Last news in Fakti

9 Април, 2019 12:09 2 747 27

Панайот Рейзи подава оставка като кмет и член на ГЕРБ

  • панайот рейзи-
  • кмет-
  • созопол

Политикът се оттегля, за да не пречи на разследването

Панайот Рейзи подава оставка като кмет и член на ГЕРБ - 1

Кметът на Созопол Панайот Рейзи подава оставка. Това свое решение Панайот Рейзи е съобщил в присъствието на председателя на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов и на заместник - председателя на ГЕРБ и член на ИК на партията Димитър Николов, съобщиха от ГЕРБ.

Освен от кметския пост, Рейзи подава оставка и като член на ПП ГЕРБ. Това свое решение той аргументира с желанието си да не остават съмнения, че по някакъв начин може да бъде възпрепятствано разследването срещу него. Панайот Рейзи посочи, че с този свой личен акт иска отново да покаже високия морален стандарт в ПП ГЕРБ, според който представителите на партията в законодателната, изпълнителната и местната власт напускат своите постове дори само заради съмнения за нарушения на закона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рейзито

    34 1 Отговор
    В политическа партия ГЕРБ не може да членувал ако не си минал курс по кражби пардон усвояване на средства , грешка на езика
  • 2 Будалата

    29 2 Отговор
    Началото на края на ГРОБ. Взеха да падат главите на основни играчи. А не спечелят ли изборите ги чака съдбата на НДСВ. И доста от тях ще търкат нарове те на ЗАТВОРА.

    Коментиран от #24

  • 3 123

    26 1 Отговор
    Карабът потъва
  • 4 Оставка на Борисов

    26 1 Отговор
    Пробойните в потъващия кораб на ГЕРБ стават вече толкова много, че всички опити на капитана Борисов да ги замазва и запушва стават безсмислени. ОСТАВКА на цялата шайка негодници!
  • 5 бббббб

    18 0 Отговор
    Нямали кой да направи един списък за последните 10 години с всички престъпни издънки на депутати,кметове,зам.министри, общински съветници,дипломати ,държавни служители от агенции и учреждения назначени и членуващи в ГРОБ !?!? Че вече му изгубих края.
  • 6 Долна работа

    23 0 Отговор
    Тоя колко е крал? Бедна ви е фантазията !
  • 7 БУМ

    17 0 Отговор
    Въобще нямаше да се сетя, че и тоя пъпеш е от гражданите за европейско развитие...
  • 8 Сера Стата

    19 0 Отговор
    Гарантирано от ГРОБ: кражби,корупция,безаконие,лично облагодетелстване, обиране на народа чрез всички институции на Държавата,кражби на бизнес,обществени поръчки само за Гробарски фирми, поръчкова журналистика, наглост и безсрамие.......ОСТАВКА и съд!
  • 9 гларус

    13 1 Отговор
    Всички ,, морално ,, бягат от затвора .То не остана нищо за крадене вече
  • 10 ТАСС

    13 0 Отговор
    Само оставки - а пари никой не връща !!!!
  • 11 Давид

    9 0 Отговор
    Най компрометираните ги махат докато имат свой корумпиран главен прокурор , за да ги оправдае . Целта е да се прикрие голямата далавера с европейския съюз и най вече вътрешната схема на управление на България от 89 насам . Не случайно Нинова прочисти БСП от старите муцуни . Всички те и останалите са продукт на старото ДС и новото Данс . Преминаваме курс към Русия , което е и правилно . Внимание ! САЩ и Израел ще са готови на крайности в България чрез марионетката Борисов и много скрити и открити евреи . Помощ ще им се оказва от американските бази в страната ни . Възможно е дори убийците на журналистката от Русе да се намират в тези бази .
  • 12 пико

    15 0 Отговор
    Забелязвате ли какви гьонсурати се подвизават в ГЕРБ,-той честната ,,Марийка "напускал ГРОБ за да запази моралния облик на крадците.Кого лъжеш,напускаш за да отшоми скандала и тихо да си харчиш краденото.
  • 13 Додо

    11 0 Отговор
    Абсолютно беззаконие , страх и корупция царят в държавата . ГОРЕ са вече толкова високо , че не виждат и не чуват обикновения човек .
  • 14 EVACHA

    7 0 Отговор
    Не е луд тоя дето яде баницата , ......................
  • 15 химлер

    9 0 Отговор
    боклуко мръсен радвай се че не си роден в Северна Корея или Китай
  • 16 ОТКАЧАЛНИК

    12 0 Отговор
    ВСИЧКИ В ТАЯ ПАРТИЯ СА ЕДНАКВИ БЕЛЕНЕ
  • 17 Гост

    10 0 Отговор
    За кражба в БГ наказанието е оставка...ГЕРБ да не е прокарал изменение в НК пък да не сме разбрали...Партията се стопява по 2-3 на ден зад борда накрая ще си оставе премиера сам.
  • 18 Пощенски код

    9 0 Отговор
    Той бил подал оставка.Боко му я е поискал. За морален акт ще ми говори, а като крадеше къде му беше морала?
  • 19 Герб форевър

    8 0 Отговор
    Депутат, софра, запой.
    Преход, пасмина, застой.
    Болни, доктори, рушвет.
    Кмет, корупция, разцвет.
    Безпорядък, рев, искри.
    Алкохол, жени, псувни.
    Цици, интернет, Айфони.
    Бизнес, спонсор, милиони.
    Обир, банка, далавера.
    Ред, полиция, химера.
    Път, поръчка, магистрала.
    Катастрофа, вой, раздяла.
    Улици, ремонт, павета.
    Кражби, сеч, екодървета.
    Фирми, призраци, офшорки.
    Евро, сметки, уговорки.
    Избори, елит, управа.
    Шок, пародия, държава.
    Изход, бягство, терминал.
    Народ, история, финал...
    Даниел Богданов

    Коментиран от #27

  • 20 Зайко Байко многознайко

    5 0 Отговор
    Кражби безмилостни на всички нива, доведоха до просешка тояга, нашата страна. Пенсионери гладни мъждукат през ноща и не знаят, дали ще срещнат сутринта. Болни умират навред, пари за операции няма ,потънали незнайно къде без отчет. Откраднаха живеца на нашата страна скопците в Парламента и на меките бюра! Нямам нищо против Цецо КрадецО да има дом, но да направи така, че ние да не живеем в този облом! На Тиквоций Едно остров пожелавам не само един , но да мисли ( ако има с какво) ний живота тежък, как ще продължим!?! Много лесно е така , оставчица и спокойно харчене на отлраднатото. Гьонсурати, мародери и народни предатели !
  • 21 Бати Бойко

    6 0 Отговор
    Мишките първи напускат потъващия кораб..... А че нищо няма да излезе от цялото разследване- то е ясно поначало. Нагледахме се на такива "разследвания" за корупция и източване на държавни пари......
  • 22 йокин

    6 0 Отговор
    Един с шест апартамента,други на квартира,а морала,в ГЕРБ-ВИСОК.СМЯХ.
  • 23 и още

    4 1 Отговор
    на ред е бургаският тарикат.....
  • 24 гост

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Будалата":

    Ти наистина си будала! Как я мислиш тази работа някой да влезе в затворя? До сега някой да е влязъл.Най-много да го изпратят някъде посланник ,та да го забравят за известно време.Имаше един заместник председател на Народното събрание който беше разскедван за пране на пари и се укрива 1 година.хората го позабравиха и той тихомълком се прибра в България.
  • 25 Булшитс

    4 0 Отговор
    Всичките герберасти са корумпета, що се излагат един по един да си подават оставките вместо колективно да се изметат от управлението
  • 26 ооха

    4 0 Отговор
    колко ли има още или дали въобще има не забъркани депутати на ГЕРБ уж бяха много морални а се оказа лъжа а и те гледат падишаха и цветана цецо
  • 27 Пешо

    4 0 Отговор

    До коментар #19 от "Герб форевър":

    Браво, супер е.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове