Last news in Fakti

26 Септември, 2023 10:15 1 612 3

Тейлър Суифт и Травис Келси ли са новата звездна двойка? (ВИДЕО)

  • тейлър суифт-
  • травис келси-
  • звездна двойка-
  • футболен мач

Двамата бяха забелязани да напускат мача му заедно

Тейлър Суифт и Травис Келси ли са новата звездна двойка? (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Тейлър Суифт и Травис Келси бяха забелязани да напускат мача му заедно в клип, публикуван в TikTok след победата на Kansas City Chiefs над Chicago Bears в неделя.

Видеото отбеляза първото виждане на двойката, откакто по-рано този месец избухнаха спекулации за романс.

Въпреки че е записан от зрител, поп звездата и футболният нападател, и двамата на 33 години, изглеждат в отлично настроение докато излизат много близо един до друг от залата.

По-рано Суифт беше забелязана на стадион "Стрела" в Канзас Сити заедно с майката на звездата от НФЛ, Дона Келсе. Певицата, носителка на "Грами", беше заснета да се радва на професионалния спортист, докато носеше цветовете на отбора му и характерното си червено червило.

След като Травис вкара тъчдаун в третата четвърт, поп звездата ентусиазирано отпразнува играта и сякаш изкрещя: "Let's f-king go!"

Появата на изпълнителката в Канзас Сити идва дни след като Травис разкри, че я е поканил на мача.

"Казах ѝ: "Виждал съм те да разтърсваш сцената в Arrowhead, може би ще трябва да дойдеш да видиш как аз разтърсвам сцената в Arrowhead ", каза той по време на "Шоуто на Пат Макафи" в четвъртък.

Двукратният шампион на "Супербоул" също така призна, че няма нищо против слуховете за евентуалния им романс.

Потенциалната "любовна история" на двойката започна по-рано този месец, когато източник съобщи, че те "тихо се срещат" от няколко седмици.

Новината дойде, след като Травис публично призна, че се е опитал да даде гривна за приятелство на Суифт по време на концерта ѝ Eras Tour в Канзас Сити през юли.

"Бях разочарован, че тя не говори преди или след концертите си, защото трябва да запази гласа си за 44-те песни, които пее", каза той по време на епизод от техния подкаст "New Heights". "Затова бях малко огорчен, че не успях да ѝ връча една от гривните, които направих за нея".

Що се отнася до предишните им връзки, за последно Суифт беше романтично обвързана с фронтмена на The 1975 Мати Хийли.

Краткият летен флирт последва края на връзката ѝ с Джо Алуин, с когото се срещаше в продължение на шест години, припомня vesti.bg.

Междувременно Травис имаше петгодишен романс с модела Кайла Никол. Двамата прекратиха връзката си през май 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Озадачен съм

    1 0 Отговор
    кой по дяволите е Травис Келси и защо трябва да ме интересува тази "новина"?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 зевзек

    0 0 Отговор
    това като у нас, футболисти и певици