Last news in Fakti

8 Юни, 2024 10:04 2 063 6

Жираф грабна 2-годишно дете по време на семейно сафари в Тексас (ВИДЕО)

  • сафари-
  • дете-
  • жираф-
  • инцидент

След инцидентът паркът е променил правилата си за безопасност, така че всички да останат в автомобилите си със затворени врати

Жираф грабна 2-годишно дете по време на семейно сафари в Тексас (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Жираф вдигна във въздуха 2-годишно момиченце по време на семейно сафари в Тексас, предаде Асошиейтед прес.

Случката се развива на 1 юни. Малката Пейсли Тотен била в каросерията на пикапа, докато семейството ѝ било на екоекскурзия в Центъра за диви животни Fossil Rim в Глен Роуз, щата Тексас. Там посетителите могат да видят екзотични животни като зебри, жирафи и антилопи, така и да ги нахранят от колата си.

Семейството спряло да нахрани жираф. То изяло храната от ръката на майката. Детето държало торба. След това животното захапало ризата на детето и го повдигнало на няколко метра. Майката извикала и жирафът пуснал детето, което паднало безопасно в ръцете ѝ.

„Пейсли държеше торбата и най-вероятно жирафът е искал нея да я вземе, а не детето. Без да иска той захапа блузата на Пейсли и я вдигна“, каза Джейсън Тотен, бащата на момичето „Сърцето ми спря, стомахът ми се преобърна. Изплаших се“, добави той.

След инцидентът семейството завежда момичето в магазин и му купува играчка жираф, пише още БТА.

Правилата на парка при посещението на семейства разрешават возене в каросерията на пикапа, стига с децата да пътува възрастен. В четвъртък паркът е променил правилата си за безопасност, така че всички да останат в автомобилите си със затворени врати.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ще храниш жирафа, а…

    20 2 Отговор
    Техните глезотии и халосии, край нямат. Другия път пак тъй да го храни.
  • 2 Нека да пиша

    6 11 Отговор
    Това е Деса Жирафа, президеншата.
  • 3 урсулчо

    9 3 Отговор
    Браво на жирафа. Тия са отишли да трепат животни за кеф, а реват че отрочето им било пострадало. Животните също имат деца...

    Коментиран от #5

  • 4 Татяна Дpuсли

    2 9 Отговор
    Дълговрат кон за луканки
  • 5 Човека КоZа

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "урсулчо":

    +от мен, ама все пак да подчертая, че са отишли да ги хранят, а не да ги "трепат"...
  • 6 Aлфа Bълкът

    15 0 Отговор
    Тези няколкото метра повдигане, излязоха половин метър.
    Пък майката колко е умна да дава на 2г дете да храни жираф, направо може да му отхапи ръчичката или както го хвана и да го хвърли на 10м настрани.