Last news in Fakti

21 Юли, 2022 16:37 1 389 27

Радостин Василев към БСП: Скептични сме към диалогичността на ИТН, внимавайте в оценката на тяхното желание за работа

  • радостин василев-
  • бсп-
  • итн-
  • диалогичност-
  • оценка

"Наясно сме, че българският народ очаква да няма избори и ще направим всичко възможно стига да няма непреодолими различия", коментира спортният министър в оставка 

Радостин Василев към БСП: Скептични сме към диалогичността на ИТН, внимавайте в оценката на тяхното желание за работа  - 1
Снимка: Нова телевизия

БСП започна разговори с независимите депутати за съставяне на кабинет.

Отцепилият се от ИТН депутат Радостин Василев отправи предупреждение към БСП за “диалогичността от страна на ИТН”.

“С вас може би ще бъде по-лесен разговорът, защото участвахте в подготовката на първия мандат, когато мандатоносител беше ПП. На тези първи разговори поставяме на масата само програмата. Получихме промени и допълнения от ИТН, с които ще ви запознаем”, каза председателят на БСП Корнелия Нинова във встъпителните си думи. Тя заяви категорично пред независимите, че по време на тези първи разговори няма да се обсъждат структура и персонален състав на МС, допълват от Нова телевизия.

“Ние сме напълно сигурни, че желанието на БСП е сериозно и отговорно да сформира работещо правителство в настоящия парламент. Заедно с колегите сме участвали активно при разработване на законодателната и управленска програма, когато мандатът беше в ПП”, каза независимият депутат, отцепил се от ИТН, и министър на спорта в оставка Радостин Василев. “Наясно сме, че българският народ очаква да няма избори и ще направим всичко възможно стига да няма непреодолими различия”, заяви той и отправи предупреждение към БСП. “Изразяваме изключителен скептицизъм към заявената диалогичност от страна на ИТН и ви предупреждаваме за това, че трябва да сте изключително внимателни в оценката на тяхното желание за работа, защото те можеха да го покажат и по време на действащото правителство”, категоричен бе Василев. “Надяваме се вие да успеете да ги убедите като цели и политики. Готови сме да обсъждаме всички сфери на управление”, допълни още той.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 20 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошито

    32 6 Отговор
    Някакъв журналист нарече Руди Гела сводник - респект към журналиста!

    Коментиран от #3, #6

  • 2 Чоко

    9 4 Отговор
    БСП прави това, което ГЕРБ трябва да правят, но докато мутра ги управлява няма кой да седне на масата с тях и да преговаря!
  • 3 Жоро

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "Тошито":

    Да, това и аз го чух :D

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Последния Софиянец

    25 3 Отговор

    До коментар #1 от "Тошито":

    Руди и баща му цял живот работят за мутрите.Управляват им имотите и крадат от тях.

    Коментиран от #13

  • 7 Закриваи

    20 3 Отговор
    И този ще се отърве като марешки за изнудване
  • 8 Минувач

    17 3 Отговор

    До коментар #4 от "Абе Нинова":

    Кани ги, защото иска да се задържи на власт. Така са и ДБ особено, дават мило и драго да няма избори, не спират да повтарят, че изборите били нааай-лошото нещо, защото знаят, какво следва за тях след изборите. Ако въобще влязат в парламента, ще са с 5 депутата и никой няма да ги бръсне за нищо, стават фактор - нула. А сега най- са ми смешни жалките продажници от ИТН, които напуснаха и почнаха, че онези са мафия, най-голямото зло и т.н., а сега се оказва, че ще ги викат пак в коалиция. Продажниците изведнъж са в необрано лозе - ИТН май ги гласят пак за коалиция и пак ще се явят фактор, а продажниците стават излишни, освен, че се компрометираха пред всички, че са продажници и ги намразиха, а вече нищо няма да зависи от тях и няма да ги ухажват.

    Коментиран от #9

  • 9 Те че са никой, никой са

    17 6 Отговор

    До коментар #8 от "Минувач":

    Ама ПП са ги осиновили! Прокопиев ще пусне някой лев, та да им направят едно движение за пред стадото, ужким че са самостоятелни!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 МЕНТЕ

    18 4 Отговор
    Радостин Василев менте депутат , менте министър, менте човек !

    Коментиран от #14

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Но няма лошо да е не менте,

    9 2 Отговор

    До коментар #11 от "МЕНТЕ":

    а истински затворник!
  • 15 6742

    10 3 Отговор
    Другарю ром, никой не ти иска мнението.
  • 16 693

    11 3 Отговор
    Какъв е тоя морков., чак пък и съвети дава.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 📌🇧🇬

    0 4 Отговор
    Всичко, което българските политици (бсп, дпс, герб, итн, пп, дб, възраждане) могат да предложат е “самият страх” и никакви решения на проблемите!
  • 21 К'ъв е тоя бе ?

    3 2 Отговор
    Радостин Василев - а бе кой беше тоя, че нещо не го запомних ?
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Абе Нинова

    1 2 Отговор
    Може ли да разговаряш с такива недоразумения! Предателя, подлеца и лъжеца е дъно!
  • 24 Коко

    2 0 Отговор
    Не се притеснявай мафиота с обеци е аут само избори трябват, кпконпи не го е проверявала, барабанов излъга за проверката.
  • 25 На ИТН

    1 0 Отговор
    да отичат в канализацията от която изплуха.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 кочоолу

    0 0 Отговор
    Г.н Василев е абсулютно прав .ИТН ще ги разиграе отново и отново .БСП ще се изкуши да състави кабинет ,независимо от трудните споразумения .Те ще се съгласят за какво ли не само и само да се състави кабинет с мандата .Да се похвалят че третия мандат е успешен заради тях ,въпреки няма да отиде и месец итн -дпс2 ще ги разиграе ссъс своите прищявки и кабинета ще падне позаръка на сараете .ИТН сега се консултира с дпс какви ходове да предприемат ,какви позиции да искат в кбинета и кои имена от кадрите на дпс да заемат .Ще разиграят и ис шефа на компи .ИТН ще предложи собствен кандидат или ссъс споразумение със дпс и герб техен кандидат и при състезание между рашков и кандидата на итндпс и герб итн няма да подкрепи рашков .Тогава какво става трябва да отговорят от БСП и итн.Но вече ще е късно е либе за китка -....Василев знае най-добре задните и коварните мисли и изпълнения на чалкарите
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол