26 Юни, 2016 13:13 4 059 37

Палячовщини: Провинциалът Плевнелиев поучава Велика Британия

  • кеворк кеворкян-
  • палячовщини-
  • плевнелиев-
  • провинциалът-
  • поучава-
  • британия
Палячовщини: Провинциалът Плевнелиев поучава Велика Британия - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Както се очакваше, телевизиите не се справиха и с Брекзит-а. И Господ да мине случайно през България, те и това ще проспят, пише във Фейсбук страницата си Кеворк Кеворкян.

Разчитаха пак на нашите папагали, от които нищо оригинално не може да се очаква.

Нито една телевизия не си направи труда да осигури коментарите на влиятелни английски анализатори.
В замяна на това цъфна френският посланик Ксавието – вечният бърборан, който е омръзнал на всички – освен на любителите на френски целувки от някои телевизии.

И какво каза? Референдумът бил победа на Путин!? Нормалният разум не може да проумее подобни нелепости – освен ако не е опиянен поне колкото Ксавието. Как да не избяга Британия от тия идиотщини.

А Доналд Туск, президентът на Европейския съвет, се оказа син на Фридрих Ницше. Туск ни припомни думите на баща си: „Това, което не те убива, те прави по-силен“. Само дето това са думи на Ницше. Такива хора управляват Съюза.

Висши европейски служители били помолени да отложат отпуските си, планирани за месец юли, за да се отдадат на задълженията си. Ето това е Отдадена Европа.

За капак се обади и Нашата Логорея Плевнелиев. И какво каза гоцеделчевският мислител? „Брекзит бил ясен знак за ненаучен урок от Историята“.

Това каза нашият провинциал, който си позволява да поучава Велика Британия.

Поучава Британия, поучава Русия – а не може да върже собствените си потури. И за какъв ненаучен урок говори гоцеделчевския даскал? Но той така си гази с цървулите из Историята.

Англичаните не забравят такива изхвърляния.

Онзи ден пък каза, че Европейският съюз бил гаранцията да няма войни в Европа. Югославските войни не бяха ли в Европа?

А пък след разпадането на ЕС трябвало да очакваме война. Пригответе един катър за нашия Главнокомандващ – за да даде урок на британците.

Кога ще се отучат нашите цървуланковци да се държат като клоуни?

Известната фраза, която някои приписват на Гьоте, но всъщност принадлежи на Апелес, първохудожника на Елада - "Обущарю - не гледай по-високо от обувките!" – сякаш е съчинена за нашия Плевнелиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Волен Сидеров

    2 1 Отговор
    Ами те са Клоуни(обиждаме и клоуните с тези дебили нашите управници)-НИКОГА НЕ СА БИЛИ ПОЛИТИЦИ-те го нямат в кръвта си и за това сме на това дередже вече почти 1300 години и с леки изключения и проблясъци в миналото.Винаги ще се изказват неподготвени с надеждата да уцелят нещо случайно в речите си с истината.Жалка работа.Какъв ли президент и министър ще са следващите-като върнем назад какви имахме и сега имаме-УЖАС-БОГ ДА ПАЗИ НАС НАРОДА-ТЯ БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИМА И СЛЕД НАС-но народа ще избяга от България с тези цървули къде все се натискат да ни управляват....
  • 2 Goro Lafchi

    3 1 Отговор
    Ей Кеворк,няма да се бъзикаш с нашия умен,красив,смел,бърз,ловък,съобразителен и интелЕгентен президент,ааааа!
  • 3 охО

    3 0 Отговор
    ДС ли говори, пък и на морал ни учи
  • 4 Morgoth

    4 2 Отговор
    Кеворкян е един от най-ерудираните ни журналисти и по-добре да ни даде своя коментар за брекзита. Хейтенето на останалите от гилдията както и на президента можем и сами да са го направим.

    Коментиран от #18

  • 5 Змей Горянин

    1 1 Отговор
    Нда, Доналд Туск и компания - шайка самозабравили се чиновници, без елементарни познания, говорещи откровени глупости. Това е началото на края на ЕС такъв, какъвто беше. А дали ще има ЕС-2 само времето ще покаже.
  • 6 Сашо

    3 1 Отговор
    ДОНОСНИКА Кеворкян плюе комуниста Плевнелиев, ей шушумиго от едно котило сте.
  • 7 ИСТИНАТА

    0 0 Отговор
    Ужас , чедо на ДС, напред към глупостта, само моето мнение зачитаме, всичко друго е глупост.
  • 8 antimediator

    0 1 Отговор
    Кеворк е над нещата.Той е "аристократ", а другите - провинциалисти.
    Друго си е да си най-голямият журналист при Тато !

    Коментиран от #11

  • 9 123455

    4 0 Отговор
    Щом нас /българите/ са ни приели в ЕС и НАТО ,значи тези организации са бита карта.
    Трябва само да се чете историята.
    А щом GB излизат,значи и BG трябва да излиза от ЕС.
    Трябва само да се чете историята.
  • 10 Jek

    2 0 Отговор
    Не ми е много симпатичен Кеворкян, но има потенциал колкото цялото народно събрание. Бат Бойко селяндурски, ще си го сложи в джоба.
  • 11 Монго

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "antimediator":

    Май забравяш какъв беше Плевнелиев при Живков.
  • 12 Монго

    0 0 Отговор
    Да ти мапомня: "Плевнелиев, който е бил млад член на БКП и комсомолски секретар на ВУЗ по онова време. Въпросът не е само в това, че му липсва чувство за срам. Всъщност истинската подмяна е, че човек като него, активист на БКП и младежката й организация, сега е ревностен антикомунист."

    Коментиран от #27

  • 13 РРалин

    2 2 Отговор
    И ТОЯ ЛИ КЕВОРКЯН ГОВОРИ ЗА МОРАЛ ???От 1973 година работи като агент на Шесто управление на Държавна сигурност под псевдонима Димитър.[3] Сред хората, за които Кеворкян докладва са редица интелектуалци и публични личности като Румяна Узунова, Дончо Цончев, Васил Попов, Иван Кожухаров, Димитри Иванов, Вера Ганчева, Борис Делчев, Атанас Свиленов, Блага Димитрова, Георги Марков, Георги Стойчев, Михаил Неделчев, Енчо Мутафов, Огнян Сапарев, Светозар Игов, Любен Георгиев и др.
  • 14 Jek

    4 0 Отговор
    Що ве, бат Бойко, къв беше- интелигент?? Селяк от класа. Две изречения не може да върже, но е министър председател на кенефа наречен "Република България".
  • 15 destilator

    1 4 Отговор
    "Провинциализмът" е последният аргумент на хора от провинцията , на които им липсва самооценка за нивото им . Странно е , че такива хора атакуват големите градове и разбира се най-вече столицата с мисълта , че са толкова важни , че тези градове /столици/ не не могат да съществува и се развиват без ТЯХ. Бъдете уверени хора , че можем и без Кеворк - най-големият интелектуалец на НРБ. Нека да е жив и здрав , но да не се прави на всезнайко.
    Подрави от провинция Пловдив.
  • 16 бинокъл

    2 1 Отговор
    ....тия от Сл. бряг как гласуваха ??? Кево , Кево , колко жалко е да си комунист....!!!!
  • 17 onq s konq

    1 1 Отговор
    Чувал съм разговори в семейството ви как е "кеворкирал" известни комунистически личности от БКП-елита/като "Батето" например/ под ВЕЩОТО РЪКОВОДСТВО НА ДС в ПРЕСКЪПОТО СИ ЗА БЕДНА БЪЛГАРИЯ ПРЕДАВАНЕ "ВСЯКА НЕДЕЛЯ"-ИМАМ ПРЕДВИД БАСНОСЛОВНИЯТ МУ ХОНОРАР ПО ДОГОВОР С БНТ...А идеята е била повече от прозрачна-ДА СЕ ДАДЕ ЗНАК НА ЕВРОПА,ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ДЕМОКРАТИЧНА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА СТРАНА/?!/ и всякакви мнения ,различни от тия на милиционеро-социализма се уважават!В случая изненадата ми е,че "старата муцуна" не само че още е жив,но му се дава и трибуна!...да хапе по съветски:)
  • 18 Бай Коста

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "Morgoth":

    Кеворк е доказан доносник, колкото да отричаше това през годините.
    Плевнелиев поне е президент, а Кеворк няма да бъде.
  • 19 тот

    1 3 Отговор
    поредната саветцка уста, проводник на кремълска пропаганда, се опитва да всява смут от позицията си на платен доносник, ама трябва да оправдае рублите... добре, че живее в България - в Турция или Расия вече да гние за такава свобода на словото
  • 20 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Ей на, такова нещо е човека! Каквото нещо да каже / и напише/ някой, първо гледаме дали гащите му не са ожълтени,после обезателно трябва да го изкараме , я масон, я гей , я англофил и най-хубаво да е русофил!! Тогава почва едно ругаене, едно псуване... Да се чудиш и маеш - сме или не сме кръвни роднини със сърбите ?!? Че г-н президентинът не е българин,разбрахме всички,от речта му по случай 3-ти март в 2015 - та година. Че не мисли,какво говори, също е ясно1 Но каже ли го някой на глас - лошо му се пише. Кеворк, Кеворк - ти ако не си обръгнал на глупости, кой друг ???
  • 21 дядо

    0 2 Отговор
    ЛУСТРАЦИЯ НА БОКЛУЦИТЕ ... ТОЗИ БОК*** КЕВОРКЯН ОТ 1973 Г . Е ДОНОСНИК И ВСЯКА ЕДНА НЕГОВА ДУМА Е ДОНОС , ТОВА МУ Е ВТЪЛПЕНО В ПЛЕШИВАТА КРАТУНА ОТ КГБ - ДС ... ТАКИВА ТРЯБВА ДА СА В ЗАТВОРА С ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА , А НЕ ДА ИМ СЕ ДАВА ДУМАТА ПО МЕДИЙТЕ ...

    Коментиран от #26

  • 22 Ник

    1 0 Отговор
    Не разбирам част от коментиращите!
    Нима нещата, които са написани не са верни? Без значение, кой какъв бил фактите са си факти и трябва да бъдат оценени по достойнство.
    -Нима някой ще оспори нелепото поведениена Плевнелиев?
    - Поведението на Доналд Туск не изглеждаше ли нелепо с цитати от Ницше, приписани на баща му ....
    Поведението на настоящите политици говори само едно:
    - Посредствени, поставени и избрани по неведоми пътища. Това са лидери на които им трябва лидер, а ако това не е оксиморон не знам как бих го нарекъл по друг начин.

    Коментиран от #32

  • 23 Лео

    0 1 Отговор
    доносник Кеворкян, платен рубладжия - родоотстъпник си позволява цинизъм и лъжи срещу достойния ни президент.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Goro Lafchi

    1 0 Отговор
    "срещу достойния ни президент", ама ти сериозно ли?

    Коментиран от #30

  • 26 Редактор

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "дядо":

    ''МедиЙте не се пише с ''Й'' неграмотен !
  • 27 Редактор

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Монго":

    Само да те допълня–ако турците дойдат, бъди сигурен, че на другия ден ще е вече обрязан !
  • 28 чукча

    1 0 Отговор
    Всичко казано от Кеворкян е истина и му прави чест,че посмя да я каже.Трябва да си наистина толкова дебелокож и темерут,че да забравиш кой си бил преди,на кого си се кланял ,против кого си писал,кого си заклеймявал,да се извъртиш като фурнаджийска лопата и да се представяш сега за антикомунист,да плюеш против историята,родителите си и собственото си аз,да ползваш облагите и после да се отречеш от всичко.Това е мимикрията обхванала голяма част от днешния псевдоелит. На пръсти се броят тези,които не са бивши,или наследници на бивши комунисти.Общество съставено от такива индивиди е обречено на гибел.Жалко за далите живота си за България достойни нейни чеда.
  • 29 Piligrim

    1 0 Отговор
    Хора!- не се ядосвайте,нищо не се е променило! Преди бяха червени комунисти-сега са сини комунисти! Разлика няма-резил има!
  • 30 Лео

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "Goro Lafchi":

    Президента Плевнелиев е убеден евроатлантик, доказан демократ, приеман навсякъде в демократичния свят.Затова срещу него се лее злъчта на платените тролове и непросветените им папагали.

    Коментиран от #33

  • 31 Лео

    0 1 Отговор
    Кеворкян си позволява да сипе хули и лъжи срещу най-достойния ни политик - президента Плевнилиев. Агент "Димитър" - Кеворкян е на рубладжийска ясла, а и вече поради липсата на високоплатени телевизионни изяви съвсем е изкукуригал, осъзнавайки преходноста на соц. т.в. славата на Иван Славковата телевизия. Няма връщане назад посткомунистически!
  • 32 кроко

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Ник":

    Не ги разбираш, защото са 1-2 лица пишещи с различни имена, но винаги едно и също - какъв бил Кеворк. Ако бяха различни хора, поне някой щеше да пробва да изкаже доводи и факти в противоречие на казаното от Кеворк, а не да повтарят едно и също папагалската.
  • 33 Монго

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Лео":

    Плевньо е бивш комсомолски, развил бизнес под крилото на партията-майка. Ренегати, като него са обществено зло.

    Коментиран от #35, #36

  • 34 вуте

    0 1 Отговор
    агент димитър от 6 управление,отдел1 на ДС нема капка срам и пак се показва и продължава да ни облъчва с поръчковите муглупости ,
    ако беше жив хачатурян и той би умрял от срам че има такива като тоа
  • 35 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Монго":

    не лъже бе къв бизнес може да развиеш в германия с протекция на партията майка ?тва са плоски щуротии като латинизацията на румънците или забогатяването на руснаците през 2015.тва че кеворкян рипна срещу изказванията на европейските политици показва много точно едно нещо и то е къде му е и на него болката!
  • 36 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Монго":

    кеворкян стана писач на ниво жълта преса.да коментираш битовизми ,да се правиш на чалгар особено на тези години е позорно,кво бил казал туск е важно,а не дали го е научил от бащта си или в крайна сметка е измислено от ницше .жалка работа.що се отнася до атаката към президента ,глупака в случая е арменеца,а президента е прав ,без евросъюза отиваме във войни ,не една ,а множество особено тук на балканите.тва дето стана в югославия кеворкян трябваше да коментира не като аргумент в своя полза ,а в полза на думите на президента щото без ес,войната в югославия щеше да прерастне в много по-голям конфликт.та без ес ,българия ще бъде в много тежка позиция ,а балканите ще са в огромен риск от военен конфликт,както и от огромна мизерия .
  • 37 пеньо

    0 0 Отговор
    аха ето го и титана на доносите
    агент димитар от 6-то управление на ДС,отдел1 и отделение4

    слушайте всички и се учете
    говори радио ереван
    за вас прева специалния ни пратеник педя човек,лакът уста