Last news in Fakti

4 Август, 2018 19:49 8 686 25

Мистерия: Бенчо Бенчев не е бил арестуван

  • бенчо бенчев-
  • митьо очите-
  • турция-
  • арест

Бенчев е известен с това, че кара поръчков “Ролс-Ройс” за 200 000 евро, което ядоса соцлидерката Корнелия Нинова

Заместник - председателят на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев, който се е намирал в хотела в Истанбул, където снощи бе арестуван Димитър Желязков-Очите, не е арестуван, заявиха от Спецпрокуратурата на въпрос на „Флагман.бг“ кое е второто издирвано лице, освен общинския съветник от Несебър.

Преди минути в интернет се появи информация, че влиятелният бургаски бизнесмен, който е сред крупните зърнопроизводители, е арестуван по време на спецоперацията по залавянето на Очите.

Факт е обаче, че и двата телефона на Бенчев са изключени. В Бургас не е тайна, че Бенчев държи основния пакет от акциите в „Аркус – Сигурност“, където Митьо Очите официално работи като консултант. Общоизвестно на града е също, че Желязков е забелязван на разговор с Бенчев, но всички които познават бизнесмена и семейството му, са убедени, че той няма как да е замесен в тъмните дела на несебърския ъндърграунд бос.

По информация на Флагман.бг Бенчев се е намирал в Гърция, когато е започнала акцията на ГДБОП в четвъртък, рано сутринта. Двамата с Митьо Очите са се видели в Гърция и е много вероятно да са потеглили от там за Истанбул – още преди да бъде издадена червената бюлетина за издирването му от Интерпол.

По информация на Флагман.бг няма повдигнато обвинение за участието в ОПГ-то на Очите.

В Бургас се знае също, че Бенчев помогна на Желязков изключително много за възстановяването му след стрелбата в бара „4YOU“ преди 2 години – чрез осигуряване на специализиран транспорт, който бе нужен на простреляния бос многократно при пътуванията му до Турция, Германия и Австрия – за лечение.

Бенчо Бенчев е сред известните меценати в Бургас. Той е известен и с това, че кара поръчков “Ролс-Ройс” за 200 000 евро, което ядоса соцлидерката Корнелия Нинова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    57 2 Отговор
    Затвор и за тоя крадец.
  • 2 Цвинокио

    28 16 Отговор
    ГЕРБПИКЧЪРС ПРЕСЕНТ......

    Коментиран от #4

  • 3 Възмутен

    44 8 Отговор
    Червената столетница е откърмила почти всички престъпници в БГ, вкл. и мутиралите в ГЕРБ, атака,ДПС .
    По срастването на властта с престъпността и по корумпираност на кадрите БГ единствено може да се сравнява с “империята на злото”.
  • 4 Червен тапунгер

    14 9 Отговор

    До коментар #2 от "Цвинокио":

    Какво искаш да кажеш ??? Не можеш да асимилираш какво става ?, или неискаш.?
  • 5 МИТЮ - КОНСУЛТАНТА.

    20 5 Отговор
    ДА ЗЕМАТ ДА ГО СЛОЖАТ ДА КОНСУЛТИРА И УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ ЧИ РАБОТТА ДА ПОТРЪГНЕ....
  • 6 Ivan

    45 2 Отговор
    Оплели са се като свински черва.
    Ясно е че без "чадър" Очите няма как оперира. Подкрепят го ДПС и БСП, няма начин и ГЕРБ да не са в кюпа.
    Класическа мафия.
  • 7 Оня

    35 4 Отговор
    Смърт за всичките 240 хрантутника. Начело с кратунко, който дърпа конците. То няма такъв народ, такова овчедушие, такава търпимост ............ Престъпно управление.
  • 8 Биде

    23 1 Отговор
    Все отбор юнаци и както са отбор всички в затвор!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Браво

    13 7 Отговор
    Когато БСП спечели изборите всички ще караме Ролсове.
  • 11 Ефтини сензации

    14 6 Отговор
    Тоя не беше ли от комунистическото простолюдие? Защо троловете на простолюдието реват против него?
    Сигурно курнелийка му е сърдита, че и за нея няма ролс за 200 000?
    Тия ако не бяха жалки щяха да са смешни...
  • 12 Weee

    3 2 Отговор
    А дано ама надали.
  • 13 жури

    2 4 Отговор

    До коментар #9 от "Кибик":

    Украинците ни водят с една обиколка, макар че почнаха по-късно от нас. Германците и те са пред нас с джендърлъка, толерастията...
  • 14 гнида

    9 2 Отговор
    Когато изгоните Бенчо то редиците си БСП тогава ще ви повярвам !
  • 15 Gochi

    5 3 Отговор
    За избягалия работник на Бойко
  • 16 ....и един мармот завива....

    13 2 Отговор
    ".... но всички които познават бизнесмена и семейството му, са убедени, че той няма как да е замесен в тъмните дела на несебърския ъндърграунд бос."
    Хаха това е виц нали, шегуват се тия хорица нещо ! Ич ама ич нямат общо повече от ясно е и как някой може да си помисли нещо лошо ? Хаха
  • 17 стоян георгиев

    17 3 Отговор
    бенчо бенчев какво готино име и ква страхотна визия.този е роден за бсп политик,подобно на георги гергов или останалите пролетарии!!!!смях!
  • 18 Иво

    7 0 Отговор
    Укриване и асистиране на бегълци? Пуснахте го? Ако Митьо Очите беше заловен в моята стая, в мое присъствие, аз сега щях да съм в кауша, нали? ПОЗОР! Отказвам се от тази държава!
  • 19 Усмивката

    2 0 Отговор
    Обществено известно е...смях

    Коментиран от #20

  • 20 дуда

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Усмивката":

    Бенчо Бенчев да хване адвокат МЕНКО МЕНКОВ
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Райчо циганина

    2 0 Отговор
    България е пълна с такива шарлатани , от 89- год. насам съсипаха и окрадаха България
  • 23 The TRAPPER

    0 0 Отговор
    Как ще го арестуват ? Нали е политик ? А и дори да го арестуват-ще е за 24 часа.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 чалма тв

    0 0 Отговор
    всичко е купено...няколко пъти и платено от прост народ...Този бил в ДуПеСе и го гушнали в БСП, но разбира се КурНелия не е знаела за такива неща...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове