Отидете към основна версия

9 611 15

Братът на Ружа Игнатова с опит за самоубийство

  • ружа игнатова-
  • брат-
  • самоубийство-
  • опит-
  • сащ

Очакват го 100 години затвор

Полицията в Лос Анджелис е спасила брата на скандалната бизнес дама Ружа Игнатова от опит да се самоубие. В момента той е настанен в болница, а властите подготвят прехвърлянето му в Ню Йорк.

„Игнатов очевидно е искал да предотврати прехвърлянето си и затова е направил опит за самоубийство”, твърдят разследващи в Лос Анджелис, цитирани от местните медии.

Обвиненията срещу него са сериозни - измама, пране на пари и ръководене на престъпна организация, припомня Блиц. Прокурорът в Ню Йорк, който води делото срещу Игнатов, е събрал достатъчно доказателства, изслушани са и потърпевши от дейността на Игнатов свидетели.

Очаква се Константин Игнатов да получи общо до 100 години затвор, което означава доживот. „Да, имало е сериозен инцидент, затворникът е спасен, сега е в болницата съобщават от полицията в Лос Анджелис. Той е издебнал надзирателите и е застанал на такова място в килията си, към което няма видеонаблюдение. Не е ясно какво е състоянието на Константин Игнатов, когото медиите наричат "Едно от най-лошите момчета в САЩ."

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини