Отидете към основна версия

3 861 32

Абитуриент от Велико Търново почина от COVID - 19

  • коронавирус-
  • момче-
  • covid-19

Той е най-младата жертва на вируса в България

Още 9 медици са заразени с коронавирус за последното денонощие у нас, сочи справка на Министерството на здравеопазването.

Така, медицинските служители в България, при които е потвърдена коронавирусната инфекция, стават общо 682-ма. От регистрираните 9 нови случая през последните 24 часа, 5 са установени при лекари, 1 - при санитар и 3 - при друг медицински персонал.

9 са и починалите с коронавирус през изминалото денонощие. Битката с болестта са загубили мъж на 79 г. със сърдечно и хронични белодробно и бъбречно заболявания, жена на 79 г. с диабет и сърдечно заболяване, жена на 65 г. с диабет и сърдечно заболяване, мъж на 82 г. със сърдечно заболяване, хронично белодробно и хронично неврологично заболяване, мъж на 79 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания, жена на 50 г. със сърдечно заболяване, мъж на 79 г. със сърдечно заболяване и хронично неврологично заболяване, мъж на 82 г. със сърдечно заболяване, както и момче на 19 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания.

Той е най-младата жертва на вируса в България.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.

Свързани новини