Last news in Fakti

6 Август, 2018 13:47 29 846 14

Името на известна фолк певица изплува около ареста на Очите

  • митьо очите-
  • фолк певица-
  • вероника-
  • бургас-
  • бургас-
  • рекет

В спецпрокуратурата и ОД на МВР-Бургас от два дни валят сигнали срещу хора, които са свързани с ОПГ-то на Димитър Желязков Очите. Те идват хора, които са се чувствали несигурни, мащабната операция явно им дава кураж и те опитват да помогнат на органите на МВР с още информация, съобщава “Флагман”. Почти през час се попълват липсващи звена от информацията, която ни е нужна за доказателствен материал , за да се предприемат действия по задържане и претърсване у лица, за които е известно, че гравитират около Димитър Желязков Очите – чрез упражняване на силови методики за притискане и отчисление на приходи от бизнес, или чрез реализиране на отчисленията от постъпили чрез рекет пари.

Установява се, че част от парите са инвестирани основно в строителство. Това съобщи източник от разследването, на когото е известно чии домове са атакувани рано тази сутрин. Задържан е бизнесменът Димитър Дженков, известен в града и с това, че съпругата му – фолк певицата Вероника върти проспериращ бизнес в бутикови фризьорски салон и сладкарница. Самият той е известен със строителния си бизнес. Дженков не е криел през годините контакта си с Димитър Желязков Очите, но до този момент не е попадал толкова пряко в полезрението на МВР. Тази нощ претърсване е било извършено и у друга фигура – изключително близка до Димитър Желязков Очите – Николай Маринов – Магарето, който до погрома във „4you” преди две години, бе за Очите повече от бодигард и приятел.

Самият Маринов заяви в първия ден от акцията в четвъртък, че след кървавото меле във „4you”, след което той дълго бе лекуван, не поддържал контакт с ъндърграунд боса.

Припомняме, че Димитър Желязков по прякор Очите бе арестуван в хотел в Истанбул. Заедно с него бяха задържани още седем души. Те били отседнали заедно с Очите в хотел “Рамада” на площад “Таксим” в Истанбул. Очите не бил регистриран като гост на хотела. Той спял в стая, наета от общинският съветник в Бургас Бенчо Бенчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Morgoth

    75 1 Отговор
    Свойство на лай***а е да изплуват :)

    Коментиран от #5

  • 2 гоСт

    62 1 Отговор
    Защо ли всичко в България е навързано,като св$нск$ черва е...
  • 3 Кикимора

    53 1 Отговор
    Ако има съд в България , тоя трябва да изгние в дрънголника!!! А дано , ама надали!!!
  • 4 Бг-то

    58 2 Отговор
    "Бутиков фризьорски салон".Е това вече направо изкърти тъпомера.
  • 5 Гост

    17 0 Отговор

    До коментар #1 от "Morgoth":

    Понякога потъват, зависи какво си ял!
  • 6 Джуган

    63 0 Отговор
    Валят сигнали? Разпускайте ДАНС и другите паразитни служби, който само замитат и прикриват престъпленията
  • 7 ЬЬЬ

    36 1 Отговор
    Мисля , че ще изчезне безсладно като братя Галеви , Маргините , Таки и т.н .Просто знае много ...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 гнида

    15 0 Отговор
    Коя е вероника , малко информация намерих в мрежата за нея ? Инак , супер показна акция на мвр , данс , манс и разни други хрантутници , дето заловиха очите , ама друг път ! Заловиха го турските полицаи ! Ето този елемента е изкупителна жетва в борбата с престъпносст и корупцията дето я демонстрира баце ! И чичо бенчо - добре , че е бил издигнат от комундетата , че пак сегашните дупедавци да ги обвинят !
  • 10 труп

    4 0 Отговор
    ще се лее кръв
  • 11 Певачка

    4 2 Отговор
    Лапа патки
  • 12 тишо

    5 0 Отговор
    това ли е най важно в България та цяла еда седмица само за тия се пише????? нали друго всичко е ОК!!!!!
  • 13 Крокодил

    7 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Николай Маринов – Магарето, който до погрома във „4you” преди две години, бе за Очите повече от бодигард и приятел.
    Абе да не казвате, че тези двамата са гейове? Това ще е новина вече!!!
  • 14 Чичо Влайко

    12 1 Отговор
    "От два дни, валят сигнали срещу хора , свързани с очатия " . И тези наивни хорица разказват надълго и нашироко за издевателствата на очатия и си мислят, че държавата ще ги защити от него и ордите му. Наивни овчици, на бат Бойко и сие не му пука за вас. Той не вдига ръка срещу своите. И когато пуснат очатия и сие на свобода, жална ви майчица. Не си мислете, че държавата в лицето на бат Бойко и сие, полиция, съд и прокуратура, ще ви защитят. Обречени сте на саморазправа и заколение от очатия и сие. Бат Бойко не е никакъв мъжкар, а подлогар на такива като очатия и сие. Ако държжавата и бат Бойко си бяха наистина на мястото, очатия и сие и хиляди като тях, щяха да потънат в гори Тилилейски и да получат справедливи наказания. Но, гарван, гарвану, око не вади. Да живеят мутрафоните и мутресите, да Е.А вашта мама.