Отидете към основна версия

3 211 27

Невероятно! В ГЕРБ има вътрешна опозиция

  • делян добрев-
  • герб-
  • вътрешна опозиция-
  • сглобка

Така може свободно да облайва тротинетките от сглобката, докато Пророкът от Банкя и адашът от Lafka пазят химена на не-коалицията, защото по-добро нямало от нея

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Партията демонстрира изконна демократичност и изворен плурализъм Делян Добрев е лансиран доста комично, но релевантно на нивото на драгия кибик, като вътрешна опозиция в ГЕРБ.

Така може свободно да облайва тротинетките от сглобката, докато Пророкът от Банкя и адашът от Lafka пазят химена на не-коалицията, защото по-добро нямало от нея.

Така всичко, което Борисов иска да каже, но не бива, а и не може да формулира, излиза от палавите устенца на "неуправляемия" /по Десислава Атанасова/ Мунчо - клетият съученик на Асен Василев от хасковската Магнаурска школа за лидери. Онзи, заради когото Цвета Караянчева истеризира преди време като лястовица, на която пакостливи хлапета искат да отнемат последното яйчице - "Не си го даваме Делян!".

Така че ГЕРБ вече си има и бутафорна вътрешна опозиция и демонстрира изконна демократичност и изворен плурализъм. Помним, че дисциплинираният изпълнител на ролята Добрев дори бе единственият депутат от ГЕРБ, гласувал срещу сглобката с презиращите ги жълтопаветници.

Епохален героизъм, който направо бе напът да съсипе заварката. Какво ще каже сега Корнелия Нинова, която напъди вътрешната си опозиция от Позитано, едва когато опиянените от плурализъм "реформатори" не минаха всякаква мяра в разбирането за йерархия...

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 30 гласа.

Свързани новини