Отидете към основна версия

7 801 9

Майк Тайсън пусна емоционален клип (ВИДЕО)

  • майк тайсън

Вече няколко пъти Майк сподели, че може да се бие по един начин и ще търси нокаута

Кадър: Youtube

Легендарният Майк Тайсън се намира във феноменална форма преди своето завръщане. 54-годишният боксьор се качва на ринга за първи път от 15 години, пише mma.bg. Той ще мери сили с друг ветеран в лицето на Рой Джоунс. Срещата им е насрочена за края на ноември в САЩ. Тайсън и Джоунс ще направят показно, което ще бъде 8 рунда и няма да има съдии. Това означава, че победата ще може да бъде постигната само чрез нокаут.

Вече няколко пъти Майк сподели, че може да се бие по един начин и ще търси нокаута. Железния Майк няма да вземе нито 1 стотинка от битката за себе си и ще раздаде всичко за благотворителни цели. Той е с рекорд 50–6 (2) на ринга и в серия от 2 поредни загуби. Тайсън нокаутира 44 от съперниците си и в последното видео, което пусна в социалните мрежи реши да поговори за смелостта и страха:

''Какво ти е нужно, за да си смел? Трябва да се страхуваш. Точно заради това хората казват, че си смел, защото знаят, че те е страх. Изправяш се срещу нещо, срещу което не би трябвало, но контролираш своя страх и се изправяш срещу това'', казва Майк Тайсън.

ВИДЕО:

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 15 гласа.

Свързани новини