Last news in Fakti

7 Декември, 2020 17:25 2 794 51

Христо Иванов: Прокуратурата да провери откровенията на Борисов

  • христо иванов-
  • faz-
  • нсо-
  • сигнали

Завивките на леглото са различни, както и серийните номера на банкнотите, каза още Иванов

Христо Иванов: Прокуратурата да провери откровенията на Борисов - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

Два сигнала внесе "Демократична България" - до прокуратурата и до НСО. С тях настояваме да бъдат проверени откровенията на Бойко Борисов пред FAZ за така наречената Мата Хари, която проникнала в правителствената вила "Секвоя", внесла между половин и два милиона евро, както и злато, и произвела компроматите като част от някакъв заговор срещу него. Това съобщи във фейсбук съпредседателят на формацията Христо Иванов.

С това свое изложение Борисов на практика признава, че тези снимки са автентични, но не е ясно какво е станало после с тези суми, каза още Иванов.

По думите му снимките са правени в 4 отделни момента в период от 17 месеца. Тоест, не става въпрос за еднократно проникване. Завивките на леглото са различни, както и серийните номера на банкнотите, каза още Иванов. Не е известно тази Мата Хари да е арестувана и разпитана, което е притеснително, смята Иванов. И оръжието ли е внасяла тя, попита той.

Стигаме до точката, в която политически и юридически търпима позиция на Борисов не му остана. Или става дума за корупция, или за огромен пробив в националната сигурност, или и за двете, каза още Иванов. Според него е възможно и някой да влияе върху Борисов или да го шантажира.Гешев пази гърба на Борисов, а Борисов затваря възможността да бъде разследван Гешев, каза още Христо Иванов. Става дума за омерта, те са в една лодка, посочи още той.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 34 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 MERS

    37 5 Отговор
    Боко днес отново погазва закона- пак го гледам без маска ! :)

    Коментиран от #6

  • 2 Последния Софиянец

    34 6 Отговор
    Гешеф е позор! Оставка и затвор!
  • 3 Кнаус 485

    33 8 Отговор
    Съгласен съм, затвор за тиквата, дори и без съд, за да спре геноцида над народа...

    Коментиран от #17

  • 4 Съд за шайката ГЕРБ

    32 7 Отговор
    Незабавен арест за главатаря на тежката организирана престъпност в България - лицето Бойко Методиев Борисов , известен в публичните среди като Буда от картончето му на доносник на зловещата ДС и в мутренските среди просто като тиквата!!!
  • 5 El boko

    32 5 Отговор
    Нали в БГ проституцията е НЕзаконна също да проверят това!
  • 6 Дельо Хайдутин

    31 7 Отговор

    До коментар #1 от "MERS":

    Боко днес без маска в цеха на Аладин.Загрижил се за бизнеса на арабите.
  • 7 Прав е Иванов за разследването

    29 7 Отговор
    Преди дни за немския в-к ФРАНКФУРТЕР АЛГЕМАЙНЕ ЦАЙТУНГ Борисов каза че снимките с пачките милион евро и кюлчетата злато в шкафчето му ги направила жена "Българската Мата Хари" която канел в тях "защото имал своите нужди". Но отговори уклончиво дали са негови или внесени от тази жена. Сега да погледнем фактите - влиза жена натъпкана с 20 пачки по 500-еврови банкноти и 7 кюлчета 24-каратово злато и Борисов не забелязва това ,правят каквото правят ,той заспива тя ги слага в шкафчето и снима. Другата версия е тя му е доставена , правят това за което идва , той заспива тя отваря шкафчето ахва защото не е виждала в живота си толкова пари и злато и снима. И сега в един момент продава или само предоставя снимките. Според вас коя версия е истинската? Да си припомним и едни други факти! Волен Сидеров при правителството на Орешарски бе избран за председател на комисията по етика и антикорупция в НС. Като такъв бе предложил да има запитване до Сръбската държава да пуснат Сретан Йосич да бъде разпитан в Българския парламент какви суми е давал на Борисов когато е бил гл.секретар на МВР. И как когато е бил арестуван от Български полицаи и ноща преди да бъде екстрадиран в Холандия как по заповед на Борисов шефа на баретите тогава Филко Славов и екип са имали намерение да го освободят. Как Борисов по това време е бил на прием в КЕМПИНСКИ и с тревога е очаквал новините. И как след като операцията се проваля и Йосич е екстрадиран е дал клетва че рано или късно ще му отмъст
  • 8 един българин

    24 7 Отговор
    ХРИСТО ПРЕМИЕР И ЩЕ СЕ РАЗПЛЕТАТ ВСИЧКИ ЗАВИСИМОСТИ НА НА ПОЛИТИЦИ ОЛИГАРСИ И ДС КОМУНИСТИ!!! НЯМА ДА ИМА НУЖДА ОТ КЬОВЕШИ - САМИ ЩЕ СИ ПОДРЕДИМ КЪЩИЧКАТА! АМА СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ ГАНЬО НАЙ-МРАЗИ НЯКОЙ ДА ГО ОСВЕТЯВА КОГАТО КРАДЕ?!

    Коментиран от #40

  • 9 Прав е Иванов за разследването

    17 8 Отговор
    Продължавам... И как след като операцията се проваля и Йосич е екстрадиран е дал клетва че рано или късно ще му отмъсти. Да си припомним как тогава Сидеров твърдеше че през първия мандат на Борисов е изнасял пари с чували с правителствения ФАЛКОН. Все пак това не го казва баба Пена от Чукурово а лидер на партия коалиционен партньор на Борисов и ГЕРБ в първия му мандат! Да си припомним и как Бареков през 2014 г.когато основа партията си ББЦ по всички телевизии тръбеше че ако се направи обиск в къщата на Борисов ще "се намерят много пачки кеш в шкафове и гардероби"..И го казва не дядо Менчо от Баша Баир а човек на който Борисов е бил кум като кмет на София. Да си припомним и как Васил Божков лятото твърдеше че всяка седмица Борисов е пращал пиарката си Севделина Арнаудова да прибира кеша с който Божков му се е отчитал. И показа снимки как Арнаудова влиза в офиса му. След 2 дни Арнаудова отговори че ходела всяка седмица в офиса му на Божков да му отказва секс защото имал апетити към нея ( хахахааа). Божков който държеше националната ни лотария държи и националните лотарии в Молдова и още 4 държави. Преди месец Герберските сайтове писаха с радост че щели да му национализират лотарията в Молдова. И ...изведнъж замлъкнаха по темата. А фактите са че там му продължиха лиценза за още 3 години. Но там си плаща редовно данъците които влизат в техния държавен бюджет а оттам за тяхното население като пенсии и социални плащания. А тук както призна Божков във видео се е
  • 10 Прав е Иванов за разследването

    22 9 Отговор
    Продължавам.....А тук както призна Божков във видео се е поддал на рекета на хунтата и вместо в бюджета милионите отивали в черната каса на ГЕРБ. Божков поиска от хората да му простят и каза " поддадох се на рекета но това бе единствения изход бизнеса ми да оцелее"...Та има ли някой да се съмнява вече защо народа изнемогва след 11 години управление на ГЕРБ? Във всяка друга цивилизована държава подобен премиер би висял на уличен стълб като Наджибула в Афганистан!

    Коментиран от #15

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Лодка

    22 8 Отговор
    Единият гребе с бухалката от едната страна, другия гребе с каскета от другата, а капитан Шиши задава курса на продъненото корито, към Бермудския триъгълник ! Йо хо хо и бутилка скоч !
  • 13 Наглост

    13 3 Отговор
    за историята !
  • 14 !!!?

    12 23 Отговор
    Хр. Иванов - един изпортен кариерист от градската номенклатура !!!?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ТаУмВзе

    5 12 Отговор
    Крайно интересно е, как бивши герберасти винаги лаят герберастията злокобно. Но докато са герберасти официално са послушни. Та въпросът ми е Кога ще бъдат разследвани? Като се почне от шизофренясала мутра с Мата на другаря Хари.

    Коментиран от #23

  • 17 Държа да

    12 6 Отговор

    До коментар #3 от "Кнаус 485":

    има съд, и то обектиен и непристрастен.
    Ако си служил в казармата, знаеш, че чанча по устав е най гаден - няма мърдане.
    И тогава мутропитека ще разбере конституцията дества ли или не действа.
    Там ще я чете, Бай Ставри е библиотекарят !!
  • 18 chi

    10 6 Отговор
    Няма да пипате Мата Хари, щото ше има шамари!
  • 19 Страничен

    13 7 Отговор
    Коя прокуратура бе Христо ?! Немската ли, коя?
  • 20 Нина

    13 7 Отговор
    Коя прокуратура-Борисовата?
  • 21 Бацо

    14 6 Отговор
    Кръв повръщам шкаф не връщам
  • 22 име

    8 4 Отговор
    правилно ,манджа или маджо...

    Коментиран от #24, #28, #31

  • 23 един българин

    19 3 Отговор

    До коментар #16 от "ТаУмВзе":

    ХРИСТО НИКОГА НЕ Е БИЛ ОТ ГЕРБ, НО ТИ СЪС СИГУРНО СИ БИВШ КОМУНИСТ ИЛИ ДЕТЕ НА ТАКЪВ, ИЛИ ДС КОПОЙ!!!

    Коментиран от #27

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 оня с коня

    4 9 Отговор
    Хр.Иванов може да внася сигнали ДО КОГОТО СИ ИСКА в Демократична България...за разлика от Законовата ситуация в Русия,Сев. Корея и т.н.ОТДЕЛЕН ВЪПРОС Е обаче Инстанциите които той сезира,ще се навият ли да му Уйдисат на Акъла.А да е чувал Хр.Иванов че НСО НЕ Е РАЗСЛЕДВАЩ ОРГАН?Явно не е чувал.И понеже Всичко е Логика на тоя Свят,ще анализирам "Сигналите " на Христо:Внасяйки ги с Адрес Прокуратура и НСО означава,че Той ПОДЦЕНЯВА Работата на тия Институции и че допуска че Те СА НЕКАДЪРНИ САМИ да се ориентират в Дейността си.И възниква въпроса:КАКВО очаква от такива Заспали некадърници?Естествено че НИЩО,защото в БГ досадни "Христовци" наспорил Бог- той просто си прави Полит. Реклама за едно "бъдещо Управление".А известно е,че Надеждата умира последна!:)
  • 26 Наблюдател

    4 5 Отговор
    Христо Иванов сериозно ли си въобразява че тази прокуратура и този прокурор ще направят такава неформална проверка?! Това за да се случи в България трябват Радикални политически промени!! Този Главен каскет е избран с единствената цел да покрива далаверите на мафията с имитация на дейност и баламосване съответните на ЕС структури които видно това много им допада все 1 вярват в Дядо Коледа!!
  • 27 ТаУмВзе

    4 9 Отговор

    До коментар #23 от "един българин":

    Интересно. А Ицо бил е комунист? Защото мутрата хич не е шофър на Живков.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 един българин

    4 8 Отговор
    Христо, Христо , Бойко изпълнява само каквото Пеевски и Доган му наредят, той е само техен слуга, а те на кого са слуги Христо?!

    Коментиран от #39, #41, #42

  • 31 анти шише

    6 2 Отговор

    До коментар #22 от "име":

    Пеевски трол сиа факти те защитават?
  • 32 Аве Майн Кампф

    6 8 Отговор
    Горкото Носоклюнче ,съвсем изтрЕщЕ ........

    Коментиран от #45

  • 33 Политолог

    6 6 Отговор
    Аз предлагам прокуратурата да ПРОВЕРИ С КАКВИ ПАРИ, КОЛКО И ОТ КЪДЕ СЕ СЪБСИДИРА ПАРТИЯТА НА ХРИСТО ИВАНОВ /Иван Костов, ген. А.Атанасов, унищожителите на СДС/ Много бивши от ДС има при Христо

    Коментиран от #35, #36

  • 34 един българин

    5 2 Отговор
    факти сменете сегашния модератор, че е човек на Пеевски!
  • 35 ЦЪЦЪЦЪ

    4 2 Отговор

    До коментар #33 от "Политолог":

    Важно е спонсора да не е от Русия, като твоя и на Факти!
  • 36 Пиявиците

    3 3 Отговор

    До коментар #33 от "Политолог":

    Унищожителите на СДС сега са в ГЕРБ, дс копойте винаги са пиявици на върха на вълната!
  • 37 Мнение

    6 4 Отговор
    Аз си мисля, че това са снимки, имащи за цел да се докаже на изпратилия парите и златото, че стоката е доставена. А пистолета ? - бандитите не разделят с личното си оръжие. Дамата - доставчик НЕ е секс играчка, но какво МУ остава друго да каже - нали е мъж, ужким?

    Коментиран от #43

  • 38 Чичо Колт

    7 0 Отговор
    Възможен сценарии:
    Снима се частта от спалнята с шкафчето, след това се подрежда на друго място като филмов декор и на воля може всеки да си реди колкото иска и каквото иска там и да снима.
    Няма НСО, рентгени и бла-бла.
  • 39 999999

    4 2 Отговор

    До коментар #30 от "един българин":

    Пеевски не е мозъка на всичко, има някой зад него! Като го гледате така може ли да има мозък!
  • 40 Ало, Маджо

    4 3 Отговор

    До коментар #8 от "един българин":

    ВЕРНО ЛИ,ТОВА ЗВЕЗДИТЕ ЛИ ГО ГОВОРЯТ???
  • 41 Калоян

    2 4 Отговор

    До коментар #30 от "един българин":

    На световният ционизъм са слуги всички ,които ни управляват вече 30 години ! Дяволо-поклониците ,продали божествените си ,безсмъртни души за власт и пари !
  • 42 ами слушай

    4 5 Отговор

    До коментар #30 от "един българин":

    Христо е казал многократно на кой са слуги Пеевски и Доган , нищо не е премълчал. Не е спестил темата и за руските проекти.
    Дано българите разберат , че единствено той не е омацан и може да се изправи срещу тази мафия. Не че ще му е лесно, защото всеки който дръзне да разтури тази кочина, ще плати много висока цена .
  • 43 така е

    3 3 Отговор

    До коментар #37 от "Мнение":

    Мулето е жена, иначе и аз така мисля. Това са снимки за доказване, че пратката е пристигнала на точното място, но сега го изнудват с подобни снимки - абе мафиотска ти му работа.
  • 44 СТАР СДС ар

    8 3 Отговор
    СПРИ се беееее ГЛУПАК !!! Със всяко " ПЛЮЕНЕ " ...губите по няколко хил. гласа ! Теб...Атанасов и Йлиян Василев ...хората ви наричат " ПЛЮЕЩОТО ТРИО " ! Христо...защо не си в НС ??? Защо при разпада на РБ не се обедини с Радан...а сега се обедини ? За да има ДПС повече депутати . ТИ СИ ПРИЯТЕЛ на Доган и ДП......ОТГОВАРЯЙ !!!!!!! ....Като влезете в НС ...със кой ще управлявате...със БСП + ДПС+ Чалгаря ....ОТГОВАРЯИ !!!.....не ставате за политици....изгубихте ми гласа...а и не само моя !
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Протестър

    3 4 Отговор
    И ТИ СИ ЕДИН ДУПЛЬО ОТ РУСКИТ СЛУГИНАЖ, КОЙТО ПРЕЦАКА НАРОДА И РОДИНАТА. ХОДИ ПРИ ДОНОСНИКА ФИГУРАНТ НА РЕШЕТНИКОВ.
  • 47 по цялата глава

    4 0 Отговор
    ."Пo врeмe нa cвoя прeзидeнтcки мaндaт(Прeзидeнтa Гeoрги Първaнoв oт БCП) тoй възлaгaшe дa ce cъбирa и дa му бъдe прeдocтaвянa цялaтa инфoрмaция зa oхрaнявaнитe прoкурoри, cъдии,магистрати,Политици и други лицa, зaeмaщи виcши длъжнocти", дoнeceниятa били кaктo дeтaйлни cвeдeния зa личния живoт нa oхрaнявaнитe, тaкa и зa тeхнитe дeйcтвия, cвързaни c изпълнeниe нa cлужeбнитe им зaдължeния....имa cлужитeли в НCO, кoитo рaбoтят зa хoрa oт прecтъпния cвят. Кoгaтo нaближи cкaндaл, тe нaпуcкaт, нo прoдължaвaт дa рaбoтят зa тeзи хoрa. НCO e прaвoприeмник нa Пeтo упрaвлeниe нa ДC (Упрaвлeниe зa бeзoпacнocт и oхрaнa, УБO). Ocвeн имeтo нищo другo нe e cмeнeнo – нитo cгрaдaтa, нитo хoрaтa, кaзa Никoлaй Мaркoв пoдпoлкoвник oт НCO А сега Президент е Радев....Какво е Различното....
  • 48 ЖОРО

    2 4 Отговор
    А ДАЛИ Е ВСЕ ОЩЕ ЖИВА ТАЯ МАТА ХАРИ.АЗ МИСЛЯ ЧЕ СА Я ОЧИСТИЛИ ВЕЧЕ..БОКО ТИКВОЧА ЗА КАЖИ НЕЩО ЗО ПАШАТА,МАРГИНИТЕ,МАДЖО И БРАТЯ ИЛИЕВИ..НА КОГО Е БИЛ ШОФЬОР И ОТ КОГО Е ЦОЦАЛ...А ИНАЧЕ ОСТАВКА И ПРИ БАЙ СТАВРИ...
  • 49 Ицо

    2 0 Отговор
    Майко не ми се мисли, ако прокуратурата се насочи и към Христо Иванов. Ще им падне шапката направо!

    Коментиран от #50

  • 50 Стамболов

    1 0 Отговор

    До коментар #49 от "Ицо":

    Бойкикиния Христо Иванов с баба генерал от съветската армия и майка виден партиен комунистически функционер да се провери дали е агент за разбиване на дясното.
  • 51 Асен

    2 0 Отговор
    Самият Христо Иванов е за прокуратурата за пропуските в системата за разпределение на дела, което позволява да се правят пратени поръчки
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове