6 Август, 2018 11:16 5 870 27

Освободиха Бенчо Бенчев и Несрин Узун

  • бенчо бенчев-
  • несрин узун-
  • митьо очите

Общинският съветник и останалите задържани в Истанбул са били разпитани като свидетели по досъдебното производство за организираната престъпна група

Общинският съветник от БСП в Бургас Бенчо Бенчев и бившият депутат от ДПС Несрин Узун засега остават без обвинения за участие в организирана престъпна група. Това съобщиха за bTV от Специализираната прокуратура.

Те и другите четирима, които бяха задържани в Истанбул заедно с Димитър Желязков – Митьо Очите, са освободени от ареста на бургаската полиция.

Бенчо Бенчев и останалите са били разпитани като свидетели по досъдебното производство за организираната престъпна група. Но вече е образувано ново разследване – за лично укривателство.

Специализираната прокуратура в София е събрала достатъчно доказателства за това престъпление, но то е от компетентността на районните прокурори в Бургас.

Така че те трябва да решат дали Бенчо Бенев и останалите ще бъдат обвинени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    92 5 Отговор
    Хахахахахсха. Е-а си пародията. Оръжие,черна каса и накрая на свобода. Защо тогава му развалихте екскурзията на човека. Насрали сте се от страх,нали? Да не забравите сега да му се извините и да му се натегнете колко сте му помогнали и съжалявате за причиненото неудобство. Мишоци. Ама и вие сте си прави. Като няма държава и не може да ви защити,естествено че трябва да се спасявате самостоятелно

    Коментиран от #8

  • 2 Джуган

    71 4 Отговор
    Ако не е укривателство да наемеш стая в хотел и да приютиш една от знаковите мутри която се издирва от Интерпол, не знам кое е. Това че си общински съветник и че бригадите на същата тази мутра с която сте първи приятели, вилнеят в твоята община е бонус. Дори и да го арестуват, като позатихне скандала ще го пуснат. Така ще е докато българите са стадо овце и търпят този произвол.
  • 3 хаха

    57 2 Отговор
    АБСУРДИСТАН! ДА ВИ ....В УПРАВЛЯВАЩИТЕ.

    Коментиран от #23

  • 4 СссереМ

    54 3 Отговор
    Пълен срам.
  • 5 тиквун

    41 1 Отговор
    Гарван на гарван око не вади!
  • 6 Макаров

    36 1 Отговор
    Да, независимия съд си каза тежката дума. Безобразие. Само та, което медиите показаха е достатъчно Бенчо да се сдобие с ефективна присъда. Да не говорим за другите магарий, които половината бургазлии знаят. Само че по нашите географски ширини от една черта нагоре съд не те лови.

    Коментиран от #10

  • 7 Мимо

    41 1 Отговор
    Е да не би някой да е очаквал нещо различно?
  • 8 независима съдебна система

    19 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    "Свидетели" човек, ако си свидетел може всичко !?!?!?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Кики

    35 2 Отговор

    До коментар #6 от "Макаров":

    Друго си е да разходите кметицата Иванчева като панаирджийска мечка окована.А бат Митьо кога ще пускате?Хайде че времето пак ще се развали не мое да хване плажа човека.

    Коментиран от #16, #17

  • 11 5ко

    26 1 Отговор
    Набедиха наш бенча, зли хора му завидяха!
    Той толку добър беши и на сичкуту бсп помагаши.
  • 12 хлебара

    11 2 Отговор
    Хахаха, лаладжии сме всички!
    ...... Кервана си върви.
  • 13 Дедо Грую

    7 0 Отговор
    Дали са ги обидили в кауша?
  • 14 Лавацата

    16 1 Отговор
    еми вие мислите ли че ако той не беше уверен във връзките си със политици и съдебна власт щеше да си купува ролс ройси и да ходи с тях на сбирки на бсп ....пред цяла България хахах. явно е че се чуства спокоен измекяря
  • 15 старфайтър

    19 1 Отговор
    Щом държавата, прокуратурата, съдът, полицията са напълно безсилни пред великия Бенчо, значи тази държава приндлежи на Бенчо!?
    Защо ни е Бойко, като си имаме Бенчо, защо плащаме данъци на тоя скапан съд, тая неработеща полиция, щом сами се саморазправяме, сами отмъщаваме и въвеждаме юмручното право на действие.
    Нищо не става от тая държава, толкова е жалка, пародийна и смешна, че освен да дойде чужда армия и да ни окупира, няма друго решение.
    Става по зле с всяка година, България заприлича на посттоталитарен комунистически кенеф, някви комунета все се карат и обиждат, че на всичкото отгоре насъскват и мутрите си.
    Да хвърлят бомбите над кенефа по скоро, че да се отървем вече от тая смрад и гняс.
  • 16 лапай кики

    8 8 Отговор

    До коментар #10 от "Кики":

    Кики, върви и занеси портокали на тая кметица в панделата, удари и една шпакла, може и да ти пусне, некой лев.
    Пари ли си взимала от кметицата, че рИвеш, като вдовица за х*й?
  • 17 Azazel

    3 5 Отговор

    До коментар #10 от "Кики":

    Кметицата беше хваната с току що получен подкуп, с белязани пари и е съдена за корупция. Този е хванат в стая на негово име в хотел, в която се укрива издирван от Интерпол - логично, може да бъде съден за укривателство. Не сме 1944-та година - да го съдим за това, че има Ролс-Ройс... Трябват доказателства за друго престъпление. Имал пари в къщи? Платил ли си е данъците, може да си държи парите, където иска. Имал бележки колко пари трябва да предава на Димитър Желязков? Може Очите да го е рекетирал и него... И, не, не го защтава - и на мен ми е изключително неприятен, колкото на всички вас. Просто, разните нахакани прокурори и полицаи, дето раздават присъди по телевизиите, за да си правят ПР, но са потънали в корупция и некомпетентност, са ми не по-малко неприятни.
  • 18 СТЕФАНОВ

    8 2 Отговор
    Като се знае,кой е министър на правоСЪДИЕТО,и кой е начело на държавата-булгаристан,не се чудете!Да ги изберете пак,защото сте страхливци и нищо не става от този ЗАСПАЛ ПРОДАЖЕН НАРОД!!!

    Коментиран от #20

  • 19 Сега едва ли някой

    7 0 Отговор
    остана да не разбрал за срастването на октопода БСП/ДПС с мафията
  • 20 Тъпак

    2 1 Отговор

    До коментар #18 от "СТЕФАНОВ":

    Безроден
  • 21 хари

    2 0 Отговор
    А другите 5 човека? Що не кажете имената! Илияна Йотова да не е била между тях, или Младенов- главсека на МВР?
  • 22 хайл

    3 1 Отговор
    този може да се радва само че не е в Северна Корея
  • 23 Следовател

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "хаха":

    Ха-ха -ха ама не за управляващите , а за прокуратурата. За кой ли път българина трябва да се убеди ,кои са отгорни за сегашното положение. Първо винаги лъсва връзката БСП /ДПС , независимо какви измишльотини ченгетата си измислят ,как Герб ,СДС или някой друг щял да се прегърне с ДПС или пък бил подкрепян от ДПС. Лъсва истината за мафиотската структура на БСП . Легендите как СДС , Герб продали България се сринаха. Историята на мутрите е винаги свързана с ченгетата от БКП-БСП и с тази партия. Не случайно Цвятко Цветков -ДС милиционера бе казал на партиен форум: Че мутрите това са "наши" момчета.От цялата приватизация в 95% от случаите се възползваха само комунягите.Какво трябва да се случи ,че българинът веднъж завинаги да разбере откъде му идват бедите.
    Лошата демокрация дойде от създателите на недоносения социализъм. Нещо повече те спонсорираха лошата демокрация за да се облагодетелстват , а после разправяха колко лоша била демокрацията , за да могат изнемогващите глупаци да гласуват за тях. Каква ирония: Жертвите гласуват за палачите си!
  • 24 Марин Колаксъзов

    5 0 Отговор
    Гега с вълнени чорапи на Ролс Ройс.Ха-Ха ! Остава и да качи ухаещата на Тройной одеколон другарката приватизаторка Курнелия Нинова ,па да запеят едни руски частушки.
  • 25 отегчен

    2 0 Отговор
    Много ясно ,че ще го пуснат -Той е милионер а съдийте и прокурорите ни са много гладни !!!

    Коментиран от #26

  • 26 12345

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "отегчен":

    Мисля,че няма и лев да му вземат.Само ще му казват извинете,извинете - Вие сте много случайно попаднал тук.А ние да стягаме дупарите,че 2021 г. ще е много тежка.България ще е като Гърция с огромен дълг. И тогава Бенчо,Боко и сие няма да извадят пари а ще викат.- Ние сме добре,вие как сте ????
    Но не знам дали знаят,че КАТАФАЛКАТА РЕМАРКЕ НЯМА и всичко придобито лесно от тях, ще бъде лесно загубено от наследниците им.
  • 27 Миг 23

    1 1 Отговор
    Това е срамота! Излагат Държавата! Какво правят тримата или седмината в една стая с Митьо Очите? Турците ни мислят за глупаци.