Отидете към основна версия

3 978 118

Борислав Цеков: Пред Зеленски Румен Радев опозори България

  • борислав цеков-
  • украйна-
  • руска агресия-
  • румен радев-
  • володимир зеленски

Позорът, който кулминира от "Дондуков" 2, е безпрекословен

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Аз съм българин и патриот. Имам самочувствието, че според възможностите, с които съм разполагал, съм дал принос през последните 30 години и, доколкото мога, продължавам да допринасям за изграждането на европейска България, за Свободата и Демокрацията на моята Родина.

Това коментира във "Фейсбук" Борислав Цеков.

Днес се чувствам опозорен, защото Родината ми беше опозорена! Опозорена от от про-кремълските лакеи, подредили се на масата на "Дондуков" 2 за среща с президента на братска Украйна - жертва на варварската руска агресия.

Тези лакеи кимаха раболепно на позорните слова на главния про-кремълски лакей на Републиката, които звучаха сякаш срещу него стоеше не лидерът на държавата-жертва, а този на държавата-агресор. Сякаш Украйна е нахлула на територията на Русия и избива руско население, руши руски градове, отвлича хиляди руски деца, а не е точно обратното.

Да назидателстваш за мир нападнатата държава, а да не смееш да шукнеш пред държавата-агресор и щом се изживяваш като "миролюбец", да призовеш агресора да спре войната и да се оттегли от окупираните територии, е морално и политическо извращение.

И обслужване на чужди на България и на Свободния свят интереси. Кога "Дондуков" 2 е призовал Русия да спре войната? Кога е поискал разговор с Путин, за до го призове за мир?

Позорът, който днес кулминира от "Дондуков" 2, е безпрекословен. А разликата в нивото - интелектуално, ценностно, морално и политическо - която пролича отчетливо в полза на украинските лидери, е допълнителен щрих от опозоряването на България.

С днешната среща с президента Зеленски настоящият персонал на "Дондуков" 2 окончателно се самозачеркна от политическата карта на европейска България и на Свободния свят. И като казвам - окончателно, то повярвайте ми - това наистина е окончателно.

Скоро ще се убедите в това.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 136 гласа.

Свързани новини