Last news in Fakti

16 Април, 2018 12:24 22 939 115

Румен Радев: Строим пътища с дупки! „Фирмата на Гинка“ купува ЧЕЗ

  • румен радев-
  • корупция-
  • правителство

Президентът разкритикува работата на правителството и Народното събрание

„Едни и същи фирми печелят обществени поръчки. От 10 фирми накрая остава една. Фирми с неясна собственост и капитали изкупуват енергопреносната мрежа. Това разкрива неспособността на държавата да защити обществения интерес“, коментира президентът Румен Радев по време на лекция пред студенти и преподаватели в УНСС.

„Когато говорим за икономика, трябва да помним, че тя е пряко свързана с политиката. Не трябва да забравяме, че успехът на всяка политика се измерва с ползите за обществото. България е най-бедната и корумпирана държава в Европейския съюз. Българските пенсионери мизерстват“, остро припомни още държавният глава.

Неговите критики идват по време на визита на премиера Бойко Борисов в Косово.

Радев изнесе лекция за социално-икономическото развитие на България пред посланици, преподаватели и студенти в рамките на Младежки икономически форум в УНСС.

„В момента България прилича на строителна площадка. Някакви хора носят материали, други ги крадат, защото е тъмно. Едни хора строят магистрали, а след тях остават дупки, защото е тъмно. Крайно време е да включим прожекторите!“, призова Румен Радев.

„Нация, която инвестира в стиропор и оставя децата си в безнадеждност и невежество, няма радостно бъдеще. Затова ще подкрепя всяко правителство, което издигне като приоритет политики за образование и ги превърне в действие. Ще работя с ентусиазъм с това правителство, за което такива политики са приоритет и вътрешна потребност“, каза още той.

По думите на президента във висшето ни образование е нужно да се изгради една конкурентна среда, в която трябва на базата на знанията да отстояваш своите тези и виждания. „Убеден съм, че нашата система за висше образование трябва освен да предлага необходимите знания, но и да възпитава личности и лидери с необходимите компетенции за предизвикателствата на бъдещето. А бъдещето принадлежи на тези, които успеят да изградят ефективна система, която да им позволи да придобиват първи необходимата информация, да я направят в знание и да използват това знание с необходимите инструменти", каза още Радев.

Президентът посочи, че през последните три години два пъти е посетил Израел. "Първият път бях по покана на техния командващ на военно-въздушните сили и видях система за придобиване и анализ на информация за обекти – денем и нощем на всякакви подвижни и неподвижни обекти, като тя се използва за всякакви нужди, включително и стопански. Вторият път се запознах със система за изследване Cyber city – прилича на български техно парк, но не точно, като вътре работят всякакви млади хора – студенти, инженери, анализатори. Вътре се неутрализират кибератаки, формират се печеливши стратегии за защита и др. и в реално време се следи не просто физическото състояние на цялата енергийна система, но и какви кибератаки се извършват в момента по нея и как върви тяхната неутрализация. Влязохме и в център с една голяма електронна карта на света, където в диаграми се показваше информация за кибератаките по целия свят и други интересни процеси. Запитах се за какво му е на малък Израел да следи информацията и да знае какво се случва от Хонг Конг през Париж до Сиатъл. Отговорих си, че в съвременния дигитален и глобален свят няма малки и големи държави. Има държави с големи и с малки амбиции. Има държави, които упорито преследват своите амбиции и такива, които са се примирили, загубили са вяра в собствените си възможности и са се свили в черупката на своето самосъжаление. Затова пожелавам на младите хора да открият своите амбиции и да успеят да ги осъществят“, каза още президентът Радев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕЕВ

    83 449 Отговор
    ТОЗИ ВИНАГИ СРИВА АВТОРИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ А Е ИЗБРАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ. ПЪЛНА МИЖЕТУРКА.

    Коментиран от #5, #6, #9, #24, #32, #37, #59, #64, #70, #71, #75

  • 2 Гост

    221 54 Отговор
    Евала. Само дето тия крадливи комуняги се отъждествяват с тебе. Те те дърпат назад.
  • 3 наш

    150 16 Отговор
    Анализа всеки го знае и прави,но какво от това
  • 4 Българин

    80 295 Отговор
    Руски агент-президент!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гербераси долни

    233 25 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕЕВ":

    По скоро ни казва горчивата истина ,от години не се влагат пари в училища ,болници ,МВР , армия и др . държавни предприятия .Повечето политици вдигат рамене и казват че държавата е лош стопанин защото така им изнася ,а всички знаем че когато не работят институциите държавата потъва и демотивираните и служители и болното и не достатъчно" необразовано" население под натиска на ненаказаната престъпност ще трябва да се спасява някъде навън за да оцелее.
  • 7 Браво

    218 31 Отговор
    Добре го е казал президентът и е вярно, само че нуждите на тези, които подреждат света е ние да бъдем не образовани и уверени, а прости и послушни.
  • 8 FOW

    218 32 Отговор
    Браво, Радев- ама и потъналия в самосъжаление народ не се вдига да ги изрине тези боклуци.Добре , че поне има посланици , които да чуят че има ЕДИН ПОЛИТИК дето да не им върви по западната свирка. За съжаление -само един.
  • 9 Браво

    199 25 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕЕВ":

    МИЖИТУРКА СИ ТИ,НЕ ТОЙ.Някой хора са си сложиле розовите очила и ги страх да погледнат истинската действителност!!!Поне не е МИЖИТУРКА,КАТО ПРЕДИШНИЯТ,ДА СЕ КЛОНЯ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ И КАКВОТО МУ КАЖАТ ДА ГОВОРИ!!!!!
  • 10 Петя

    67 198 Отговор
    А Вие г-н Президент за една година ,какво създадохте, какво поправихте и с какво допринесохте за благосъстоянието на Вашите народни избиратели и надупчената от дупки България. До този ден, освен да ви виждам по някакви тържества или посещения в някоя държава аз Петя ,,,, с нищо не съм Ви запомнила.!

    Коментиран от #16, #28, #44, #51, #74, #76

  • 11 Промяна

    127 31 Отговор
    Сегашния модел очевидно не работи добре. Последните 30 години го доказват..Може би е време за иницииране на референдум за президентска република?
  • 12 Промяна

    65 21 Отговор
    Сегашния модел очевидно не работи добре. Последните 30 години го доказват..Може би е време за иницииране на референдум за президентска република?
  • 13 Ads

    65 73 Отговор
    Съгласен съм Радев да е премиер и да направи пътища без дупки и ЧЕЗ да не продава на Гинка. А Радев на какво е съгласен ако Чез продава пак на Гинка, а пътищата са пак същите? Питам, щото тия работи съм ги слушал и от Виденов, и Станишев и Орешарски и Нинова.
  • 14 345

    41 78 Отговор
    Защо пък да е мижитурка , може и да е мажоретка
  • 15 Петя

    21 66 Отговор
    PS: Аз Петя от сутрин до вечер обслужвам тираджиите докато вие г- н Президент си спите спокойно в резиденцията!
  • 16 FOW

    118 32 Отговор

    До коментар #10 от "Петя":

    Върна 6-7 пъти глупавите им закони за до разглеждане, рейтинга му е космически в сравнение с този на П...ьо а и на тиквоча и е за една социална политика, която не е съобразена с чужди интереси. Но както казах- е само един.
  • 17 реалист

    50 14 Отговор
    Правилни тези е застъпил предизборен Радев,но това не решава нещата.Прав е Борисов и професор И.Христов за матлиала. Матлиала и променената ценностна система са в основа на падението в България.Ще трябва да минат поколения за да може евентуално нещо да се промени в България.
  • 18 Гербестан

    89 23 Отговор
    И без това сме под едноличното тоталитарно управление на Бойко Методиев Борисов ми по добре, като ще е еднолично да си направим президентска република и да изберем един достоен човек !!! Знам, че е утопия, защото ОПГ герб и нейните сателити никога няма да го позволят, но не пречи да опитаме !!
    Адмирации за президента за поредните му думи право в десетката и силно съжалявам, че към момента му липсват правомощия да промени, каквото и да било в държавата Гербестан и нейните ПЕЕВски подлоги !
  • 19 анонимен

    29 67 Отговор
    Виждали ли сте член на партия БСП или техен възпитаник да спазва Кодекс за поведение на служителите в държавната администрация?

    Коментиран от #43

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ЗЕВС

    54 12 Отговор
    Авторитарното управление, подкрепяно от парламентарни бройки, които са там, за да получават прехраната си, единствено за оказани услуги на партията.
    Парламентарната система за 30 години успя да редуцира населението от близо 9 млн до 6 млн души, и да изравни рейтинга на България с този на африканските държави!
    Незабавна смяна на атрофиралата политическата система. Свикване на Велико народно събрание, смяна на парламентарното с президентско управление, двукамарен парламент!

    Коментиран от #41

  • 22 Демократ

    28 101 Отговор
    Този агент на Кремъл, избран с препоръка на империалистическите сили в Кремъл, да млъкне и да се опита да изпълнява задълженията си като президент на всички българи, а не на Кремъл и Позитано 20. Ако имаше достойнство за всичките изкаани от него глупости, трябваше да си подаде оставката заедно с простакесата си.
  • 23 защото сме БКП

    45 31 Отговор
    Прав е другаря Радев, но за съжаление на приказки е едно, на дела е съвсем друго.
    Обикновено, неговата партия БСП, след като спечели изборите получава пълна амнезия, сигурен съм, че ако беше на власт БСП, другаря Радев, също, щеше да получи временно "увреждане" на паметта и нищо няма да си спомни от това, което е приказвал.
  • 24 Я да видим

    37 12 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕЕВ":

    Американски Трол ли си признай си.
  • 25 Реалист

    29 74 Отговор
    Льотчика на решетников пак бълва гнус срещу България. Щял да работи с ентусиазъм - бе направо си се накъсал ама да обикаляш с десито генерала по света. Като ходи 2 пъти в Израел, на задната седалка на самолета повозиха ли те? А коремно на лоста направи ли?

    Една държава за да просперира има нужда първо от инфраструктура ( справка - пътищата на Римската империя), след това се развива икономиката (благодарение на инфраструктурата) и науката. Пример - хитлер

    Коментиран от #26

  • 26 ГНУСТТА НЕ Е СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ А

    52 16 Отговор

    До коментар #25 от "Реалист":

    В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ ГНУСТТА КАСАЕ ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ БАНДИТИ И МУТРОФИРМИТЕ СЛАГАЩИ АСФАЛТ С 1СМ ИЗВОСВАЩ СЛОЙ .ТЪНКИ СМЕТКИ ТЪНЪК МАТРИАЛ ДЪЛБОКИ ДУПКИ И КОЛОВОЗИ ПО РОДНИТЕ ПЪТИЩА.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 аман от тоя народ

    57 10 Отговор

    До коментар #10 от "Петя":

    А ти Г-ЖО да си чувала случайно, че сме парламентарна република а не президентска, и съответно каква е властта на президента? От къде да чуеш то се иска да се чете, е не да се яде и да се с*ере само
  • 29 Щото

    22 16 Отговор
    Щото при Червено управление става нещо по Различно
  • 30 onq s konq

    16 37 Отговор
    Да бе ама ако не беше герп оште штеше да е кална улицата прет назе а сега може и да има тук таме дупка ама си е асвалт и беенвето не се връти като шугаво как беше преди време при червените

    Коментиран от #34, #40, #56, #92

  • 31 Гостът

    18 51 Отговор
    Докъде стигнахме в образованието - тъпите ОВЕННИ да четат лекции на студенти!!!
    БОЖЕ, МОЛЯ ТЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ГЛУПОСТТА!
  • 32 Гост

    27 11 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕЕВ":

    Хмммм,хем по умен от плевю,хем по силен физически от плевю. но плевю по богат и имал черен печат за Дойчланд пледи време. N'est pas?
    Вие, "умните и красивите" ,всъщност сте по глупавш и недъгави от нас "грозните и глупавите" .в това съм се уверил.за това е време пак да фърчат тикви,както се случва през определено време. то и за вас е здравословно,щот нали знаеш, като минете експоненциалната си фаза на разтеж и достигнете крайна плътност, почвате да си пречите.време е за антибиотик
  • 33 😋😀😀

    3 14 Отговор

    До коментар #27 от "уроди":

    Представа си нямаш колко си прав. Единствения смислен и верен, а вероятно и безплатен коментар под статията. БРАВО!!!
  • 34 хахахаха

    25 8 Отговор

    До коментар #30 от "onq s konq":

    е то и с това ще си останеш :) с парчето ХАСФАЛТ пред ВАЗЕ :) мисля, че трябва даже и курбан да врътнете за това , айде със здраве
  • 35 Курдел Нинов

    11 31 Отговор
    Вие си знаете:"Червени..."-Грипени
  • 36 патриотъ

    35 14 Отговор
    Патриотично и добре казано,дано така наистина да мисли!Мисля,че трябва да минем към президентско управление на страната и Румен Радев е подходящия човек за тази длъжност и форма на управление!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 бесният язовец на оня с коня

    44 13 Отговор
    Браво! Единственият политик и държавен глава, който казва истината, която всеки българин знае! Но от такава трибуна- президентката, гласът има сила и се чува!
  • 39 Петко

    10 34 Отговор
    Чета коментарите и виждам ,че на България у трябват не само правителство и нов народ, тук са останаха само невежи неблагодарници и хора дето чакат някой да ги оправи ама отзад, щот за тва заслужаваме.

    Коментиран от #42

  • 40 бесният язовец на оня с коня

    36 8 Отговор

    До коментар #30 от "onq s konq":

    Много си п _ _ _ т!!!
    И ти си един от хилядите, получаващи не повече от 1000лв. заплата, получаващ не повече от 300-500лв. пенсия, на почивка на море/ планина я отидеш на пет години, я не, за екскурзия в чужбина да не приказваме изобщо, за лошо качество на купуваната храна също; да не приказваме, че и ти си един от всички, засегнати от лошото здравеопазването и образование и т.н.институции; един от хилядите живеещи сред мръсни казани и разбити улици и т.н..., а ще ми разправяш за асфалт!!!
    Не мога да ви разбера такива- абе от какво точно сте доволни, бе хора???
  • 41 Гост

    20 5 Отговор

    До коментар #21 от "ЗЕВС":

    Точно така, а сега щели да им правят и втората пенсия ДЗПО на партиен принцип. Ако си от партията - ще имаш, ако не си - няма за теб втора пенсия ! Познайте кой ще открадне парите от универсалните пенсионни фондове? Задача за 3-токласник !
  • 42 Ттт

    7 22 Отговор

    До коментар #39 от "Петко":

    Те май на това се молят!
    Лошото е, че президента яхна вълната на невежите и слиза на тяхното ниво!!!
    Ако комунистите бяха правили и такива пътища, сега със сигурност нямаше да има за какво да говори! И неговото име нямаше да се знае от много българи!!!

    Коментиран от #45, #53

  • 43 Гост

    16 6 Отговор

    До коментар #19 от "анонимен":

    БСП- арските парашутисти също са много гадни, а ГЕРБ-ерастките парашутисти са и прости, арогантни нагли...все зло !
  • 44 Варна

    18 5 Отговор

    До коментар #10 от "Петя":

    За да задавате подобен въпрос означава, че не сте наясно с функциите на президентската институция.
    - Това е като въпросите на тъпият пожарникар, който като го критикуваш за работата му той те отговаря ми ти къде беше!
    - За да ме разберете правилно ще ви задам един простичък въпрос:
    - Ако вие сте работодател и сте недоволен от работникът, който сте назначили... - Викате го и му искате обяснени е за тъпотиите които е натворил. - А той вместо да отговори на въпроса започва а Ви обвинява и а се оправдава с останалите работници и онези които сте уволнили преди него.
    При това положение като работодател ,какво ще го правите този , Ваш работник?

    Коментиран от #46

  • 45 ДАКИ

    31 9 Отговор

    До коментар #42 от "Ттт":

    Още караме автомобилите си по пътищата от времето на Бай Тошо. И не само пътища, но и заводи, фабрики.

    Коментиран от #80

  • 46 Гост

    2 5 Отговор

    До коментар #44 от "Варна":

    Ако е от "назначените" след '89 г., аз ще го уволня на момента !

    Коментиран от #54

  • 47 Лцока

    12 26 Отговор
    Президентът се изказва като лидер на опозицията, а не като президент!
    Нинова да му мисли след като му свърши мандата!!!
  • 48 Гост

    9 1 Отговор
    Ако е от "назначените работодатели" след '89 г., имам пълно право аз и пенсионерите да го уволним на момента !
  • 49 Де юре

    11 28 Отговор
    Радев е български генерал. Де факто се има манталитета на старшина от Варшавския договор.

    Коментиран от #50

  • 50 а дефакто

    20 9 Отговор

    До коментар #49 от "Де юре":

    имаш мозъка най-много на врабче, защото очевидно не знаеш каква е разликата между старшина и генерал.......разликата нагледно е колкото от на магарето чепа, до твоя задник :)

    Коментиран от #52

  • 51 Петенце разкрачено

    11 5 Отговор

    До коментар #10 от "Петя":

    Като измести Тиквата от мястото му тогава чакай резултати!!
  • 52 Де юре

    11 20 Отговор

    До коментар #50 от "а дефакто":

    ти си български гражданин.
    Де факто си елементарен и ограничен русофил и лизач на руски задници.

    Коментиран от #55, #65

  • 53 ДАКИ

    15 7 Отговор

    До коментар #42 от "Ттт":

    Президентът били яхнал вълната на невежите. А Борисов като яхна вълната на умни те и красиви какво стана? Къде са сега Москов, Раданова, Христо Иванов.?

    Коментиран от #78

  • 54 Варна

    16 4 Отговор

    До коментар #46 от "Гост":

    А ми в случая Борисов е от 2009 година :-))
    -За тази твар трябва тежък инсектицид. - За мен няма значение каква е партийната окраска. - Който е бръкнал в кацата с меда трябва а бъде бит през ръцете. Почти всички след 89 година трябва а бъдат окошарени. Май само Ренета Инджова не се пробва а открадне нещо - или пък не е успяла. - Горканата след като беше премиер ... - После беше безработна и беше записана в Бюрото по труда дълго време. - Не я искаха на работа защото явно не се е съгласявала с определени "нагласи".

    Иначе няма а ни стигне времето да ги изброяваме кандидат затворниците!

    Коментиран от #62

  • 55 На шурея шуролинката

    9 5 Отговор

    До коментар #52 от "Де юре":

    Няма абсолютно никакво значение чий е заника, ако обичаш а ближеш! - Тоест искам а ти обясня, че ако ти ближеш Американски, Немски, Френски, Турски и т.н. заници вкусът в устата ти не е по- различен от на този когото обвиняваш!
    Този филм вече сме го гледали, а ти явно си от младото поколение което тепърва ще се сблъска с действителността
  • 56 брей,брей

    11 2 Отговор

    До коментар #30 от "onq s konq":

    Мен,писах ти преди време да не се хабиш...Целото народ е толкоз озлобяло и оглупяло докато ръфа сух краишник и се чеше по косматия пъп,ама ти продължаваш със сарказма си...Кога ще проумееш че българина се взема насериозно по форуми и прочие драсканици ,ама ти не... ,
    Ма и аз карам бенве,да знаиш...ем джиджено...
  • 57 Бай хойДД

    20 8 Отговор
    ПРЕЗИДЕНГА Е 10000 ПРОЦЕНТА ПРАВ НО Е БЕЗСИЛЕН ДА МАХНЕ ТОЯ ГРОБОКОПАЧ НА БЪЛГАРИЯ ТИКВАТА КОЙТО РАЗБИ И ОГРАБИ ДЪРЖАВАТА И ВЗЕ 30МИЛИАРДА КРЕДИТИ КОЙТО НЯМА ДА УСПЕЯТ ДА ВЪРНАТ И НАЩЕ ПРА ПРА ВНУЦИ
  • 58 Гост

    16 9 Отговор
    България върви напред въпреки 29години непрекъснат саботаж във всички области от комунягите които си останаха по местата(само в България не се проведе лустрация)и те да правят демокрация.
    Ако се проведе едно истинско проучване(примерно от БАН) колко разделена е България по оста Изток Запад ще се установи може би, че ние сме най-разделената страна в света по този въпрос.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Млада Дама

    22 7 Отговор
    Като чета някои коментари съзнавам, че има жители на България, които не знаят че Не сме президентска република та тръгвате да нападате единственият стойностен политик и то президент! Освен, че не спестява истината съм впечатлена от това как напомня и почита историята ни....кой друг я почита или се мъчат да я изтрият и премахват велики творби!(малко извън темата)
  • 62 ПОМНИМ

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "Варна":

    Не думайте, ами "Загорка"?

    Коментиран от #66

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 niki

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕЕВ":

    Глупи бегай на майка ти под полата какъв авторитет има страната на корумпирани политици и ченгета бегай бръже че си много прост.
  • 65 Де факто

    7 4 Отговор

    До коментар #52 от "Де юре":

    Ти за мен можеш всичко да си мислиш, само че са важни фактите! А факта е, че ти си абсолютен олигофрен, и незнаеш каква е разликата между старшина и генерал, нещо което знаят и децата в 3 клас.....значи ти ДЕ ФАКТО имаш акъл най-много на дете от 2 клас ком можеш да правиш такова сравнение хахахахахаха , а аз обичам да лижа наистина задници но женски, а не джендърски каквито лижиш ти ;)

    Коментиран от #72

  • 66 Варна

    1 0 Отговор

    До коментар #62 от "ПОМНИМ":

    Какво за Загорка?
  • 67 Анонимен

    8 8 Отговор
    Тук има много американски боклуци дерижирани от американската цереу партия. наречена ГЕРБ.това е маи заинтересованите за бъдещето на една нация Ане като Претърпи като Първо .и оная Мижитурка.ПОМАКа.ПЛЕМНЕЛИВ.. само с такъв президент може дасе ВЪРВИ НА ПРЕД.
  • 68 Гост

    9 4 Отговор
    До 63
    Явно когато пипето ти е колкото на едно канарче само можеш да сипеш лични обиди и нищо друго и не знаеш какво е да няма пазар(не можеш да си купиш свободно) жилище,кола,касетофон,бира през лятото,дънки и друго,че и тоалетна хартия.Сега спрямо преди 30г се пие три пъти повече бира,пет пъти повече коли се карат при положение че сме с 2милиона по малко и т. н.,а че Албания и Македония били по добре от нас не виждам да се е запътил някой от България за там освен теб.

    Коментиран от #87

  • 69 Пеев скрий се някъде и не се показвай

    4 2 Отговор
    Пеев ский се някъде и не се показвай
  • 70 Пеев скрий се някъде и не се показвай

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕЕВ":

    Пеев скрий се някъде и не се показвай
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Де юре

    3 7 Отговор

    До коментар #65 от "Де факто":

    И де факто си използван руски памперс, който няма нищо общо с България и българщината.
  • 73 Рубладжийче

    6 5 Отговор

    До коментар #71 от "ЛОВЕЦ":

    И ти и мазната русофилска фуражка сте безполезни отпадъци.
  • 74 Софиянка

    10 3 Отговор

    До коментар #10 от "Петя":

    Момиче президента има представителни функции. Не му е вменено да действа. Поне може да се изкаже, а другите трябва да свършат нещо за народа , а не само за тях.

    Коментиран от #82

  • 75 Калиман

    8 8 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕЕВ":

    Лицето на този човек излъчва злоба и презрение .като говари и "съска" .
    На всяка дума , два пъти стиска юмруци и размахва показалец .
    Да почерпи две водки президента Стоянов ,да го научи как се прави .
  • 76 Мартин

    9 1 Отговор

    До коментар #10 от "Петя":

    Проблема е че един човек неможе да ни оправи дори и той да е президента! Като всичките други или да кажем 95% са мафиоти , вълци в парламента който ни управлява...

    Коментиран от #81

  • 77 Българин

    6 19 Отговор
    Руския агент Радев, става вреден и опасен за България. Не трябва да оставяме този боклук да продължава да ни тикате в руско-еврадийския коловоз и са ни разделя от цивилизацията.

    Коментиран от #88

  • 78 Ттт

    1 1 Отговор

    До коментар #53 от "ДАКИ":

    Там кадето им е мастото!
    Ако си вършеха работата, щеше да ги виждаш по-често!
    Хората не са слепи!
  • 79 Ники

    2 3 Отговор
    Жена ти те взе защото е чула песента -Мама я лиотчика любю- много денег палучает......
    Ти каква я свърши. По скоро ми приличаш на селска клюкарка.
  • 80 Ттт

    7 4 Отговор

    До коментар #45 от "ДАКИ":

    Супер щом сте доволни!
    Само, че не бъркай комунистическа икономика с отворен тип икономика!
    Разликата е голяма!!!
    След 45години желязна завеса, кадърните нямат да останат в БГ да ринат мизерията на комунистическата идея!!! А те сега най-много ни липсват!!!!
    Виж най-големите постижения и патенти от българи в кои държаваи са патентовани?!?
    Всички избягаха по-време на комунизма!!!
    А след това още повече потенциал го няма, няма.
    И в Русия е така, ако не вярваш иди и виж, както казваше един по кръчмите. .

    Коментиран от #83

  • 81 Ттт

    4 3 Отговор

    До коментар #76 от "Мартин":

    То по същата логика и премиер да е, пак същата работа!!!
    Човека си е чист популист!!!
    Ако асфалта е некачествен, си има длъжностни лица! Има гаранции за качество в договора и един куп начени да е за сметката на фирмата строител!!!
  • 82 Ттт

    3 3 Отговор

    До коментар #74 от "Софиянка":

    Така е, но го прави невежо и целенасочено! За да си вдигне рейтинга на своето бездействие!!!! А ББ?
  • 83 Ник

    5 0 Отговор

    До коментар #80 от "Ттт":

    Видимо говориш за период, за който няма абсолютно никаква идея!
    Тук има не малко хора, които сме живели преди 89 години и сме свидетели на това, което се случи след това.
    Има и достатъчно статистически данни, които видимо показват какво се случи.
    Дрънкането на простотии за това какво е било преди особено от хора, които са родени след т.н. преход е повече от нелепо!
    Като слушам племенниците си които са на по 30 години какви глупости са им набивали в главите за това какво е било преди ... - Ти си същият! - Хабер нямаш за събитията!

    Коментиран от #112

  • 84 гост

    3 2 Отговор
    този е за инпийчмент, оти не е "надпартиен"
    Когато висши военни станат партийни лакеи е гнусно и смърди на ....
    Радев, в какво се кле бе, срам ме е, че си ми "екс" колега.
  • 85 vasik atanasova

    7 1 Отговор
    днес слушах речта му
    и много ми хареса
    но проблема е че корнелия нинова стои зад него
  • 86 Ром

    2 4 Отговор
    Този е спал на течението. ..
  • 87 гостенина

    5 1 Отговор

    До коментар #68 от "Гост":

    Именно, само какви са колите дето се карат в пъти повече? 20 годишните дараки на западняците, които ни тровят. После пиело се повече бира, това не е за гордост!Трето няма как да отидем в Македония или Албания тъй като, съпоставимо не са много по напред от нас, по напред са малко, при положение че са били много по зле, сега са малко по-добре но не си заслужава да се мигрира предвид това което ще получиш като плюс....цената не е адекватна. И четвърто всичко това, което изброи всъщност е цената на това, че мрем като мухи, мигрираме навън все едно сме във война, и на територията на България има цели области, които наистина са като след война, и пето.....Ти явно не си от този свят, нямаш твърдо под краката си , и гъвкаво под шапката си.......зян работ
  • 88 хахахах

    2 0 Отговор

    До коментар #77 от "Българин":

    Само дето в Азия има държави които са 200 год цивилизационно пред нас, и то не една и две държави поне 5-6, а ти си поредния инфантилен тип, който прави пълнеж във форума.
  • 89 Мисли с главата

    4 2 Отговор
    Ейййй, май наистина има лош материял в тази държава. Не вярвам плюещите президента да живеят по-стойностен живот. Онези..... Не се занимават с четене на форуми
  • 90 ТИКВОЧА

    2 1 Отговор
    Е... ПЕЕВ ГОЛЯМ БОКЛУК СИ.
  • 91 Хеадкпэьп

    4 4 Отговор
    Абе радев, кой от Нас може да си направи фирма за "зелена енергия" и да купи ЧЕЗ или да строи пътища, кой бе радев, освен вашите юнаци с куфарчетата с пари и вашите сателити ? Абе радев, какво забележимо остана след 1990 година, освен грабежите на вашите БКП–БСП структури ? Остана едната Атомна централа и пак вашите хора я затриха ! За какви дупки зееш, като вашите фирми имитират конкурси и ремонти ! Защо не разкажеш как се ставаше военен по онова време, а за пилот на самолет, а на боен самолет? Ами как се ставаше генерал ? Защо не си в трудови вйски с този си изговор на събитията а си боен пилот, как само си сменяш възпитанието! Като друг председател на БКП–БСП президент се втурна в църквата да пали свещи а една зам. президенша от същата партия се тръшна на колене пред руския патриарх Хайде стига дрънка за балъците и стига излага България, избори с простотии НЕ СЕ ПЕЧЕЛЯТ, балъците намаляват в геометрична прогресия! Злобата, умразата, ненависта която бълвате без да се засрамите, показват вашето безсилие, завист и страх, че рано или късно ще ви бъде потъсена орговорност за съсипването на България !

    Коментиран от #113

  • 92 gnida

    3 1 Отговор

    До коментар #30 от "onq s konq":

    Харесва ми иронията ти ! То и с моята улица е така -нов асВалт .... , но скъпите гербаджии не знаят отдолу , че канализацията не е чистена от ЖИВКОВО и мирише на евроатлантически ценности .... Иначе президентът ни е до болка прав в думите си !
  • 93 Кака

    5 2 Отговор
    Браво на президента! На този глупав народ трябва някой да му отвори очите. Неможе 240 тъпи депутати и приближените им да мачкат и лъжат 7 милиона граждани.
  • 94 анонимен

    2 0 Отговор
    г-жа Манолова защити ли българското население от делата на Топлофикация както беше обещала?
  • 95 анонимен

    5 2 Отговор
    от кога президента на република България се занимава с асфалт и ток?
  • 96 Мирчо

    5 2 Отговор
    Браво, Радев, само така.
  • 97 анонимен

    2 2 Отговор
    би било добре жената на г-н Радев да си поговори с него на 4 очи :)
  • 98 Змея

    3 1 Отговор
    Радев си е просто прав макар и с това си слово просто да е искал да се направи на готин пред студентите.
    Чудно ми е кой ще бъде пръв и кога ще стане бунта.
  • 99 Пич

    3 2 Отговор
    Скъпи "съотечественици ",мили радетели на ,драги Путеноиди!
    Искам да ви набутам 3 въпроса.
    1.Колко от вас са виждали, или чували,или знаете факти за Гинка Върбакова?
    2.Знаете ли коя е последната държава, обявила война на родината ви?
    Защо стискате палци за Трета Световна война, след като няма да ви има тук да плюете?
    p.s цъкайте, долни,леви,болшевишки педали :)

    Коментиран от #108

  • 100 Жока

    2 1 Отговор
    Гинка върбакова- човек на пеевски.
  • 101 Пич

    0 1 Отговор
    Жока, в грешка си.
    Гинка е човек на единствения, от когото се страхува премиера, а не на нетгов партньор :)
  • 102 Аман

    1 2 Отговор
    Пеевски българин, аман от български бизнесмени
  • 103 Аман

    1 2 Отговор
    Пеевски българин, аман от български бизнесмени
  • 104 Жока

    2 0 Отговор
    До пич: И от кой се страхува премиера?
  • 105 Пич

    0 2 Отговор
    Аманчо,
    сигурно си свикнал да те клатят руски бизнесмени. ...
  • 106 Пич

    1 2 Отговор
    Жока, ще кажа един псевдоним,който ще разпознаят стотина човека в държавата :)
    Онзи на върха се страхува от "Човека с пушката ". Толкова за сега :)
  • 107 Осман

    4 1 Отговор
    Гяура от Банкя ако бъде убит също така и Пашата и още няколко фигури които останаха неотстреляни държавата ще тръгне Пеевски да бъде убит
  • 108 фак..ти

    1 5 Отговор

    До коментар #99 от "Пич":

    Другаря Путен Радев е изпълнен с болка и тъга от падението на неговия възлюбен приятел Путин....путь...(пътища.строежи,дупки,тъмнина проговори на немски ,светлини иска още светлини)повече от ясно е,че не е на себе си.

    Коментиран от #110

  • 109 Жока

    5 0 Отговор
    До пич: Страх и отчаяние- това е да се страхуваш, какво да сложиш на масата за вечеря, а утре какво пак да купиш за да нахраниш семейството си, това е страх. А боко не го мисли.
  • 110 Жоро

    4 1 Отговор

    До коментар #108 от "фак..ти":

    Радев добре казва но много хора не са на себе борката обикаля на всяка де и всички оправя само че не вижда българия умира с тази 200 евро заплата
  • 111 Аман

    2 0 Отговор
    Браво Османчо.
  • 112 Ttt

    2 1 Отговор

    До коментар #83 от "Ник":

    Абе, какво може да се случи след 89г?
    След като тея дебили разрушиха умишлено всичко градивно! От 1989 г - 2009г колко години са?какво се случело освен 2005- влизаме членки на ЕС!
    Знаеш ли колко мизерии направиха днескашната опозиция? Какви знаеш ти с твоята манипулативна статистика? Виж какво се е направило от 2009 насам без една копка основа? Абе ....
  • 113 Пешо

    0 0 Отговор

    До коментар #91 от "Хеадкпэьп":

    Ти не си нормален. Пий си хапчетата редовно.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове