Отидете към основна версия

2 334 5

Ето какво ще търсят от ЦСКА на трансферния пазар през зимата

  • алан пардю-
  • цска-
  • селекция

С централен защитник, дефанзивен халф и нападател искат да се подсилят ''червените''

Алан Пардю, снимка: ЕРА/БГНЕС

ЦСКА със сигурност ще привлече централен нападател по време на зимната пауза, когато е възможен трансфер на Али Coy. Нуждата от такъв си проличава най-вече в двубоите на ''червените'' от груповата фаза на Лига Европа. В търсенето на силен играч на този пост контактите си е впрегнал и новият технически директор Алън Пардю, пише в-к „Тема спорт“.

Освен атаката, червените ще опитат да подсилят и останалите линии. Целта е да бъдат привлечени още дефанзивен халф и централен защитник. Играчи на тези позиции са нужни с оглед въведената схема от треньора Бруно Акрапович. Най-голяма е нуждата от разбивач. В момента на „Армията“ има само един такъв полузащитник – Амос Юга. Наложи се в тази роля да бъде преквалифициран и бразилецът Жеферсон, който се справя по-добре в средата на терена, отколкото на номиналната си позиция – ляв краен бранител.

Привличането на още един централен защитник също е наложително. Освен титулярите Антов, Занев и Матей, ЦСКА има само Пламен Гълъбов, който така и не е убедил с представянето си на „Армията“, че може да се превърне в основен футболист на отбора. При евентуално наказание и контузия ''червените'' ще увиснат в тази зона.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини

  • Белгийци искат да купят Али Соу от ЦСКА

    Белгийският Льовен ще се опита да привлече нападателя на ЦСКА Али Соу през зимата. Клубът, който купи Кристиян Малинов преди началото на сезона, е хар ...
    05.12.2020
    1 763
    5