Last news in Fakti

11 Ноември, 2018 21:06 9 126 160

Хиляди българи на протест срещу бедността (СНИМКИ)

  • протест-
  • горива-
  • българия

Над 7 часа продължи блокадата на пътя за Гърция

Хиляди българи на протест срещу бедността (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА

Високите цени на горивата, промените свързани със застраховката „Гражданската отговорност” и данъците изкараха на протест хиляди в граждани в Бургас, Варна, Шумен, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Плевен, Ямбол, Стара Загора, София, Перник, Пловдив и още градове.
В столицата мащабният протест започна под прозорците на властта, след което продължи по бул. „Княз Ал. Дондуков” и бул. „Васил Левски“ в посока СУ „Св. Климент Охридски“. Недоволните блокираха движението на пл. „Орлов мост“, след което шествието пое обратно към бул. „Княз Ал. Дондуков”, където бяха пуснати и димки.

Протестиращите срещу високите цени на горивата и бедността в Благоевград обявиха гражданско неподчинение, съобщава bTV. Повече от седем часа продължи блокадата на пътя за Гърция. Недоволните бяха обявили, че ще останат на пътя, докато правителството не подаде оставка.

Хиляди българи на протест срещу бедността (СНИМКИ)

В Бургас напрежението ескалира след като протестиращите отказаха да се подчинят на органите на реда. Огромните колони от автомобили блокираха входа и изхода за автомагистрала „Тракия” и движението остана затворено в продължение на 4 часа. Пропускаха се само линейки.

Над 1000 души във Варна поискаха оставката на правителството. Те се събраха пред сградата на общината, след което блокираха близкото кръстовище. Последва шествие до „Аспаруховия мост”, който също остана затворен за около половин час.

Хиляди българи на протест срещу бедността (СНИМКИ)

Рев на мотори огласи протеста срещу горивата в Пловдив. Към жителите от града под тепетата се присъединиха и хората от Пазарджик. Така хиляди автомобили шестваха в продължение на повече от два часа по централни булеварди в града. Част от протестиращите тръгнаха към София – блокираха спонтанно за кратко АМ „Тракия” край Пловдив.

АМ „Тракия” беше блокирана и край Стара Загора. В града под липите протестът прерасна в гражданско неподчинение, което спря движението и в двете посоки. Над 1000 души в Стара Загора поискаха промяна, работещи институции и достойно заплащане. Затворен беше и пътят за Димитровград и Хасково.

Протестиращите от Перник блокираха частично за три часа кръговото кръстовище между Драгичево и Перник, където АМ „Люлин” се свързва с магистралата за Благоевград.

Хиляди българи на протест срещу бедността (СНИМКИ)

Протестиращи от Ямбол и Сливен също излязоха на протест. Хората от Сливен изминаха 5 километра пеша, след като от полицията им забранила да продължат с колите си.

Над 1000 души излязоха на протест в Шумен. Множеството се събра пред спортната зала в града, блокираха основни улици и булеварди, след което протестът продължи като автомобилно шествие. Събралите се заявиха, че ще останат в протестна готовност докато исканията им не бъдат чути.
Към 19 ч. движението по магистралите и основните пътища в страната. От МВР обявиха, че няма регистрирани случаи на насилие между полицаи и протестиращи.

Хиляди българи на протест срещу бедността (СНИМКИ)

Хиляди българи на протест срещу бедността (СНИМКИ)

Хиляди българи на протест срещу бедността (СНИМКИ)

Хиляди българи на протест срещу бедността (СНИМКИ)

Хиляди българи на протест срещу бедността (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    289 18 Отговор
    Тикво времето ти изтича.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 пенкелер

    152 10 Отговор
    Намажете с крем "Боко" и ще мине, може да се ползва и като лубрикант. Странични реакции: води до герберастия, възможна 80% поява на дебилизъм.
  • 4 Петър

    157 5 Отговор
    Всичко тръгна снощи от Перник, 10 километра автомобили се бяха събрали.
  • 5 българска роза

    59 171 Отговор
    Вече и на децата е ясно че народа иска БСП да оправи майка България.Само тях ги е грижа за народа.Но от герб ще по-скоро ще продадат майка си от колкото да дадат властта на тези на които е редно.

    Коментиран от #31, #139

  • 6 Мрежата

    127 8 Отговор
    Като му се обадих да махне Симеонов... Ми каза че му е обещал да не го закача... Ся видя ли кво става...
  • 7 Трънчев

    141 9 Отговор
    Браво!
    Протест срещу червената демокрация и държавната мафия!
    Браво!

    Коментиран от #70

  • 8 Бат Сали

    155 7 Отговор
    Браво България ,никакво отказване ,за нас си е .
  • 9 бсфн

    112 6 Отговор
    как няма да се вдигнат хората некадърни архитекти некадърни изпълнения,целия град разкопан нищо не свършено като хората,наковци,даковци,нуневци и 2-те от голото хоро десито и светлито какво чакаш от такава мафия.
  • 10 бизнесмена

    23 261 Отговор
    ей негодници едвам се прибрах от Гърция вместо да протестирате вземете че работете повече без да искате повече пари като не сте ги заслужили.

    Коментиран от #17, #21, #26, #27, #29, #54, #58, #62, #85, #108, #115, #134

  • 11 onq s konq

    37 168 Отговор
    Първо беше протест на Майките",после протест за оставката на Симеонов,сега за горивата,за застраховките,за данъците и накрая...протест щото сме бедни...И НА КАКВО СЕ НАДЯВАТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ,АКО ПРАВИТЕЛСТВОТО ПОДАДЕ ОСТАВКА-ЧЕ АКО ДОЙДАТ БСП И ДПС НА ВЛАСТ/НЯМА КОЙ ДРУГ/,ЩЕ РАЗВЪРЖАТ ЧУВАЛА С ПАРИТЕ И ЩЕ РАЗДАВАТ "НА КАЛПАК"?Май не разбират тия Протестиращи,че при подаване на оставка на настоящото следва 6 МЕСЕЧНО "СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО",ПРИ КОЕТО НЕЩАТА СЕ "ЗАМРАЗЯВАТ",т.е. "пари няма-действайте".Следват избори и ако КОЙТО И ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ/ДОРИ И ГЕРБ/ СЕ ЗАПОЧВА ОТ "НУЛАТА"!Всъщност въпросните протестиращи изобщо не го мислят това,но ...имоа "хора" които са гототи на всичко заради властта и последващото си обогатяване/БСП и ДПС естествено/ и затова усърдно "ръгат чушки в боба".

    Коментиран от #18, #49, #104, #141, #152

  • 12 води се война срещу нас

    154 8 Отговор
    Протеста е за нас!Ако искаме да оправим нещата не трябва да им даваме да дишат на тия свине където ни управляват.
  • 13 CrossFire

    44 133 Отговор
    Като неутрален наблюдател гледам и се чудя - какво точно хората си мислят, че ще постигнат? Че Лукойл ще се разчувства? Че Боко ще направи минималната заплата 1000 лв? Че ако правителството падне ще поевтинеят застраховките? Че някоя от другите партии могат да измислят нещо значително по-добро, от което всички да са щастливи и доволни? Човек да протестира че е беден е все едно да протестира защото е неграмотен - никой няма да му даде нищо в ръцете колкото и да скандира "Оставка!".

    Коментиран от #30, #137

  • 14 112

    142 11 Отговор
    БРАВО БРАТЯ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ САМО ТАКА..ТАЗИ ВЛАСТ НЕЗАСЛУЖАВА НИЩО ДОБРО...ТЯ ПОТЪПКА ВСИЧКО РОДНО И ДОБРО ДОКАРА ДО МИЗЕРСТВАНЕ И ГЛАД А СЛЕД НОВА ГОДИНА С ТЕЗИ ДАНАЦИ ИСКА ДАНИ ВЗЕМЕ И
    МИЗЕРНИЯТ ЖИВОТА КОЙТО НИЕ ОСТАНАЛ...
  • 15 Чочо

    113 12 Отговор
    Това е началото на края на това правителство. Колкото по рано по добре те не видяха корупцията между тях те не увеличиха достойно доходите на хората разчитат на корумпирани управници и затова ще си ходят на следващи избори и дано са скоро.
  • 16 Пииняка

    90 13 Отговор
    Следващият протест ще е края на този кабинет
  • 17 Бизнесменът

    137 9 Отговор

    До коментар #10 от "бизнесмена":

    Хич да не се и беше прибирал от Гърция, най-добре...
  • 18 the middle guy

    57 41 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Не става въпрос за ОСТАВКА.Никой не иска оставка и да све върнем на 0.Просто хората са отчаяни и не знаят какво точно искат.Аз лично не желая оставката на никой , а искам справедливост.Искам който е виновен за нещо да си понесе последствията за това.Искам да имам нормална заплата с която спокойно да си плащам сметките,храната , и от време на време някоя екзурзийка.Ако това се осигури на поне 80% от хората не мисля че някой ще иска оставката на който и да е.

    Коментиран от #32, #34

  • 19 Хасанчо

    94 8 Отговор
    Туй нещо Синдикати какво беше ? Някой да ги е чул в тези дни. Нещо така да са поорганизирали или само когато е за заплати на МВР и затворите ще ги гледаме и подкрепяме. О, те тея утре пак шъ ревнат и тогава ще получат контра протест .Нека още малко да работят за частните застрахователи . Туй ще им е. И Македонците взеха да се услушват за Европейски съюз като гледат кво става тука с обединителя на Балканите. Туй чудо ако е в друга страна до сега да са блокирали всички граници и да са потрошили офиси на мутри и управляващи. На 50 Ирландеца да им спретнеш такъв финансов геноцид затриващ народа им и .... А бе щом и Руснаците взеха да си продават къщите и апартаментите тук ,смятайте до къде сме.
  • 20 бай кръстан

    97 11 Отговор
    Герб бяха дотук, лошото е, че няма кого да изберем!

    Коментиран от #25, #133

  • 21 Петър

    52 4 Отговор

    До коментар #10 от "бизнесмена":

    Освен да ти отворя една зелена за това че не можеш да се прибереш от Гърция?
  • 22 ДО Н19

    79 8 Отговор
    Ами така наречените "чуждестранни инвеститори" /реално грабители/
    щом взеха да напускат страната ни като плъхове потъващ кораб , смятай какво е положението.
  • 23 ННН

    104 9 Отговор
    Отидот ли си ГЕРБ народа ще празнува цела седмица с музика и хора победата. Оставка на ГЕРБ . Оставка на простотията, нищетата, корупцията, олигархията.
  • 24 Гнида

    98 9 Отговор
    Браво Българи ! Така се постъпва когато тези гьонсурати се самозабравят !
  • 25 петър младенов

    23 50 Отговор

    До коментар #20 от "бай кръстан":

    Най-добре е бесепарите да дойдат :)))))))
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Петър

    37 7 Отговор

    До коментар #10 от "бизнесмена":

    Освен да ти отворя една зелена бира за това че не можеш да се прибереш от Гърция?
  • 28 Тотална война

    140 12 Отговор
    Протестите трябва да преминат в тотално гражданско неподчинение и след това в тотална гражданска война - война на българските гражданите (селяни, работници и интелектуалци) срещу мутрите и олигарсите. Основният състав на полицията и армията, заедно с нисшия команден състав, трябва да застане на страната на народа. Регистрациите на всички настоящи партии трябва да бъдат прекратени, трябва да се забрани участие в политиката и в ръководни органи на всички настоящи политици от последните 30 години. Институциите трябва да бъдат изградени наново. Ново Велико Народно събрание и установяване на Президентска република.
    Светът и Европа трябва да бъдат потресени и да си вземат урок от това, което трябва да стане тук.
    Едва тогава България ще има надежда за бъдещето като една просперираща, уважавана, силна и развита страна.

    Коментиран от #47

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Реалист

    18 100 Отговор

    До коментар #13 от "CrossFire":

    Самия факт че ти слагат минуси означава че НЕ ОБИЧАТ ДА МИСЛЯТ. Някой пак е платил по едни 20лв на калпак за присъствие и "копелетата" са се изсипали край пътя. Организираността говори за съгласуваност и вероятно БСП/БКП. Другата вероятност е едни бензинджии дето им отрязаха бизнеса с крадени горива да наливат парички за да съборят правителство.

    Коментиран от #36, #38, #50

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 копи пейст

    9 59 Отговор

    До коментар #18 от "the middle guy":

    Управляващите в Русия коват спешен план за действие на Балканите, предаде агенция „Блумбърг“. "Москва е силно обезпокоена от разширяването на НАТО и Европейския съюз в Югоизточна Европа и заради това в Кремъл се готвят за противодействие. Русия губи позиции в стратегическия регион, който свързва Европа с Азия и Африка, пише още медията....Според медията руският президент ПУТИН Е ДАЛ ЛИЧНО ПОРЪЧЕНИЕ НА БИВШИЯ ДИРЕКТОР НА ИНСТИТУТА ЗА СТРАТЕГИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ РЕШЕТНИКОВ ДА ОГЛАВИ РАЗРАБОТВАНЕТО НА ПЛАНА ЗА ДЕЙСТВИЕ.

    Коментиран от #55, #57, #71, #94

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 onq s konq

    23 54 Отговор

    До коментар #18 от "the middle guy":

    Е как може да пишеш че "никой не иска оставка",след като ЕДИНСТВЕНАТА ДУМА кънтяща на протестите е "ОСТАВКА"?!А какво идва след оставката?може би "Виденова зима"?Или правителство тип "за бога братя-не купувайте" като на Попов?А задължително последващото СПИРАНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕТЕ/имаме доста горчив опит в това отношение/ и КОЙ ЩЕ ЗАМЕСТИ БОРИСОВ в прегръдките със Меркел или усърдното здрависване и потупване по рамото с ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОЛИДЕРИ,"РАЗДАВАЩИ ПАРЧЕТАТА ОТ БАНИЦАТА"-НИНОВА ЛИ?!!Или КАРАДАЙЪ...Искаш нормална заплата за да си плащаш сметки и "някоя екскурзийка" от време на време...Е кой да ти даде тая заплата-БИЗНЕСА,КОЙТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ СЕ СВИЕ ЛИ?Или Държавата,която след като плати от хазната ПЕНСИИТЕ,,след като раздаде всевъзможните помощи на бедни безработни,цигански многодетни майки,енергийни помощи и т.н....ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ОСТАВАТ "ПОД ЧЕРТАТА"?:)

    Коментиран от #44, #149

  • 35 Ха ха

    14 72 Отговор
    Народа не е беден. Ако беше беден нямаше да се увеличават колите, а автобусите.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Дедо

    48 3 Отговор
    Абе къде е Боко?
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Боко

    10 40 Отговор
    Само си горите горивито напразно.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Гербофоб

    64 4 Отговор
    Само така!И още оставка на Менди и Цецки и всички чиновници да върнат "бонусите",откраднати от народа!
  • 46 Фен

    10 79 Отговор
    Лентяите пречат на работещите, като блокират пътища....

    Коментиран от #52, #53, #91

  • 47 Браво!

    53 3 Отговор

    До коментар #28 от "Тотална война":

    Радикално , но и възможно!!! Пълен рестарт и всичко наново! Не знам само дали няма да ни попречат някои "съюзници"?!ь
  • 48 Bahti

    62 6 Отговор
    Докато не ги избесиме НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ. ТВА Е. ПРОМЕНИ СЕ ПРАВЯТ С НОЖ. НЕ С РАЗХОДКИ.
  • 49 Аз съм

    66 5 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Ей генийй компютърен, я помисли малко и излез на терасата са те духне вятър, ако хората не излезнат на протест и по зле ще става. Но ние българите не сме единни,как може прибиращи се хора да не се включват в протеста и даже се възмущават. Затова 500 години са ни мачкали

    Коментиран от #142

  • 50 ЛЕСЛИКАРУЧКА

    36 3 Отговор

    До коментар #30 от "Реалист":

    .По -добре се кръсти направо Федерис, катър и с хиляда ника да пишеш си личи. ...просто като си отвориш устата и сърди на гербераските задници дето лижеш!

    Коментиран от #98

  • 51 onq s konq

    9 51 Отговор

    До коментар #44 от "Изнервен":

    Разсъждениата ти ми звучат като следния аналогичен начин пример:"Ще си сменя жилището,затова ще го продам но парите няма да ми стигнат за подобно.Майната му-важното е че ще има няколко дена "иху"/а после-тихо/!Къде ще живея ли после...ами в палатка.Но тук не става въпрос за подобни "досадни подробвости",а идеята е ДА РАЗБЕРЕ ЖИВОТА,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ Е.АВА С МЕН!Така разсъждаваш ТИ с твоите протести,но аз си мисля точно по обратния начин.И защото заедно живеем в ЕДНА БЪЛГАРИЯ,ще положа всички усилия да те спра и да не позволя да завлечеш и мен на дъното!Тва е.
  • 52 Ти либе

    34 2 Отговор

    До коментар #46 от "Фен":

    Поредния деградирал г.й мамин хубавецо заради такива като теб държавата е на този хал,но явно нямаш нищо в главата да осъзнаеш
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Румяна Костова

    43 4 Отговор

    До коментар #10 от "бизнесмена":

    Бизнесмен едва ли сте ,с този граматически стил и непознаване на пунктоацията ...Дребно търговче,да,възможно е.В този случай и Вас засягат темите,по които хората протестират.Или Вие зареждате колата си с вода ,а не с бензин?

    Коментиран от #56, #69, #93

  • 55 Пешо

    37 5 Отговор

    До коментар #32 от "копи пейст":

    Класически пример за фалшиви новини! Според идиоти, като теб Путин е накарал Боко да увеличава застраховките, хляба, горивата, данъците и какво ли не още.
  • 56 Иван Гешев

    54 3 Отговор

    До коментар #54 от "Румяна Костова":

    У нас бизнесмените не работят, а точат ДДС, затова не им пречи поскъпването.
  • 57 копи фейк

    34 5 Отговор

    До коментар #32 от "копи пейст":

    Соросоидите, като теб неуморно ръсят високо заплатена пропаганда и ако ще статията за "Зайченцето бяло" да е на вас руснаци ви се привиждат навсякъде, а всъщност става въпрос единствено и само за една ОПГ, която вече три мандата дере и съсипва българите !!!
  • 58 Зъл злодей

    44 3 Отговор

    До коментар #10 от "бизнесмена":

    Ей, от български бизнесмен по-алчен и зъл едва ли има в Европа!
  • 59 Вожда е номер 1

    50 3 Отговор
    Сега по новините още една "приятна" новина, който не си плати глобата към КАТ до месец, ще ПЛАЩА ДВОЙНО ! Кой сега е номер едно, кой е най-нагъл на света ??? Разбирате ли, какво един Вожд мисли за тези протести ??? Преместил си го е в другия крачол и хич не му дреме за вас !!! Практиката обикновено е който си плати глоба в някакъв по-къс срок да плати наполовина, а не ако не плати в къс срок - двойно!?!? Герберастите явно ви обичат и не ги интересува, а на вас плащат ли ви редовно всеки месец заплатите ??? И дали,ако шефа ви приятел на Вожда не ви плати, щот си е поръчал ново Бентли, а жена му 10 чанти от топки на синигетчета, ще имате пари и за 100% лихва по глоба ??? Кой сега е най-голямата мутра и рекетьор а ? Кой е номер едно ?
  • 60 Някой

    8 48 Отговор
    На протести от няколко хиляди заблудени и манипулирани хорица, подклаждани от БСП и ДПС и раздухвани от медиите. Милиони в къщи.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Некой си.

    33 2 Отговор

    До коментар #10 от "бизнесмена":

    Е защо не го каза на протестиращите????
  • 63 ХанкоБрат

    52 3 Отговор
    Протестите трябва да преминат в тотално гражданско неподчинение и след това във война на българските гражданите, срещу джендър-мутренската мафия и олигарсите. Еничарите от полицията ако не застанат на страната на народа си да си търсят заплатите от циганите. Джендър-мафията ГЕРБ продала националният ни суверенитет на турция и на разни талибано-негърските диваци. На дръвника!
  • 64 Бай Пешо

    57 3 Отговор
    Много нисък стандарт на живот ,много ниски заплати !!! Бойко няма как с 600 - 700 лева при тия цени да се гледа семейсто !!! Ако имаше малко акъл в тая тиква поне щеше да вдигнеш стандарта на живота ,Но твоите подчинени знаят само да крадат ,но и това не е проблем - проблема тука е ,че те не искат да откраднат много ,а всичко !!!!Е за това си утиваш малоумнико прост!!!! Как ще влезем в Европа с пенсия 100 евро - нали и кучетата ще ни се смеят.Когато фактите са на лице това е доказателство ,че от теб чеп за зеле не става.И най голямата ти грешка беше че съсипа КТБ и върна България 10 години на зад !!! Тука в тая афера има много хора за затвора!!! И един от тях си ти.
  • 65 преминаващ

    19 3 Отговор
    Като дойде сметката от кръчмаря,тогава някои ще разберат,че са я правили ,без него.
  • 66 гост

    11 43 Отговор
    Това е простотията над седем часа блокада ,а докато някои си играеха хоро, хората в блокадите с малки деца се чудеха какво да правят за да ги нахранят и да намерят вода.Това е проблема тук,никой не го е грижа какво се случва с другите.Анархия не протест.Никой не знае какво точно иска,важното е да се намира там и да има сеир...
  • 67 Решение!

    42 2 Отговор
    Да премахнат ДДС на основни стоки , за да може хората да си ги позволяват!!! С премахване на ДДС-то върху някой стоки ще могат да се съкратят хиляди данъчни служители, счетоводители и чиновници, което ще спести милиарди на бюджета. В момента 50% от събираното ДДС отива за чиновнически заплати, което значи , че по-малко чиновници ще е равно на по-малко нужди от ДДС такси!!! Съкратените държавни служители-паразити ще се пратят да работят на морето по хотели и заведения, а не да внасяме украинци и молдовци, понеже всеки втори е паразит на държавна работа, а останалите изнемогват да плащат ДДС, данъци, такси, здравни вноски, осигуровки, за да им плащат заплатите. Лошото е, че основния електорат на Герберастите са чиновниците и те се чудят как да надуят държавния апарат, за да си осигурят мнозинството на изборите
  • 68 Гражданин

    55 6 Отговор
    Управлението на ГЕРБ унищожи България през последните 10 години ! Чиновниците на държавна хранилка станаха по вече от работещите! Време е за промяна!
  • 69 Джудже

    34 3 Отговор

    До коментар #54 от "Румяна Костова":

    Каквито са ни бизнесмените, такъв ни е и биизнеса.
  • 70 Голям прос

    36 7 Отговор

    До коментар #7 от "Трънчев":

    Каква червена демокрация те гони бе? Не виждаш ли че всичко идва от тъпуците на Боко с него начело. Не си изпълни предизборните обещания, ами още закопа хората. Министрите му плещят глупости навсякъде. Назначил е послушковци на възлови места. Ходи да се излага по Европа, хората бягат от него. Кражби от всички европейски проекти. Престъпност циганска и организирана(казват, че е най-организираного нещо в страната). Да изреждам ли още? И такъв термин червена демокрация няма, нямат общо политически.
  • 71 Клюкар

    11 5 Отговор

    До коментар #32 от "копи пейст":

    Ако напишеш още нещо ще те издам къде се намираш на тиа от 4-ти километър.
  • 72 Участник

    13 7 Отговор
    Изкрещяхме се, на воля-оставка,оставка,КПСС-БКП, и БСП - ДПС
  • 73 хохо

    11 25 Отговор
    Сценария е познат. Оставка, служебно правителство, избори, победа на ГЕРБ, коалиция и пак три години обяснения как оправят бакиите на служебното правителство. Струва ми се от ГЕРБ им плащат на тези заблудени душици за да могат пак да си обясняват кражбите с някой друг.
  • 74 viz

    10 5 Отговор
    Протестиращите:
    - Гербееерастиии!
    Бойко:
    - Сиреч яжте пастии!
  • 75 Не понасям пуйки

    3 5 Отговор
    Ердоган е виновен
  • 76 буден Българин

    42 4 Отговор
    Точно така , правителството трябва да разбере че няма вече да прави народа на глупав, ако трябва и гражданска война ще стане и да се измират . Мястото им е в затвора. Както преди 29 години така и сега трябва да покажем че щом сме единни няма кой да ни спре, камо ли прости политице. И кръв да се пролее е по добре ужасен край от колкото ужас без край.

    НАПРЕД БЪЛГАРИ! !!!!!!

    Коментиран от #86

  • 77 Рали

    24 3 Отговор
    Стани,Стани,юнак балкански и удри по суджуцитее якооо
  • 78 Ганювци

    5 26 Отговор
    Нали сами си ги избрахте, срещу избора ли си протестирате?
  • 79 Харизанов

    12 7 Отговор
    излизаме на протести и утре пак гласуваме за Суджуците
  • 80 вестник Преса

    25 1 Отговор
    Суджуците и циг аните защо не протестираха днес САМО ПИТАМ
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 5555

    25 4 Отговор
    Бойко,крадлив плъх нагъл .....върви си мирно....иначе ще те изритаме.
  • 83 НЯМА ДА СТАНЕ !

    13 3 Отговор
    Партията може да сменим но СИСТЕМАТА ще е същата.
  • 84 СТАРОТО

    9 42 Отговор
    хахах то сто -двеста човека нямаше на тези измислени,платени протести вие ми пишете за ХИЛЯДИ хахаха от къде ги измислихте ,бре??? Не ви ,ли прави впечатление,че когато дават кадри с протестиращи майки или други подобни камерите ВИНАГИ снимат ниско а не от високо? Ако снимаха от високо,както се случваше рядко,рядко тогава лъсваше голия лъжлив задник на Госпожа Лъжа, че били хиляди,хиляди хахахаха

    Коментиран от #87

  • 85 Кристиян

    30 2 Отговор

    До коментар #10 от "бизнесмена":

    Ами стой си в Гърция, а недей са лаеш като крастав пес!
  • 86 СТАРОТО

    14 3 Отговор

    До коментар #76 от "буден Българин":

    абре "буден тъпчо" колко от червените крадци влязоха в затвора преди 29 години ??? Има ,ли въобще такива ??? хахаха
  • 87 Кристиян

    23 4 Отговор

    До коментар #84 от "СТАРОТО":

    Да беше дошъл да видиш дали е рядко-рядко! Жалък хейтър, пии си бирата легнал на дивана с дистанционното, души си миризливите чорапи и давай акъли.

    Коментиран от #90, #99

  • 88 СТАРОТО

    13 4 Отговор
    гост, на лъжливата Мента времето въобще НЯМА ДА ДОЙДЕ-само ти платено мекере не си го разбрал до сега !!хахаха
  • 89 Кристиян

    7 1 Отговор

    До коментар #61 от "Тръмп":

    Първо си глътни ривотрила, а после марш в леглото вместо да дрънкаш глупости
  • 90 СТАРОТО

    7 24 Отговор

    До коментар #87 от "Кристиян":

    абре Кристиянчо,момче младо виждам,виждам ,че Ментата е успяла да изкара само стотина души и то не всеки ден от тъй наречения "протест" Сам си задай въпроса защо камерите снимат само ниско така не можеш да прецениш дали са 40-50 човека или "стотици" както лъже "госпожа лъжа" Освен това тези "Хиляди" са само в бляновете на горката ГОСПОЖА ЛЪЖА хахаха
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 СТАРОТО

    9 6 Отговор

    До коментар #54 от "Румяна Костова":

    Пише се пунктУация а не пунктоация, моме неграмотно! Липсва ти още осми клас,за съжаление!
  • 94 СТАРОТО

    8 15 Отговор

    До коментар #32 от "копи пейст":

    абре този Решетников не беше,ли доверения човек на Ментата ,който назначи Фатмака за президент на България ???
  • 95 Реалист

    11 32 Отговор

    До коментар #36 от "Анонимен":

    Е как да дойда като съм ПРОТИВ ИЗМИСЛЕНИЯ ВИ ПРОТЕСТ БЕ. Ти можеш ли да смяташ какво те чака като ти спретнат пак 1 долар = 3000лева? И това ония червени хиени дето ви дърпат конците и се подсмихват зад гърба ви. А вие с цялата си селска наивност висите по пътищата посред нощите. И пак на ваш гръб ще ни доят до припадък още 100 години. Ако имаш грам мозък погледни и сравни - като мурзилка ли искаш да живееш или като германец. Щото аз искам като германец, със същия стандарт. Ама той се постига с труд а не с висене по кафенетата и запушване на пътища. Ако вие утре в 10 ще си пиете кафето в някое кафене, хората дето изкарват пари за данъци са на работа от 7-8 часа. Андрешковци!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 пипилота аба да ба

    6 7 Отговор
    Кучетата лаят, керванът си върви! Това е мили хора, бедните да вървят на м”ната си, нали ние управляващите си пълним гушите. Нека ходят по пътищата на протести, все тая ~ ще има ~пременил се Илия, па у тия!
  • 98 Реалист

    14 9 Отговор

    До коментар #50 от "ЛЕСЛИКАРУЧКА":

    Мноооооого си …. ако си мислиш че "кончето" е единствения дето е на това мнение. Около милион сме... И работим за да изкараме някой лев за данъци а не се шляем по улиците.
  • 99 Реалист

    3 16 Отговор

    До коментар #87 от "Кристиян":

    Кристиян - абе ти си внука на кирил рашков от Катуница, нали? Еееееее, щом и на "цар киро" внука е бил на протеста работата е опечена. И менте ракията е била без пари... Завърти се покрай Катуница бе, там те очакват с "топло" посрещане.

    Коментиран от #157

  • 100 Бакша

    4 9 Отговор
    Свалете го но пак ще го изберат .
    Предния път хвърли ключовете и изчезнаха 16 милиарда
    Хора стискам ви палци да останете доволни ,че вече и за утре пържола няма
    Вие пак си гледате в канчето да не ви е празно ,но общата картина не я виждате .
  • 101 Зайко Байко многознайко

    8 2 Отговор
    Имаше една епиграма на Трендафил Акациев за 10 ноември, която намирам за непреходна: СПЯХ си в моя мек креват. То пък станало преврат. Тръгвайте, сестри и братя, да отидем на превратя. Става всеки от кревата и отива на преврата. Вика: „Слава на преврата!“ и отново във кревата. Славна дата, светла дата: от кревата – на преврата, от преврата – във кревата.
  • 102 Pompev

    9 3 Отговор
    Bижте фирмите на Боко и връзките му с мафията:
    https://www.google.bg/amp/s/anonybulgaria.wordpress.com/2013/02/01/аз-съм-бойко-методиев-борисов/amp/
  • 103 Зайко Байко многознайко

    19 8 Отговор
    Българи,забравихте ли, Виденовата зима, забравихте ли, какво беше при Гоце Три.пера, при Дргалевския индиевропеец с модрите джуки и походка на камила, забравихте ли за Мадридския мошенник, който така ни оправи за 800 дни заедно със своите Лондонски хипита, че затънахме до ушите в калта за " великия" хидромелиоратор Доган на сран, всички от едно котило със сегашните бандити от ГЕПИ. Превърнахме се в бананова република в гетото на Европа, във вторични суровини за старите трошки от Европа. Пример, при 100% автомобили у нас 110% са дизелови печки. Ресурс има положението да се поправи, но желание няма, защото хора с тъмно минало и с нисък морал без социялна отговорност ни управляват. Политици крадци, които са безмилостни към собствения си народ!

    Коментиран от #124

  • 104 Бай Ставри

    13 2 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Много си се притеснил за изборите. Е какво като има избори. Ще откраднат едни пари за избори и следващите продължават да крадат. Но поне да знаят, че не сме овчедушковци. Айдуцуте няма да се свършат. Жалко е как се разграбва фодината ни........
  • 105 Другар

    7 13 Отговор
    Ама вярно са хиляди,по-точно около 5 по данни на електронните медии и картината от дроновете.Много интересно съвсем случайно съвпадение,из всички по-големи градове вчера имаше "спонтанни и неплатени"така наречени протести,в София имаше и димки,стратегически издържано заради дроновете.Точно вчера,когато зад димките някак си съвсем незабележимо течеше смотания пленум на БСП за който прозираше оцеляването чрез много компромиси на лидера им госпожа Теноимпексова,одавам всичко това на чистата случайност,а за следващата седмица няма заявен нито един протест,защо ли?
  • 106 Наблюдател

    14 16 Отговор
    БСП са озверяли от глад и правят всичко възможно да предизвикат хаос, дастабилизация и предсрочни избори. Ако българския народ е толкова прост да им даде властта ще последва римейк на управлението на Орешарски-коалиция БСП+ДПС, управление на инат, разграбване и безумно харчене за "социални програми", спиране на сделките за нов изтребител, руски инвеститор за АЕЦ Белене и поредното угробване на България.
  • 107 Българин

    15 3 Отговор
    Крайно време беше да се случи това, жестока бедност е в нашата "европейска" страна.Платените политически анализатори и социолози не го виждат това ?
  • 108 НАТО ВЕЦ

    9 7 Отговор

    До коментар #10 от "бизнесмена":

    Кат си толкоз отворен, купи си хеликоптер или самолет бе селяндур.
  • 109 Справедлив

    12 1 Отговор
    Ние сме си виновни те се друсат на главите ни и се наслаждават
  • 110 Другар

    7 2 Отговор
    Такаааа,разделени сме и е време да си ги премерим,а дали ще е на улицата или на избори,това ще решат политиците!Нека видим кой ще подсмърча след премерването на непримиримостта си.Така сме им удобни на всички.
  • 111 Народен Съд

    15 2 Отговор
    Не се заблуждавайте ! Не само Правителството ! Онези с огромните задници в Парламента също !!! Всички са за Народен съд ! Защото това са престъпниците които затриха българската нация или почти го направиха !
  • 112 СссереМ

    10 15 Отговор
    Барабите цяла нощ не са спали за да плюят,а днес кой ще работи бре търтеи,като искате пари-РАБОТЕТЕ!

    Коментиран от #123

  • 113 СссереМ

    9 20 Отговор
    200 нехранимайковци и още толкова петоколонници по форумите правителство ще свалят,смехът е пълен.

    Коментиран от #116, #120

  • 114 бббббб

    14 3 Отговор
    Всички протести да се обединят в София.Тогава ще има ефект.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 КОЮ

    19 2 Отговор
    Много изказвания от сорта че само мързеливите протестирали, а я ми кажете къде аджеба да ида да работя ? Българския бизнесмен не дава пари не прави осигуровки ,няма условия но винаги е недоволен . Чуждестранни работодатели ако се решат да инвестират ,то първо трябва да се преборят с чудовищна администрация и корупция ,и накрая заплатата която дават се оформя от синдикалния паразит и пак е нищожна . Всички по Тея телевизий ми говорят колко сте настигнали стандарта на живот в Европата как сме вече на 50 % от тях , да ама цените са на 95% горивата са на 100% а заплатите са 30% от тях . Така че имаме право на протест ,не може да сме работещи РОБИ
  • 118 И още по бедни

    7 9 Отговор
    Ще станем, ако свалят правителството, каквато е целта и мафията на коалицията БСП ДПС се докопа пак до властта,знаем го, виждали сме го вече

    Коментиран от #121

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 бачкера

    9 2 Отговор

    До коментар #118 от "И още по бедни":

    Много си наивен! Не разбрахте ли, че ви играят най-старата ролева игра "Доброто и Лошото ченге", вече 30 години и все още не можете да се усетите!
    Герб и БСП са една и съща Мафия, няма разлика, просто си сменят местата от време на време и всички са доволни.
    Хората с право протестират, защото със средна работна заплата не може да се живее нормално в България, отнемат им правото на придвижване, отнемат им автомобилите, за това се протестира, защото идва глад и мор за работещите българи!
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 ЕДИН

    2 7 Отговор
    КАКВО ТЪРСИТЕ ПО МАГИСТРАЛИТЕ, БЕ "ТИКВИ"!
    КЪДЕ Е БОЙКО, КЪДЕ Е ПРАВИТЕЛСТВОТО: ЧАКА ВИ НА ПЪТЯ ЛИ?
    А КАТО ДОЙДАТ ИЗБОРИ ПАК ЗА БОЙКО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ,ЗАЩОТО ТАЙНО СЕ НАДЯВАТЕ ДА МОЖЕТЕ ДА СЕ "ОБЛАЖИТЕ" ПОКРАЙ НЕГО?
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 SSSSS

    2 7 Отговор

    До коментар #122 от "бачкера":

    РАБОТЯ И ОЩЕ КАК....В ЧУЖБИНА СЪМ И НЕ МИ Е ЗЛЕ....

    Коментиран от #129, #153

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Чичо АДИ

    10 2 Отговор
    Скъпи Българи незнам дали ви става ясна ситуацията ,има протести за махане на ТИКВАТА но се пита в задачата КОЙ ще го смени .Бкпето ли абсурд ,ДПС никога те си имат "кръгове" с фирми и така им е ОК ,Десница -къде е ,Патриоти-смешници на конци . Няма желание за промяна на статутквото ,всички лапат от Еврофондовете .Реална икономика няма има алъш-вериш тоест търговия и прекупвачи акцизи и данъци ,да някой ще каже "Произвеждаме части за БМВ "електроника някаква НО градивните елементи са ВНОС тук само се лепят опаковат и изнасят , в нея няма ЕДИН БГ елемент . Правехме коли !!! КИТАЙСКИ с цени близки до европейските пак внос на материали и износ на коли (евнтуално).Замислете се колко фирми за производство на вино и лютеница има , колко АЙТИ компании има страшните умове какво точно произвеждат !! Танкове ,метал.....Ма не ме разсмивайте държавата на данъците ,прекупвачите и интернет НИКОЙ НИЩО НЕ ПРОИЗВЕЖДА освен за ядене и пиене КАКВА ИКОНОМИКА КАКВИ 5 лева ! Затова сме в дъното горивата били скъпи че вижте колко хора сутрин се возят сами в колите си мрънкат но не хващат метро или друг транспорт .НЕ РЕСТАРТ на системата ще ни оправи ,ПРЕИНсталация с нова .ТВЪРДА РЪКА И ВСИЧКИ ПО ЗАТВОРИТЕ ТОВА НИ ТРЯБВА .ДИКТАТУРА като на Адолф и Мусолини .....

    Коментиран от #136

  • 131 Бай Оня

    9 2 Отговор
    Честно всички крадат ама като тия никой не е крал!
    Партия Гроб (Герб) Грабим Европа Рушим България
  • 132 263

    3 9 Отговор
    Къде видяхте цяла България. Аман от протестиращи. Аман от кресливи. То не бяха майки, шофьори, бездомни, домни, изгонени от жените си, такива, които са спали пак на дивана. Всички протестират. Да свикват. Горивата няма да стават по-евтини. Напротив - ще поскъпват непрекъснато. Дори при руснаците, които се къпят в газ и петрол цените на горивата растат непрекъснато. Колкото до застраховките, няма застахователна компания която да изплаща огромни обезщетения, дори на неродени по време на произшествието наследници и да издържи финансово. Решения на съда не се коментират, а изпълняват.
  • 133 FOW

    3 3 Отговор

    До коментар #20 от "бай кръстан":

    Аз виждам алтернатива единствено във движението на Костадин Костадинов -Възраждане

    Коментиран от #147

  • 134 Димов

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "бизнесмена":

    И по милион лв на месец да изкарваме, пак ще ни направят данъците по два млн. Хиените нямат насищане.
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 мислещ

    2 3 Отговор

    До коментар #130 от "Чичо АДИ":

    Това е де-кой да ги вкара в затворите?
    Казах-засега само движението на Костадин Костадинов -Възраждане е алтернатива на статуквото-няма Слави (той е патерица на бойко тиквата), няма СДС няма БСП, камо ли патриотари и ДПС

    Коментиран от #138, #146

  • 137 Димов

    5 2 Отговор

    До коментар #13 от "CrossFire":

    Публикувано във факти.бг: "Човек да протестира че е беден е все едно да протестира защото е неграмотен." Бедният протестира не за това, че е беден, а за това, че срещу него се води политика на геноцид. За това, че изобщо не го броят за човек. За това, че чуждите правителства го третират в пъти по-добре, докато собственото му правителство се старае всячески да го смачка. За това, че най-безцеремонно му се заявява "Като си беден ще плащаш много, за да има за богатите повече." За това протестира бдният.
  • 138 Чичо АДИ

    3 2 Отговор

    До коментар #136 от "мислещ":

    Костадин Костадинов -Възраждане ОК аз съм ЗА , да му дадем шанс ! Но не вкара ли айдуците по затворите ....тогава ?

    Коментиран от #145

  • 139 Никога не давай на жена

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "българска роза":

    Властта. Защото нещата ще станат още по зле. Дайте власта на Магарешки. Марешки. Поне той бе единственият който говори за мутрите и бандитите. Ама и той е бандит. Ама дано е скромен бандит.
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 0283и3ъ61

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Бре един разумен да се види тука.Всичко което си написал има нещо верно, но за да промениш живота си и на близките си трябват жертви, жертви не за себе си и за близките, но жертвата за държвата, за отечеството си, така запазваш, индентичността си, бита си, културните ценности, семейните ценности на българския род. Жертви трябват за промяната само с призиви и разсъждения сме се нагледали, работа не вършат за народа, трябва действие, което да е показателно какво може да очаква следващите ако забравят за какво са били пратени в сградата, която пише "Съединението прави силата''. Нека Бог пази България от, ценности които не са наши и нито православни.
  • 142 Пешо

    4 1 Отговор

    До коментар #49 от "Аз съм":

    Няма как да сме единни : калинките срещу народа!
  • 143 123

    3 8 Отговор
    Утре и за зимни гуми протестирайте ,че ви карат да слагате от къде на къде .За майките съм съгласен , ама горивата цените идват от лукойл и газпром те са едни малко по иизточно ориентирани .Свърши тая дет държавата е длъжна да ти плаща че уж работиш , сега поне работа има бол за тоя , който му се бачка.Беднотия има във всяка държава ама ако си толкова зле да си наистина беден едва ли те боли за бензина щото няма да имаш пари за автомобил, а гледам всички със смартфони , заведенията пълни , карат коли по 250+ конски сили на по 15 години ама пара за гуми ,и винетки и ,гориво няма.Купувайте малолитражки и няма да ви е толко скъпо стига сте ревали хфанете се на работа ,никой не ви е длъжен да ви търпи и навас простотията да блокирате трафика

    Коментиран от #148

  • 144 777

    3 1 Отговор
    Събуди се Народе!!!!!
  • 145 Иван Гешев

    4 1 Отговор

    До коментар #138 от "Чичо АДИ":

    Какъв шанс на този помияр, който на предните избори ни излъга, че ще се откаже от държавната субсидия, а сега забрави и се блажи здраво. Долу и "Възраждане" и всички боклуци, които са били в политиката последните ЗО години.
  • 146 Стига

    2 1 Отговор

    До коментар #136 от "мислещ":

    глупости. Този Костадин Костадинов е доказан измекярин и непочтен човек.

    Коментиран от #155

  • 147 Иво

    7 0 Отговор

    До коментар #133 от "FOW":

    С колко ника пишеш за да агитираш за този мошеник или и ти гризкаш от субсидийката?

    Коментиран от #154

  • 148 Чичо АДИ

    11 0 Отговор

    До коментар #143 от "123":

    То има работа но за какви пари ,масово е до 1000 лв мойта заплата е по малка и понеже сме 21 век затова сега съм болнични защото някой кара Порше щото е лапнал поръка а друг работи на ръка неща които в Германия от години се правят от машини !! Жена ми е с више телекомуникации а работи "АЛО АЛО ' в кол център за 750 лв.Как да мотивирам щерката да седи и да учи като гледа какво става в БГ .Държавната и поръчка все пак също е ПЛАТЕНА 300 лв на семестър ,а кола нямаме слава богу и не сме под наем .Явно не знаеш че поръчка от държавата взима фирма А и за 20% комисионна се препродава на фирма Б която е креатура на фирма А .Нямам и смартфон а Сименс А70 .Но хапоивете и мазилата за болестта ми са "Само"90 лв без да броим докторите и т.н. .Бачкаме като роби и пак не сколасваме дори и 2000 лв на месец !! А спри се с ""Купувайте малолитражки и няма да ви е толко скъпо стига сте ревали хфанете се на работа ,никой не ви е длъжен да ви търпи и навас простотията да блокирате трафика "" С какво хората да купят нова кола ??Заеми или ипотека до гроб и как да не бачкат бачкат но картелите и айдуците са се разбрали за заплатите , що не питаш техници от А1 или Теленор и Вивакон или голяма интернет фирма колко взимат ще ти кажа масово са на 900 -1000 лева и после нямало сговор за храни,горива, и какво ли не ! ИМА МАФИЯ и живот с нея няма !!
  • 149 Саше

    5 1 Отговор

    До коментар #34 от "onq s konq":

    Такава суробаджинащина е настъпила, че си нямаш напредстава. За наште хора има, а останалите да мрът.

    Виждам, че ти е трудно сам да се сетиш.
    Но оставям примерите на други. Бол са, да знаеш.
  • 150 Афганец

    4 7 Отговор
    Протести ли ?? Като е скъпо горивото - няма да карате бе, кво по-просто от това. Поддръжката на автомобил, ГО и данъка като станат 2-3000 лв. на година, няма да пищите, че не можете да ги плащате, ами сдавате кочината за скрап и тръгвате с градския транспорт ! Ето ви и сега - протести, водачи на протеста и т.н. простотии. И ако се случи нещо (в което не вярвам, щото сте мишки), утре същите тия протестиращи ще ги видите гордо чучнати до ББ и ЦЦ във властта, д соволни мутри, оядени и корумпирани, а вие пак ще сте у помията, и пак ще протестирате, глупаци !
  • 151 Един за всички

    0 2 Отговор
    Аз бях на протеста на българите от чужбина. И не заради горивата или данъците, а заради изкривеното управление, на суробаджинащината, калинките, суджуците.
    Да и бизнеса ни е изкривен.

    Не дойдох от чужбина... А къде бяхте вие... Протестирахме и за същите неща, дето бяха в референдума на Слави. Глас народен- шепа хора бяхме...
    Тогава реших да протестирам, като глобявам държавата, не че искам, ама това управление само си го прави...
    А вий чакайте да ви дигат цените ...
  • 152 ЛАПАИ КУРА

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    селянин се е нещо
  • 153 НАТО ВЕЦ

    3 2 Отговор

    До коментар #128 от "SSSSS":

    Ми като си в чужбина, давай си "компетентното мнение" за чужбина и не обяснявай на останалите тук, как да си "оправят" държавата. Да избягаш е лесно. Ела и се бори тук, пък тогава ръси гениалност.
  • 154 FOW

    2 0 Отговор

    До коментар #147 от "Иво":

    Аз този даже не съм го виждал-ти ми кажи тогава кой да изберем. САМО НЕ МИ КАЗВАЙ БСП, СДС, ПАТРИОТАРИ, ДПС , ВОЛЯ МОЛЯ И Т.Н
  • 155 FOW

    1 1 Отговор

    До коментар #146 от "Стига":

    ТОГАВА ЗА КОГО? -ВСЕ ПАК ТРЯБВА ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ ГЕРБ , БСП И ДПС ВЪВ ВЛАСТТА , КАМОЛО ПЪК СДС.
    АЙДЕ ТИ МИ КАЖИ
  • 156 Голям праз

    2 2 Отговор

    До коментар #135 от "SSSSS":

    А защо не си такъв в България?
  • 157 Кристиян

    6 1 Отговор

    До коментар #99 от "Реалист":

    Кой съм и от къде съм, на теб това не ти влиза в работата. Важното е, че съм бил там и, не защото ми е кеф, а заради поредната гавра срещу народа. А ти, къде беше бе тикво плоска? На дивана, сложил ръце върху бирения си шкембак? Ти си един "всезнаещ" и безполезен хейтър !
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Мммм. ДАаа

    1 0 Отговор
    Много "беден" народ !!!! Заведенията хотелите денонощтно пълни, студентски град пълен с луксозни коли и кръчми, "Майките" с месеци обикалят облечени с еднакви екипи и в коли на протести - нямали пари!!!!!!?????? Всичко в България е частно ама Борисов трябвало да определя цените ?!?!?! Идете в Момин проход Костенец. Детски санаториум за да видите деца с ЦДП, всяко дете без грижи за 1 час може да е мъртво, а за ЦДП какво да кажем?! Браво на протестиращите, как намериха толкова заместник-майки, коли, екипи, знамена, бензин ?! ПРОТЕСТИРАЩИ Очевидно сте големи тикви за да вярвате в летящи маймуни? Овена със звънеца върви към кланницата и стадот след него ! Приятно ви клане уфсе ! Добре е, че ставате все по-малко иначе жалко за България !
  • 160 Мммм. ДАаа

    1 0 Отговор
    Стоя при протестиращите а те крещят: Долуууу статуквотоо, оставкаа, оставкааа......! Измориха се, черпя с цигари и питам един със знаме, какво е статукво ? , гледат ме и един казва: А не знам ама всички да си ходят А бе долуу....... Питам, на кой е "Лукойл"? и отговора е: Абе да не съм го е..л Долууууу...... Питам: Борисов ли мери асфалта? Отговора: Да не съм го .......... Оставкаааа.... Мой коментар: Застанете прави и си хванете палците на краката !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове