Last news in Fakti

5 Август, 2018 08:04 4 882 13

Турция ни върна седмина, задържани с Митьо Очите

  • митьо очите-
  • бенчо бенчев-
  • несрин узун

Бенчо Бенчев, Несрин Узун и още 5-има бяха спипани в Истанбул

Турция ни върна седмина, задържани с Митьо Очите - 1

Седемте българи, които бяха задържани в Истанбул заедно с Димитър Желязков - Митьо Очите, в събота късно вечерта бяха предадени от Турция на българското МВР на ГКПП Капитан Андреево, съобщиха от полицията.

Сред върнатите са общинският съветник на БСП в Бургас Бенчо Бенчев и бившият депутат от ДПС Несрин Узуин. Сред задържаните в полицейското управление в Бургас са шофьорът на Бенчев – Йовчо Делчев, както и Милчо Бомбето – шофьор на Митьо Очите.Седмината са били отседнали в хотел "Рамада" на площад "Таксим" в Истанбул. Митьо Очите не бил регистриран като гост на хотела. Той спял в наета от Бенчев стая.

"Наложени са им полицейски мерки за неотклонение за срок до 24 ч. Те са конвоирани от хотела в Истанбул до ГКПП Капитан Андреево. Ще се установява съпричастността им към организираната престъпна група на Желязков и евентуалното му укриване от тях", добави за в. „24 часа“ говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. Тя не изключи и възможността да им бъдат повдигнати обвинения.

Митьо Очите е в турски затвор и чака дело за екстрадицията му в България. То може да се прескочи, ако несебърският бос сам пожелае да се върне.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Активен Борец

    15 5 Отговор
    КУРНЕЛИОООООООО
    ПДАЙ СИ ОСТАВКАТААААААААААААААА
  • 2 100%

    18 0 Отговор
    100% има теч на информация.
  • 3 ванката

    7 1 Отговор
    много ме кафите вие от факти арестувате митьо навсякъде то не бе в бургас то не бе в атина то не знам къде ли не го арестувахте сега истанбул утре може да се окаже и някой турски курорт на гръцки остров

    Коментиран от #5

  • 4 държава мафия

    24 1 Отговор
    След като беше предупреден от нашите служби преди акцията, тоя човек сглупи да се премести от Гърция в Турция. Но, турските служби не са като нашите - спипаха го, още преди да са получили заповед за издирване. Сега нашите пак ще го пуснат с мотива, че няма достатъчно доказателства.
  • 5 страшна работа

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "ванката":

    И за Бенчо Бенчев също.Един път пишат,че арестуван,после пишат-не бил той,след това-той бил.Иди ги разбери.Тоя ,така наречен журналист Венцислав Михайлов знае ли изобщо защо е там
  • 6 МеденРудник

    4 1 Отговор
    Митьо задминал и Левски по криенето. Джин гиби...
  • 7 Krasimir Velchev

    6 1 Отговор
    Ако ,не друго поне малко да посъберат войводите в България.Цял свят вдигна ръце от нас.Един в Белград,един в Турция, друг в Бразилия и т.н.Полициите на другите страни,не са пряко задължени,да се занимават с нашите боклуци.

    Коментиран от #13

  • 8 Гост

    6 1 Отговор
    Всички пърдът в едно гърне.
  • 9 onq s konq

    8 5 Отговор
    Неотдавна Турция поиска от нас да й предадем някакви кюрди,преминали на наша територия.Тогава Правителството реагира без да се замисли и изпълни искането,КОЕТО ОБАЧЕ ПРЕДИЗВИКА ИСТИНСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ВОЙ СРЕД ОПОЗИЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ,защото се нарушавали човешките им права и неспазване на демократичните Конвенци и разпоредби .Със съответните ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ПРИЗИВИ ЗА ОСТАВКА ЕСТЕСТВЕНО.Тогава ББ прецени,че по тоя начин ща пресече бъдещи кюрдски искания за полит. закрила на наша територия,което пък неминуемо ще рефлектира пагубно върху ПОЛИТИЧЕСКИТЕ И ИКОНОМИЧЕСКИТЕ НИ ВРЪЗКИ СЪС ТУРЦИЯ.И сега ВИЖДАМЕ РЕЗУЛТАТА-отзивчив отговор на Ердоган,който акт НЕ Е ПАДНАЛ ОТ НЕБЕТО,А Е ПЛОД ТОЧНО НА МЪДРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОРИСОВ!А вие РУСКИ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ,прикрити зад маската на РУСОФИЛИЯТА пак си го наричайте "тиква","тиквун" и т.н.Верно че дразните,НО НЕ ПРЕЧИТЕ-КОЛКОТО И ДА ВИ СЕ ИСКА!

    Коментиран от #10

  • 10 Джудже

    3 3 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    Абе ти явно си конника без глава, но нали Боко мисли вместо теб. Какви русофили пак те гонят, че то по- голям русифил от Ердо, когото хвалиш има ли?
  • 11 Патриот

    3 1 Отговор
    Като го осъдят тогава пишете. Не ни заминавайте в евтин премиерски ПР.
    Особенно верният му пудел- Венци, от първи окоп на хибридната война, който е на щат и пише постоянно Оди за премиера-слънце.
  • 12 Усмивката

    0 0 Отговор
    Вероятно е валяло дъжд и го е прибрал да се подслони....но интерпол дали го вярва
  • 13 Усмивката

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Krasimir Velchev":

    Много верно...станахме малоумното дете на европа