8 Август, 2018 13:45, обновена 8 Август, 2018 14:04 48 564 52

Очите, Бенчев и Узун арестувани в разгара на оргия

  • митьо очите-
  • несрин узун-
  • бенчо бенчев

Една от дамите, участвали в забавата, е прокурорска дъщеря

Очите, Бенчев и Узун арестувани в разгара на оргия - 1
Стопкадри и видео: Anadolu Agency

Митьо Очите, Бенчо Бенчев и Несрин Узун са арестувани от турските власти по време на оргия в хотел „Рамада“ на истанбулския площад „Таксим“, научи „Галерия“ от източник, запознат с разследването.

В петък късно през нощта ченгетата атакували стаята, в която са регистрирани общинският съветник от БСП в Бургас Бенчо Бенчев и бившият депутат от ДПС Несрин Узун. Турските полицаи вече знаят от българските, че с тях е издирваният Димитър Желязков – Митьо Очите. И той наистина е вътре, където са Бенчев и Узун. Един е бил наметнат с хавлия, друг - по боксерки. В луксозния апартамент обаче имало две дами. Те са изведени с наведени глави. Едната е дъщеря на прокурор. Тя е близка на Митьо Очите от няколко месеца и в Бургас не е тайна връзката им. Другата е доведена от хотела от Узун. Шофьорите на Бенчев и Несрин Узун са били настанени в обикновена двойна стая, докато босовете им играели в сцени, досущ като във филм за възрастни.

Очите, Бенчев и Узун арестувани в разгара на оргия

Част от обкръжението на Митьо Очите по време на предаването на Бенчо Бенчев и Несрин Узун от турските на българските власти на "Капитан Андреево"

Акцията срещу бандата на Митьо Очите била планирана така, че да стане ясно за връзките му с политиците и бизнесмени Бенчо Бенчев и Несрин Узун, твърди още информаторът на „Галерия“. Разследващите изчакали подходящия момент. Атакували хората на Очите, когато разбрали, че той, Бенчев и Узун ще пътуват зад граница, и всичко било под контрол през цялото време. Нямало как Желязков да избяга като Братя Галеви. От 2016 е бил на СРС-та, които показали скандални подробности от страстването на подземния свят, бизнеса и политиката по Южното Черноморие.

Така в края на юли от МВР и Прокуратурата научили, че Очите и Бенчев планират пътуване до Турция, но през Гърция. В Истанбул щял да ги чака другият от ВИП групичката - Несрин Узен.

На 2 август Митьо Очите, любовницата му и Бенчо Бенчев вече са в Гърция и пътуват за границата с Турция. Влизат там точно в 19 часа. Няколко часа по-рано Митьо Очите е обявен за издирване в цяла Европа, показва проверка на „Галерия“. Движението на Очите и Бенчев било следено през цялото време. От границата с Турция компанията се отправила към Истанбул. Бенчев направил предварително резервация на свое име в хотел "Рамада" на площад "Таксим". Мястото е известно с това, че през 2013-а там се проведоха атиправителствени протести с ексцесии. Оттогава всички обекти, включително и хотел "Рамада", се контролират от турската специална служба МИТ. В хотела дори сервитьорките и камериерките били агенти, които носят информация. Още на 3 август българското МВР се свързало с колегите си от Турция. Било въпрос на минути да се локализират беглецът и спътниците му.

Връзката на Бенчев и Очите става официална през март 2016 г., когато Бенчев влиза като съдружник в охранителната фирма „Аркус Сигурност Бургас“. Тогава най-голям дял от фирмата има Александър Алексиев-Японеца. Той беше убит на 8 юни 2016 г. при престрелка между Митьо Очите и Божо Кравата в "Слънчев бряг". Следва софийската "Аркус", сочена за собственост на Златко Баретата. По-малък дял има бившият военен Георги Дросев и бившият шеф на криминална полиция Бургас - Иван Владимиров. Владимиров е и управител на „Аркус Сигурност Бургас“. Точно с тази охранителна фирма Очите има договор като консултант, посочи самият той на делото срещу Божо Кравата. Клиент на фирмата, преди да стане съсобственик, е и самият Бенчев.

Митьо бил лицето на фирмата, страшилището, легендарното име. Уговарял е клиенти да сключват договори за охрана и е печелел процент от това съвсем легално, разказва още източникът на „Галерия“.

Другият заловен в хотел "Рамада", Несрин Узун, е депутат от ДПС от 2001 г. до 2009 г. и още е член на Движението. Връзката му с Очите е покрай Бенчо Бенчев. Бенчев и Узун са приятели и бизнес партньори от много години насам. Имат три общи фирми. През 2016 г. името на Несрин Узун се появи в списъка с политици от ДПС, които имат забрана да посещават Турция.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаргамел

    203 11 Отговор
    абе ква оргия от тия кавали бе??? Освен каките да са ги таковали с дилдо отзад...

    Коментиран от #29

  • 2 цистит

    130 2 Отговор
    айде да го видим дали тоя път ще избяга с ролс ройса?

    Коментиран от #4, #24, #27

  • 3 Преброяване на бесните язовци

    161 5 Отговор
    Свинските черва се разплитат най-лесно с ножа. Кога ли ще дойде Коледата за тия прасенца обаче?
  • 4 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    64 4 Отговор

    До коментар #2 от "цистит":

    Ако не ролса има бентли
  • 5 наблюдател

    128 4 Отговор
    И каква стана тя? Били на бизнес срещи, друг щял да се лекува, трети "пострадал от добротата си", а те си спретнали купонче.
    Те комшиите затова си имат един хубав лаф:
    "Колкото и да се въртиш, г*за ти все ще е отзад"

    Коментиран от #10

  • 6 Убаво де

    71 5 Отговор
    Тази втората с късите панталонки ходи сякаш са и разпрали ан...са.
  • 7 Иванов

    83 4 Отговор
    Митьо да се прекръсти на Марко Тотев. Толкова куки да го следят и нито една да не му докладва! Абе, няма друга такава държава!)
  • 8 Методи

    110 3 Отговор
    Пак кажете коя е тая прокурорска дъщеря? Гащи ли немате.
  • 9 Ryty

    59 19 Отговор
    Туканвсичко е ясно, настъпи и тяния ред Борисов що бизнесмени изчисти и се разпраеи с парите и имотите им тия са просто следващите, доста ще намаже. Много въодушевен беше като говорише че ще го хванат

    Коментиран от #30

  • 10 Белчо

    37 6 Отговор

    До коментар #5 от "наблюдател":

    Евала комсомолец, този път изби рибата!
    Браво, изключително точен коментар.
    Браво!
  • 11 Госта

    59 5 Отговор
    И докато напоително ни занимавате с тъпотиите на някакви селски бекове, далеч по-сериозни политици и бизнесмени работят ли, работят......
  • 12 mebere

    41 8 Отговор
    СДВР - организират оргии в центъра на София :)
  • 13 georgi

    9 18 Отговор
    zavisnici
  • 14 къде ше бягаш

    72 1 Отговор
    Толкова труд за нищо, двамата тулупи вече ги пуснаха, а другият стои в ареста, защото в Турция има закони за него.
    Очите ще го пуснат веднага щом си дойде в БГ.
    Това показва още веднъж, че от мафията не се бяга, за това на всички вече ни е ясно, че Братя Галеви ги пуснаха да избягат и никой не ги тръси, разбира се.
  • 15 гост

    78 3 Отговор
    ДПС и БСП първи дружки с общи фирми.
    Мафиот и политици първи дружки с общи фирми.
    Мафиот и прокурор първи дружки, общо момиче.
    Хм, от оргията директно в частната болница тежко болен бил житния барон с лице на говедар. Колкото и пари да трупат си остават същите боклуци, просто няма държава и те мачкат и си живуркат.
  • 16 Манаф

    12 6 Отговор
    Айде журналята почнаха с догадките
  • 17 земеделец

    78 2 Отговор
    Политиката на ЕС е да се дават субсидии не на такива с 40 000 дка земя, а на фамилни стопанства с 40 дка. Само в България е обратното. Така се облагодетелстват не повече от стотина едри земеделци, които разпределят около 30 млрд ежегодно. Разбира се и политиците, които разрешават това са вътре в играта.
  • 18 МЪСТ

    39 6 Отговор
    НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТЕЗИ БОКЛУЦИ ОТРЕПКИ
  • 19 Гост

    37 3 Отговор
    Идват избори, прецакай финансирането на опонента
  • 20 filo

    51 4 Отговор
    Недейте така, Бенчо е тежко болен, в болница е. Нека не се пише срещу него, за да не му се влоши състоянито. Може от оргията да му е прилошало, защото виаграта е опасна след определена възраст.
  • 21 КОК МАЛАК ДИК

    37 4 Отговор
    наплюштил е прокуроска даштеря

    Коментиран от #31

  • 22 саддса

    39 2 Отговор
    Ако бягаш от полицията и интерпол те издирват не ходиш в центъра на истанблул да си правиш оргии.
    Нещо е сгафил Очите и сега му го навират яко.

    Коментиран от #32

  • 23 Ехе

    18 1 Отговор
    То сюжет всеки може да си измисли, когато фактически всичко е ясно.
  • 24 Жоро

    28 2 Отговор

    До коментар #2 от "цистит":

    Абе каде да бяга тои тук си живее като цар и ас обработвам земя но от земята никои не е станал милионер има нещо друго те си знаят
  • 25 гост

    41 0 Отговор
    На наш Бенчо докторите са му преписали сигурно по една млада булка на ден за паркинсона
  • 26 месара

    23 1 Отговор
    той митето каза че вече си пада по мъже (не уточни кой кого ше......), дпс_ра е ясно - обича да е от зад, ама бенчо завалията като какъв се явява. а девойките са били секретарки, не се знае на кой от тримата. е това не е оргия бе хора!
  • 27 Геро

    21 1 Отговор

    До коментар #2 от "цистит":

    Чакай само да публикуват сценария на пледоарията на защитата и като турят някой адвокат горестно да си съдере ризата пред съдията и всички ще повярват. Виж че Бенчев вече е с “разклатено здраве”.
    Сещаш ли се накъде отиват нещата...
  • 28 Jon

    18 0 Отговор
    Smart zA boklytsite
  • 29 ГОСТ

    31 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гаргамел":

    абе дано ги съдят в турция:) у нас утре са волни птички:(
  • 30 Стоян Михалев

    9 17 Отговор

    До коментар #9 от "Ryty":

    Айде пак ченгетата се впуснаха в диви измишльотини. Борисов ги изчистил и им взел парите.Глупости на търкалета само и само да отклонят вниманието от червено-рязаната мафия , обръчите от фирми,
    и цялата бесепарско-мутренска комбина ,която вилнее след 90-та година. Пък вий после се чудете защо ни е толкова лоша демокрацията.
  • 31 Чичо Манчо

    13 2 Отговор

    До коментар #21 от "КОК МАЛАК ДИК":

    Нищо не може да плюшти тоя . Най много да хване майсъл.
  • 32 Парчевич

    14 2 Отговор

    До коментар #22 от "саддса":

    Нещо бил сгафил Очите. Бре-е то да се чудиш и маеш какво ли е сгафил Очите. Горкия човечец и той невинна жертва падна кт Ботев и Левски. Я му издигнете един паметник.
  • 33 ТМВ

    21 1 Отговор
    Те турците перфектно си свършиха работата,сега гледайте сеир тук ще ги пуснат и сагата свърши...!!
  • 34 Хинкел

    5 3 Отговор
    Само с тъпотии ни занимават ще кажеш че товае най важно!!
  • 35 раптър

    17 1 Отговор
    Защо ми се струва, че се завъртя някакво име /Йончо или Йовчо или нещо подобно/ Домусчиев във връзка с тоя случай и после затихна рязко ??? Или аз нещо бъркам??
  • 36 от Плевен

    13 3 Отговор
    То няма държава България е само име вече.. На всякъде на държавна работа 90% от служителите са връзкари и чакат датата от месеца да ходат до банкомата.. На никого не му дреме какво се случва , само парата се гледа в днешно време.
  • 37 БАСТУН

    14 1 Отговор
    ....в таз група да ви кажа не са знай кой х.й в кой г.з влиза..туй е една мн долна група за извращения,те самите са доста сбъркани човешки същества.Бенчо го ш...т с пенис колани,Узуна е манаф и ш..а яко Бенчо.Митьо е насран от кравата и нищо немой да е.е..кучките ш...т бенчо и узуна...абе мн сложна раута!!
  • 38 самопитам

    7 2 Отговор
    Тоя очатия с торбичката ли ги работи кифлите или ги гледа изцъклено докат свършат???
  • 39 vasik atanasova

    11 5 Отговор
    АМИ ЗАБАВЛЯВАТ СЕ ХОРАТА
    КАКВО ДА ПРАВЯТ
    НОРМАЛНИ РАБОТИ
    ДА НЕ СА ДЕЦА
  • 40 Усмивката

    8 2 Отговор
    Насрания Узун тогава лъже ли че,пред хотела видял за първо Очите , и ..хоп...по погрешка ,там ,пред очите му ,като арестували Очите ,та Бенчев попогрешка ,та него,та виждаш ли ,недоразумение се получуло там на улицата.А тия от Галерия твърдят друго
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ГОСТ

    12 3 Отговор
    ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е ПРОКУРОРА ,АЙДЕ СЕГА И ПР ЩЕРКА Е В ОПГ-ТО ,ИЛИ ТЯ НИЩИЧКО НЕ ЗНАЕ ,АМА И АЗ ЩО ПИТАМ ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е ПРОКУРОРА ,ВСЕ ЕДНО НАП ДА СА ОТ БСП ,ЛУДА РАБОТА ,
  • 43 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    5 2 Отговор
    Фърчала е сперма у хотела
  • 44 Наблюдател

    11 0 Отговор
    Обзалагам се ,че от този кьорфишек нищо няма да излезе. След 1-2 години год. следствие ще се окаже ,че няма никакви доказателства и ще си излязат аверите чисти като сълза. Нека някой от вас пишещите тук да се обзаложи с мене !?
  • 45 ВИС3

    1 1 Отговор
    8 от 10, време беше
  • 46 The TRAPPER

    3 1 Отговор
    Значи излиза че са отишли в Турция само за една оргия ?
  • 47 Мъка,мъка....

    6 2 Отговор
    Бандитите оправят прокурорските и съдийските щерки,а ние говедата чакаме и се надяваме Българският съд да осъди бандитите........Толкова прогизнала от бандити и мафиоти държава никога не е имало в Историята на Земята......
  • 48 aleksander

    3 0 Отговор
    zabelejete kak vsi4ki se smejat znaeiki 4e u4astvat v edin goljam cirk naglasen ot vlastimashtite.da jivee partijata grob.
  • 49 Усмивката

    1 0 Отговор
    А ичало е аварската държава .Хан Крум и Франките я унищожават . Ето какво пише в историятя....
    ...Докато българите се водели по своя стар закон, трудно било някой да ги победи, защото нито оръжията, нито подкупите и хитростите помагали срещу тях. Но когато държавата им се разширила, защото към нея се присъединили доста много съседни племена, у някои хора започнал да се проявява стремеж да се обогатяват с хитрост и лукавост и да се издигат не по доблест, а по произход.

    По онова време рухнала от своите пороци и от чуждите врагове една голяма държава – Аварският каганат. Тогава царувал Крум – победителят на Никифор. И понеже канът знаел, че това, което станало с аварите, може да се случи и с България, решил да изнесе на своите боляри малък урок. Извел пред тях пленени от него авари и ги запитал: “От какво мислите, че погина вашият предводител и целият ви народ?” Те отговорили: “Понеже взаимните клевети се умножиха и погубиха по-смелите и по-умните; и още понеже насилниците и крадците станаха съобщници на съдиите; също така и от пиянството. Освен това и от подкупничеството, също и от търговията. Защото всички станаха търговци и се мамеха помежду си. И от това произлезе нашата гибел.”

    Така предават разговора на Крум византийските летописци,
  • 50 Малко му е

    1 0 Отговор
    Дано да го съдят в Турция
  • 51 Реплика

    0 0 Отговор
    Този узун е истинска утрепка
    Човек от едно малко селце в източна бг.(Средна махала)той си е истински манаф,крадец,мошеник,ебе той заслужава да бъде обесен
  • 52 Пижо без Пенда

    0 0 Отговор
    Не за първи път в историята ни българи предават българи и то на турците. Боко тиквата и той чака реда си. Да не си мисли, че ще се отърве.