен Василев, те практически нямат власт над малка група шефове в НЕК свързани с ГЕРБ и ДПС, които правят всичко по силите си да прикрият причините за катастрофалната авария, да оневинят фирмата изпълнявала този “ремонт”, да фалшифицират истинските причини, но най-важното да не допуснат японците да възстановят централата.

Готови са на всичко да не допуснат да излезе истината за ПАВЕЦ “Чаира” и правят всичко да създадат документи с невярно съдържание.

Не мога да знам, защо ГЕРБ и ДПС са разпоредили такова поведение, но явно целта им е повишаване на инфлацията ползвайки високите цени на електроенергията и така да създават обществено напрежение и да се върнат по някакъв начин на власт.

Скоро подобни неща ще започнат да стават и в АЕЦ “Козлодуй”, който се подчинява само на руснаците и Борисов, а правителството не съществува за шефовете там.

Живеем в гражданска война между прозападното ни правителство, каквото и да е то, можещо или не, и воюващите срещу него завзели разни държавни територии руски енергийни окупационни сили, които действат с подкрепата на “корупционни сепараристи” от ГЕРБ и ДПС.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 102 гласа.

Свързани новини