Last news in Fakti

29 Март, 2024 12:45 2 480 7

Дейвид Бекъм разкри защо се е оженил за Виктория

  • дейвид бекъм-
  • виктория бекъм-
  • семейство-
  • сватба

Първоначалното им привличане прераснало в дълбока и вечна любов

Дейвид Бекъм разкри защо се е оженил за Виктория - 1

Футболната легенда Дейвид Бекъм разкри в интервю защо преди 25 години се е оженил за вокалистката на Spice Girls Виктория и заради какво се възхищава на съпругата си.

Двамата се венчаха на пищна церемония в Ирландия на 4 юли 1999 г. Първоначално изпълнителката и бъдеща модна дизайнерка привлякла известния спортист със своята красота. "Просто се влюбих в нея. Не знаех каква е тя като човек. Просто се влюбих, не знаех за кого ще се оженя или с кого щях да бъда до края на живота си", призна той пред Hello!.

С напредването на възрастта и развитието на връзката им футболистът сподели, че бил все по-запленен от силата на жена си, нейната упорита работа и това каква майка е за децата им.

И първоначалното привличане прераснало в дълбока и вечна любов.

"Не осъзнавах каква силна жена е тя и това ме привлече най-много в нея", разкри той. "Тя се грижи за мен. С нея създадохме четири невероятни деца, които са най-важното нещо в живота ни. Избрах Виктория заради начина, по който се справя със семейството", каза още футболистът. "Харесвам силни жени и ми харесва, че тя работи упорито."

Дейвид е разкривал и в миналото, че за пръв път се е впечатлил от Виктория, докато гледал клипа "Say You'll Be There" на групата ѝ и уверено е заявил на съквартиранта си: "Ще се оженя за тази с късата черна рокля".


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новичок

    5 2 Отговор
    Ама грам не ме интересува,пак ще го преместя.Просто спамя, ей така те...Пфу...
  • 2 щамов работник

    4 2 Отговор
    защо се е оженил за Виктория? "Ще се оженя за тази с късата ,черна рокля". Която жена заплени мъж,той за нея ще се ожени,ако ще роклята да й е под пъпчето.
  • 3 Хахаха

    10 0 Отговор
    Значи , като във вица ! Избрал е тази с най хубавия Г/З !
  • 4 !!!

    8 2 Отговор
    Избрал я е, защото са на едно и също интелектуално ниво.
  • 5 Очевадно

    2 1 Отговор
    Защото е бил кьорав. И на Бруклин очичките му почти не се виждат.
  • 6 Име

    7 0 Отговор
    Не помним с особени постижения тази мишка!
  • 7 Без име

    1 0 Отговор
    Само да отбележа, че в клипа Емма е с къса черна рокля, а Виктория е с черен, кожен гащиризон.