Last news in Fakti

25 Юли, 2023 10:49 1 027 0

Виктория Бекъм намекна зa събиране на „Спайс Гърлс“ (ВИДЕО)

  • виктория бекъм-
  • дейвид бекъм-
  • караоке-
  • спайс гърлс

Тя публикува видео, в което пее песента „Say You'll Be There“ по време на караоке със съпруга си Дейвид Бекъм

Виктория Бекъм намекна зa събиране на „Спайс Гърлс“ (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Виктория Бекъм отново изпя песен на група „Спайс Гърлс“ по време на караоке, съобщи порталът Ти Ем Зи.

Бекъм, която беше известна като член на „Спайс Гърлс“ с псевдонима Пош Спайс, публикува видео, в което тя пее песента „Say You'll Be There“ по време на караоке излет със съпруга си Дейвид Бекъм.

„Подгрявам гласа си в Маями! Предстоят още неща!“, написа тя в социалните мрежи, предава БТА.

На този ден преди една година Бекъм също изпя песен на „Спайс Гърлс“ в друго караоке. След вчерашното видео феновете вече спекулират, че е възможно известната група да се завърне за още концерти в пълен състав.

Звездата обаче беше единствената сред бившите членове на групата, която не се включи в турнето на „Спайс Гърлс“ във Великобритания през 2019 г. Въпреки усилията на феновете и останалите изпълнителки от състава тя да се присъедини към турнето, Бекъм е настояла, че е твърде заета с други начинания и просто не може да се ангажира с концерти.

Последният път, когато „Спайс Гърлс“ се представи в пълния си състав, беше през 2012 г. по време на Олимпийските игри в Лондон. Оттогава насам Бекъм е насочила вниманието си върху други инициативи като своята модна линия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА